IT svijet, vijesti, pitanja itd.

💻 📱 Internet, mobilna tehnologija, IT, hardver/softver....

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
vlado je napisao/la:Inace, mozda je vazno napomenuti da na Z5 4K prikaz je moguc samo prilikom videa i pregleda slika, ako sam dobro shvatio...
Da točno. Mislio sam da si u krivu ali sam naletio na ovaj članak.. Dam se kladit da 90% kupaca neće ni znat za to

http://www.xda-developers.com/the-z5-pr ... ood-thing/

-------------

Ma zae*i taj mobitel. Mene najvise fascinira iPencil :koska: :kokice: :mrgreen:

[ link do slike ]

Nisam bas opznat sa Force touch tehnologijom pa neznam kolko će to bit funkcionalno ali za mene je ovo najmanje inovativan mobitel do sad po toj njihovoj "s" seriji. Tj. nema nekakvog uzbudenja medu ljudima kao što su to prijašnji mobiteli to radili (Siri, ID touch...)
Kamera mi je osvježenje. Treba još vidjet kako ce to izgledat u praksi
I napokon 2 gige rama kolko neki mediji pišu? Jedina greska, Iphone 6s ne dolazi u 32 gb verziji
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Iphone me drugu godinu zaredom razocarao sto se tiče dizajna i specifikacija. Ali opet i takvi kakvi jesu su daleko ispred samsunga koji ne zna napraviti pošteni mobitel nakon s2.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Kako je ovo najmanje inovativan S?
Donosi 3d touch, poboljšanu i čvršću izradu, poboljšanu kameru s više megapiksela, 4K snimanjem, slow motion videom u full HD rezoluciji, dorađen Siri koji je stalno budan, mnogo jači procesor s energetski manjim zahtjevima, 2 gige rama, poboljšana prednja kamera s mogućnošću blica, bolja wi-fi antena, veća podrška za 4G mreže, dvostruko brži senzor za otisak prsta,.

Ovo nikako nije malo, i mislim da je jedno od najboljih upgradea otkako postoji iPhone.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ex, nije da trazim dlaku u jajetu ali ip6s je 0.2 mm deblji. Podkrala ti se greska. Sto je fenomenalno sa obzirom na novu tehnologiju (3D touch) i novi materijal.

Mislim da je 2 gb rama sada. Sto je jos jedan ogroman napredak.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Takodje, Apple je predstavio novu seriju tableta.

iPad Pro

[ link do slike ]
[ link do slike ][ link do slike ][ link do slike ]

Od dodatne opreme tu je cover sa tastaturom i stylus. Naravno, ovo se kupuje odvojeno.

iPad Pro Specs:

Size: 6.9mm thin
Weight: 1.57 pounds
12.9-inch Retina display with 2732 x 2048 resolution at 264 ppi and fingerprint-resistant oleophobic, antireflective coating
64-bit Apple A9X processor (1.8x better than the A8X chip it replaces)
M9 motion coprocessor
32/128GB of storage
8-megapixel iSight camera with f/2.2 aperture, 5-element lens, True Tone flash and 4K video recording
1.2-megapixel FaceTime HD camera
Wi-Fi 802.11ac with MIMO
LTE up to 150Mbps
Bluetooth 4.0 LE
Touch ID fingerprint sensor
Battery life (10 hours of video/Wi-Fi browsing)
Four speakers
Dual microphones
iOS 9 with special tablet-friendly multitasking features
Apple Pencil stylus
Special keyboard for iPad Pro – the Smart Keyboard
Colors: Gold, Silver and Space Gray

No!

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Pa napisao sam da je 6S deblji za 0.2mm. Nije krivo.

Btw. evo upravo mi krepao mobitel. Koji šit. Neće da se puni.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Riknuo usb connector vjerovatno.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ja vidim samo 2mm. :)

To ti visa sila kaze da trebas ici na 6s ili n5. :)

No!

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Explorer je napisao/la:Kako je ovo najmanje inovativan S?
Donosi 3d touch, poboljšanu i čvršću izradu, poboljšanu kameru s više megapiksela, 4K snimanjem, slow motion videom u full HD rezoluciji, dorađen Siri koji je stalno budan, mnogo jači procesor s energetski manjim zahtjevima, 2 gige rama, poboljšana prednja kamera s mogućnošću blica, bolja wi-fi antena, veća podrška za 4G mreže, dvostruko brži senzor za otisak prsta,.

Ovo nikako nije malo, i mislim da je jedno od najboljih upgradea otkako postoji iPhone.
Nisi me skužio, naravno da je ovaj mobitel pravi upgrade sa hardwareske strane, jedan od boljih ali nekako dobivam dojam da ljudi nisu bas previse odusevljeni. Govorim o dodatnim inovacijama a ne nadogradnjama. Prosla izdanja su imala taj neki wow efekt. Prvo sa Siriem a onda i sa onim senzorom na Iphone-u 5. Zato i pitam kolko je ta Force touch tehnologija funkcionalna tj. dal ce ostali pratit taj trend i dal ce ljudi bit odusevljeni time...Mozda je sad i konkurencija daleko žešća ali nekako mislim da će ovo podbacit u prodaji u odnosu na običnu 6-icu koja se je odlično prodavala jer korisnici Iphone uglavnom gledaju na dizajn i ostale dodatne funkcije koje sa ovim modelom nisu bas dobili. Grubo receno Iphone korisnici su manje inteligenti od Android korisnika pa ih takve stvari ne oduševljavaju :mrgreen:
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Mr.Spaceguy je napisao/la:Riknuo usb connector vjerovatno.
Vrlo vjerojatno. Evo sad ga ostavljam sa strane pa ću vidit včrs. hoće li doć k sebi. Sreća da imam jednu staru Xperiju kao zamjenski.
vlado je napisao/la: Ja vidim samo 2mm. :)

