VN Mađarske 30. srpnja - 1. kolovoza 2021.
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Nije mi jasno sta je Stroll radio, on je bas napravio harakiri. Ko budala je usao i pokupio Ferrari i Mclaren.
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
@Alky
A Stroll je imo reakciju ka i Bottas... Kocio nije.. Samo je izasa van staze i najasio Leclerca. Vjerojatno se cudio sta ovi svi koce naprijed
A Stroll je imo reakciju ka i Bottas... Kocio nije.. Samo je izasa van staze i najasio Leclerca. Vjerojatno se cudio sta ovi svi koce naprijed

Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Ooo vidi klixovca

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
perez na skyu kaže da su izgubili motor zbog ovog udesa. psmtr!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Valtteri ce dobit povisicu...zekohonda je napisao/la: 01.08.2021., 15:28 perez na skyu kaže da su izgubili motor zbog ovog udesa. psmtr!
Kako nam covjek sve razjeba... U sekundi doslovno....
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
Kakav start je imao, ispalio se ko metakAlkY je napisao/la: 01.08.2021., 15:31 Lando skoro zaplakao dok je izjavu davao.
Lik se probije odlicnim startom na P3 , i onda neki tamo lik bez ikakvog koef inteligencije ga izbaci iz utrke.
Necu se smiriti do sutra

- CrashOverride Verified
- Formula 1
E, ovo nisam nikad vidio 
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
Koliko srece za Lewisa 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ovo je vec greska... Malo veca....
A lose ti to sve ide...
Zadnja izmjena: CrashOverride Verified, dana/u 01.08.2021., 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Fino Alla Fine
- _bataziv_0809
- Formula 1
Kao sto rekoh._bataziv_0809 je napisao/la: 01.08.2021., 15:16Ima jos cijela utrka u kojoj se svasta nesto moze dogoditi. Ovako ste isto poletili i u Bakuu.Ferrari je napisao/la: 01.08.2021., 15:13Uvijek je zamalo._bataziv_0809 je napisao/la: 01.08.2021., 15:12 Dajte ljudi ne pretvarajte se u sektu pobogu, zamalo je i Hamiltona zakacilo
Btw kakvi ste vi navijaci Ferrarija niko Leclerca ni da spomene![]()

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
russell je vratio par mjesta nakon restarta jer mu je boks zadnji.
kažu na sky-u kako ja ham sam morao donijeti odluku tijekom formation lapa, da mu iz boksa nisu smjeli javiti.
kažu na sky-u kako ja ham sam morao donijeti odluku tijekom formation lapa, da mu iz boksa nisu smjeli javiti.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.