VN Emilia-Romagne (Imola) 16.-18. travnja 2021.
- Pastor
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Niko nije odvezao savrÅ”eno. Hamilton je imao žuti prvi sektor. Kod Maxa je prvi i treÄi bio žut. Äak i Perez kaže da je mogao do pp-a da nije pogrijeÅ”io u zadnjoj krivini. I joÅ” ova brisanja krugova... Bile su neuredne kvale, ali uzbudljive zbog malih razmaka. Norris je imao treÄi najbrži krug prije brisanja.
Prvih 8 u pola sekunde, i Bottas zavrÅ”i na kraju te grupe... Sada je Hamilton u sliÄnoj situaciji kao Max u Bahreinu. Da se RB nije kockao, mogli su i tamo imati Pereza na mekim gumama, da im da opcije za razliÄite strategije.
Uvijek ovi Å”to sami izaÄu na stazu, ili predvodnici kolone malo najebu u odnosu na ostale. Bottas je imao tu ulogu danas nekoliko puta, za ove standardne izlaske na stazu. Ali bilo je nekih koji su izlazili na praznu stazu, koji su isto izgubili neÅ”to time. Mick je u zadnjem pokuÅ”aju u Q1 izaÅ”ao rano, i bio je sam na stazi. Da je bio na stazi kada i svi ostali, mislim da je mogao joÅ” bolje. I Vettel je u Q2 u zadnjem pokuÅ”aju izaÅ”ao prerano. Imao je tada u odnosu na vodeÄeg Norrisa odmah u prvom sektoru zaostatak preko 4 desetinke, da bi do kraja kruga izgubio joÅ” samo dvije. Valjda se i staza ohladi. Isti razlog zaÅ”to drže gume u grijaÄu sve do trenutka kada trebaju da izaÄu na stazu...
Prvih 8 u pola sekunde, i Bottas zavrÅ”i na kraju te grupe... Sada je Hamilton u sliÄnoj situaciji kao Max u Bahreinu. Da se RB nije kockao, mogli su i tamo imati Pereza na mekim gumama, da im da opcije za razliÄite strategije.
Uvijek ovi Å”to sami izaÄu na stazu, ili predvodnici kolone malo najebu u odnosu na ostale. Bottas je imao tu ulogu danas nekoliko puta, za ove standardne izlaske na stazu. Ali bilo je nekih koji su izlazili na praznu stazu, koji su isto izgubili neÅ”to time. Mick je u zadnjem pokuÅ”aju u Q1 izaÅ”ao rano, i bio je sam na stazi. Da je bio na stazi kada i svi ostali, mislim da je mogao joÅ” bolje. I Vettel je u Q2 u zadnjem pokuÅ”aju izaÅ”ao prerano. Imao je tada u odnosu na vodeÄeg Norrisa odmah u prvom sektoru zaostatak preko 4 desetinke, da bi do kraja kruga izgubio joÅ” samo dvije. Valjda se i staza ohladi. Isti razlog zaÅ”to drže gume u grijaÄu sve do trenutka kada trebaju da izaÄu na stazu...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Navija za: sve powered by honda
ko je kriv za ovaj kontakt, amo znalci!
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- I2oni
- Karting
- S nama veÄ: 8 god
- Navija za: Honda
Odavno nije bilo zanimljivije. Prva tri pravo gusto a ostalih 5 6 svi su tu negdje. Zao mi je sto nisam upratio race pace pa da zamislim sta se moze ocekivati sutra. Ali uglavnom odavno nije bio zanimljiviji start utrke. Nadam se da ce ovako gusto u kvalifikacijama biti i na stazama na kojima je pretjecanje lakse pa da imamo ludilo trku..
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama veÄ: 8 god 8 mj
- Navija za: Love Parade
Uska staza

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
SluÄajno rekao bih, al' neka tenzija malo, jer drugi put neÄe biti sluÄajno 

