Dnevna zagonetka
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Kad sam riješio zagonetku, neko je bio ispred.
Ali se možda skužilo da je "varao" ili mu se nešto zblesavilo/refreshalo, pa ga nema više.
Evo sad sam pogledao.
@Alonso king, sad ima "99" grešaka.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Gdje si ih sve samo naučio?

- Frantic
- Formula 1
Prva dvo slova koja sam danas kliknuo, samoglasnik, pa suglasnik su mi otkrila ime ekipe.
Vidam da je ovim "malo starijim" (@wapi, @dmj), trebalo malo više vremena.
@dmj je imao 1 grešku, a @wapi je možda malo duže razmišljao dok mu nije kliknulo.
A i ne moraš biti stariji, moraš biti samo dobar poznavalac nekih prošlih vremena.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Ja sam se na zadnjem slovu izlomio. Imao sam sigurno jedno pet-sest pogresaka 

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Da malo je do mozga, a malo i do šugavog ipada, pa dok nabodeš slovo....Frantic je napisao/la: 25.02.2022., 14:40Prva dvo slova koja sam danas kliknuo, samoglasnik, pa suglasnik su mi otkrila ime ekipe.
@dmj je imao 1 grešku, a @wapi je možda malo duže razmišljao dok mu nije kliknulo.
A i ne moraš biti stariji, moraš biti samo dobar poznavalac nekih prošlih vremena.
- Frantic
- Formula 1
wapi je napisao/la: 26.02.2022., 04:55Da malo je do mozga, a malo i do šugavog ipada, pa dok nabodeš slovo....Frantic je napisao/la: 25.02.2022., 14:40Prva dvo slova koja sam danas kliknuo, samoglasnik, pa suglasnik su mi otkrila ime ekipe.
Gdje si jutros "zaglavio"?

Da te nije potjeralo na WC?

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ja sam glup za ovu igru, a 99% zagonetki znam.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Da nije moždasenna66 je napisao/la: 28.02.2022., 10:26 E jesam budala. Vidim prva slova odmah pomislio da je jedan drugi vozač, i onako ponosno krenem kad ono.....![]()
► Prikaži “Spoiler”

Ako je, ista greška

- Frantic
- Formula 1
Ali kad ukucaš slovo kojeg većina prvo ukuca, vidiš da ne može biti taj.Mr.Spaceguy je napisao/la: 28.02.2022., 11:32Da nije moždasenna66 je napisao/la: 28.02.2022., 10:26 E jesam budala. Vidim prva slova odmah pomislio da je jedan drugi vozač, i onako ponosno krenem kad ono.....
► Prikaži “Spoiler”
Ako je, ista greška![]()
@Pastore, sjedi 1.

34 prvaka moraš znati "u po dana, u po noći"!
Ne moraš znati tačne godine osvajanja titula, pa čak ni redoslijed, ali imena moraš, jbmu miša.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Vidiš ja sam skontao o kome bi se moglo raditi i koje je čovjek godine osvojio titulu, ali sam svejedno napravio još 3-4 greškeFrantic je napisao/la: 28.02.2022., 12:19 34 prvaka moraš znati "u po dana, u po noći"!
Ne moraš znati tačne godine osvajanja titula, pa čak ni redoslijed, ali imena moraš, jbmu miša.![]()

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Eh, uletio mi je netko u sobu na poslu sa nekim pitanjem, pa dok sam to odhandlao, ode vrijeme.....Frantic je napisao/la: 28.02.2022., 09:34wapi je napisao/la: 26.02.2022., 04:55Da malo je do mozga, a malo i do šugavog ipada, pa dok nabodeš slovo....Frantic je napisao/la: 25.02.2022., 14:40
Prva dvo slova koja sam danas kliknuo, samoglasnik, pa suglasnik su mi otkrila ime ekipe.
Gdje si jutros "zaglavio"?![]()
Da te nije potjeralo na WC?![]()
![]()
Ako ti se vrijeme čini čudnim za posao to je zato jer sam trenutno među planinama u Americi....