To ti visa sila kaze da trebas ici na 6s ili n5. :)
Haha, nije nemoguće. Ali nadam se da će ovaj proradit. Sada mi definitivno ne trebaju dodatni troškovi, a i ovaj mi izvrsno odgovara.
Ferrari1345 je napisao/la:Nisi me skužio, naravno da je ovaj mobitel pravi upgrade sa hardwareske strane, jedan od boljih ali nekako dobivam dojam da ljudi nisu bas previse odusevljeni. Govorim o dodatnim inovacijama a ne nadogradnjama. Prosla izdanja su imala taj neki wow efekt. Prvo sa Siriem a onda i sa onim senzorom na Iphone-u 5. Zato i pitam kolko je ta Force touch tehnologija funkcionalna tj. dal ce ostali pratit taj trend i dal ce ljudi bit odusevljeni time...Mozda je sad i konkurencija daleko žešća ali nekako mislim da će ovo podbacit u prodaji u odnosu na običnu 6-icu koja se je odlično prodavala jer korisnici Iphone uglavnom gledaju na dizajn i ostale dodatne funkcije koje sa ovim modelom nisu bas dobili. Grubo receno Iphone korisnici su manje inteligenti od Android korisnika pa ih takve stvari ne oduševljavaju
Imaš krivi dojam, jer su ljudi prilično oduševljeni ovakvim upgradeom i progonziraju se rekordne prodaje, ponovno. Evo, dodatna inovacija ti je 3d touch, na istoj razini kao siri ili touch id. Prošla izdanja nikako nisu imala wow efekt, a za iPhone 5 su dobili i pogrde.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Iphone uopce nije edge kod telefona danas. Bio je prije sad kaska i to ne mislim na Samsung i ostale razvikane brendove.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav takav opet je pouzdaniji i brzi od vecine androida zahvaljujuci dobrome OS i pametno izvedenim hardverom. A za android ne treba trositi rikeci uvjerljivo najlosiji OS. Kakav je to OS kojemu ni 3, 4 gige rama, cetverojezgreni procesori nisu dostatni da zaustavljaju stekanje kojega ima na bacanje. Iphone nece ni nakon dve godine stekati, a android pocne nakon par mjeseci, a kasnije postane neupotrebljiv.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Prodaje govore koliko kaska. Posebno sada kada su izbacili 6s koji je strasan uredjaj.

O kakvom stekanju i zaustavljanju se prica? Na iole ozbiljnijem uredjaju android radi odlicno. I treba imati na umu da je apple do juce imao samo jedan model telefona a danas dva. Dok je android i na najboljem note 5 kao i na nekom zlj kinezu od 30 evra. Inace, znao je meni i ios malo stucnuti...
No!

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Android ima mana al je zato personaliziran po ukusu korisnika.

Edit: Samsung nije nista posebno pa ni taj note5. Kinezi su poceli opasno izbacivati bolesno dobre telefone koje treba uzeti u obzir.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Uzmi si s5, z3, htv one pa ces vidjeti s vremenom. Android je takav OS prepun rupa i memory leakova. Jedino prednost koju android ima naf ios je personalizacija.

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Mr.Spaceguy je napisao/la:Kakav takav opet je pouzdaniji i brzi od vecine androida zahvaljujuci dobrome OS i pametno izvedenim hardverom. A za android ne treba trositi rikeci uvjerljivo najlosiji OS. Kakav je to OS kojemu ni 3, 4 gige rama, cetverojezgreni procesori nisu dostatni da zaustavljaju stekanje kojega ima na bacanje. Iphone nece ni nakon dve godine stekati, a android pocne nakon par mjeseci, a kasnije postane neupotrebljiv.
Ne pričaj gluposti space da neće štekati, možda manje ali šteka, Iphone šteka samo je pitanje u kojem 'području'. Za ostalo se slažemo, ios je kud i kamo bolje ispoliran os nego Android. I Google nije vjerovao u projekt androida i zasnivanje na javi i nevjerica u projekt je odradilo svoje. I ono što kaže gore Vlado, 7777 android modela nasprema 2... Ja kod svoga stojim, onaj tko treba pozive, sms, net, malo maila definitivno, ako netko treba više definitivno android. Jednostavno nudi puno više za manje, simple as that.

Ja ću ti nabrojati 50 prednosti androida, aposolutno ti ne stoji da je personalizacija jedina. Imam note 4 od 3 mjeseca do sad radi kao urica.

Ovce ostaju ovce...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sfkbxzilVC4[/youtube]

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Kolicina stekanja u ios se ne moze nositi s kolicinom u androidu. A za filmic mogu reci sami jedno, amerikanci...

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Molim 50 prednosti androida nad iOS-om. Hvala!

Što se tiče iOS-a naspram androida, još je uvijek poprilična razlika. Jbg. Apple radi na taj način, Google na ovaj, ali krajnji rezultat je bitan, a tu je Apple ipak tata mata.

Android trpim zbog lakšeg prijenosa podataka s kompa tj. normalnog sustava datoteka i prijenosa. Sve ostalo je manje više lošije na androidu, izuzev možda koje sitnice da se nisam sjetio.

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
Jedino sto me sprjecava da predem na iphone je cijena istoga. Imam android i mislim da ga vise necu uzimati, pogotovo samsunga.

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
space nisam ti ja kriv što nemaš dobar android phone <3

@E čim budem imao vremena bit će ;)
Ne, E, Apple je jedino tata mata u prodavanju magle tu mu nema pramca i tu se slažemo, isto kao što naša vlada prodaje maglu
a mi kao ovce to trpimo sve.
Ne razumijem ako ga trpiš zašto onda nisi na Apple uređajima kad ih toliko hvališ?
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