-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
Malo da se osvrnem. Kvale odlicne. Ham pokazao zasto je to sto je i tko god ga zeli pobjediti moraz ce uvijek bit na vrhuncu. Za njega pobjedit nije dovoljan samo brzi holid ili bolje gume. Sve je potrebno. Od sefova, do momcsdi, do walla, do zrkacih inzinjera, do bolida i onda jos i vozac mora dat min 100% kao i sve prije nabrojano. Cim nesto malo kiksa ham se izmigolji na vrh.
Rbr je mogao uzet pp, sami si se sjebali, vozaci jel. Drago mi je za pereza. Nisam ni sumnjao da on ima brzine cak i Za maxa izazvati..
Norric odlican ali ipak nelegalan krug, jbg.
Leclerc je fakat vozacina i pol. Od prvog dana je u kvalama vanserijski dobar, u itrkama takodjer redovno vuce taj ferr vislje nego je realno... Leclerc je top top od vozaca. Usudik se reci, najbolja 3 danas su lec max i ham i to u velikom egalu sva trojica...
Alonso i seb lose. Ocon solidan kad se usporedi sa alonsom..
Gasly takodjer super, steta za tsunodu, vec drugi put nesto... Al dobro, doci ce on na svoje i bit ce dobar siguran sam...
Od utrke ocekuje cak da rbr pobjedi jer imaju svi takticku prednost nad hamom posto je bottas truba zesca...
Em imaju razdvojene taktike (doduse, vjerojatno bi im bilo bolje da su oba na istim gumama kao i ham) i perez bi mogao na startu preci hamiltona lako i onda ce se morat borit sa dva rbr...
Pitanje je ocel kisa? Ako da, onda je sve moguce ali nekako hamu sanse rastu najvise onda, ipak ima pp...
Rbr je mogao uzet pp, sami si se sjebali, vozaci jel. Drago mi je za pereza. Nisam ni sumnjao da on ima brzine cak i Za maxa izazvati..
Norric odlican ali ipak nelegalan krug, jbg.
Leclerc je fakat vozacina i pol. Od prvog dana je u kvalama vanserijski dobar, u itrkama takodjer redovno vuce taj ferr vislje nego je realno... Leclerc je top top od vozaca. Usudik se reci, najbolja 3 danas su lec max i ham i to u velikom egalu sva trojica...
Alonso i seb lose. Ocon solidan kad se usporedi sa alonsom..
Gasly takodjer super, steta za tsunodu, vec drugi put nesto... Al dobro, doci ce on na svoje i bit ce dobar siguran sam...
Od utrke ocekuje cak da rbr pobjedi jer imaju svi takticku prednost nad hamom posto je bottas truba zesca...
Em imaju razdvojene taktike (doduse, vjerojatno bi im bilo bolje da su oba na istim gumama kao i ham) i perez bi mogao na startu preci hamiltona lako i onda ce se morat borit sa dva rbr...
Pitanje je ocel kisa? Ako da, onda je sve moguce ali nekako hamu sanse rastu najvise onda, ipak ima pp...
-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ricciardo se joŔ traži s bolidom, vidljivo sporiji od Landa, ali kad pogledaŔ duele u Q, 2-0 u korist Ricciarda.
Mislim da Äe utrka biti odliÄna, nema veze Å”to je teÅ”ko pretjecati. Nekoliko bolida se nalazi van svojih realnih moguÄnosti. Tu mislim na Taunodu, Alonsa, Äak i Vettela, Bottasa. A naprijed trojac na razliÄitim strategijama.
Neka bolji, spretniji pobjedi.
Mislim da Äe utrka biti odliÄna, nema veze Å”to je teÅ”ko pretjecati. Nekoliko bolida se nalazi van svojih realnih moguÄnosti. Tu mislim na Taunodu, Alonsa, Äak i Vettela, Bottasa. A naprijed trojac na razliÄitim strategijama.
Neka bolji, spretniji pobjedi.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama veÄ: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ako perez ne preskoci ham na startu mozemo ugasit televiziju..

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Ja i dalje navijam za kisu 
"What a little star." May 26, 2012.
- blown diffuser
- Formula 1
Landov krug je bio odliÄan, malo je falilo da ukrade show ovima naprijed. PreÅ”iroko je otiÅ”ao u variante alta zavoju.
McLaren (bar ovaj Landov) bi mogao iznenaditi danas.

- blown diffuser
- Formula 1
https://twitter.com/AlbertFabrega/status/1383686100120530946 Jako male Ŕanse za kiŔu, ali zato dosta hladno za ovaj dio godine.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Uspredba Hamiltonovog i Perezovog kruga:
https://www.formula1.com/en/video/2021/ ... magna.html
Hamilton je kroz zadnja dva zavoja uŔparao 2 desetinke, Ŕto mu je i donijelo PP.
Ne vidim tu neku greÅ”ku Pereza, Hamilton je vjerojatno kasnijim koÄenjem u prezadnjeu zavoju bolje odradio tu zadnju dionicu.
Sve u svemu, Perez može biti viÅ”e veÄ zadovoljan obzirom da su mu ovo druge kvalifikacije u novoj momÄadi, a uz to nikad nije bio smatran pretjerano brzim vozaÄem u kvalifikacijama.
Hamilton je kroz zadnja dva zavoja uŔparao 2 desetinke, Ŕto mu je i donijelo PP.
Ne vidim tu neku greÅ”ku Pereza, Hamilton je vjerojatno kasnijim koÄenjem u prezadnjeu zavoju bolje odradio tu zadnju dionicu.
Sve u svemu, Perez može biti viÅ”e veÄ zadovoljan obzirom da su mu ovo druge kvalifikacije u novoj momÄadi, a uz to nikad nije bio smatran pretjerano brzim vozaÄem u kvalifikacijama.
-
Ibarac00
- GP3
- S nama veÄ: 7 god 9 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Pa zar to onda nije greŔka Pereza Ŕto je u zadnja 2 zavoja izgubio 0.130. Nije unio dovoljno brzine kao Hamilton.Vettel-Ferrari je napisao/la: 18.04.2021., 11:42 Uspredba Hamiltonovog i Perezovog kruga:
Perez može biti prezadovoljan s Q, zato jer nije bio blizu cijeli vikend, tek je u Q2 kliknio s bolidom.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Nije klasiÄna greÅ”ka, kao Å”to je Max napravio u treÄem zavoju.Ibarac00 je napisao/la: 18.04.2021., 11:49 Pa zar to onda nije greÅ”ka Pereza Å”to je u zadnja 2 zavoja izgubio 0.130. Nije unio dovoljno brzine kao Hamilton.
Perez može biti prezadovoljan s Q, zato jer nije bio blizu cijeli vikend, tek je u Q2 kliknio s bolidom.
Krug se može odvesti bez greÅ”ke, a da bude znaÄajno sporiji od nekog peaka tog bolida.