De molim te, ona Honda nema veze s ovom danas, pa oni su trebali za svaku utrku novi motor i jos su imali najmanje konja. Teski krs i lom, nije to bio ni GP 2 engine, prije GP 3 ili tako nesto, strasno. Dobro im je Alonso rekao.Kico je napisao/la: 20.02.2022., 20:17 Ma to ce ti bit jedno veliko sve ili nista, a poznajavuci Francuze i njihove motore, to je nula, bio je clanak nedavno na portalu da se spremaju za titulu tek 24,25, nema od njih koristi, za Hondu se to ne moze rec jer Honda ima dosta dobrih motora i pouzdaniji, i najveći su proizvodac na svijetu motora s unutarnjim izgaranjem, samo sumnjam da ce supak Alonso rec GP 2 Engine za Renault, a indy car radi za etanolom vecim nego sto je F1, sumnjam da je Honda imala problema s prilagodavanjem istom! Zivi bili pa vidili! Spominjem Hondu s Renaultom jer je bilo tu na portalu dosta ljudi koji su s podsmijehom sprdali Hondu (mozda kao i ja Renault) volio bi mi da pokazu suprotno!
Alpine F1 Team
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
-
Kico
- Formula 2
- S nama već: 5 god 5 mj
- Navija za: Honda
Apsolutno krs! Renault nece titulu osvojit sljedeći 20 godina! Krs je bila jer su rekli da ce napravit nesto nemoguće sto je Mclaren zahtijevao, a sadašnji motor je manji nego size zero koncept, e da Alosnso nece nikad osvojit Indy 500 dok ne sjedne u Hondu, a ako Honda izade tad ce imat jedno 60 godina i nece klipa osvojit, Max ce ga prestic!
Realista ti smatras da Francuzi rade bolje motore od Japanaca????
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- The Simpsons
- Karting
- S nama već: 9 god 8 mj

I ovo se pojavilo ali ne znamo je li istinito.
Pa i ovo za koje Scrabs kaže da je.... Alpine split turbo airbox and centreline cooling duct...
-
Kico
- Formula 2
Ocekujem i nadam se Alpini u vrhu, iako imam neka svoja misljenja i stajališta, ali Alpina i Renault zasluzuje bit u vrhu! Nadam se gustoj borbi izmedu 4 proizvodaca motora, jer to je zdravo za svakog navijaca!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
- The Simpsons
- Karting
Nisam siguran za cestovne ali Renault ima 12 konstruktorskih titula u F1 kao dobavljač motora a Honda 6.Kico je napisao/la: 20.02.2022., 22:29 Apsolutno krs! Renault nece titulu osvojit sljedeći 20 godina! Krs je bila jer su rekli da ce napravit nesto nemoguće sto je Mclaren zahtijevao, a sadašnji motor je manji nego size zero koncept, e da Alosnso nece nikad osvojit Indy 500 dok ne sjedne u Hondu, a ako Honda izade tad ce imat jedno 60 godina i nece klipa osvojit, Max ce ga prestic!
Sjeti se samo dominacije RB i Vettela i tog legendarnog V8 motora. Sexy

-
Kico
- Formula 2
Renault motor u V8 eri je bio slabiji od Ferraria i Mecke, samo je AN trazio od Renault aspuh na zadnje krilo, pogleda malo 2014 review sezonu motor im je bio sranje kao i kod Honde a ovi imali jedan tim i 2 motora,
P. S nisam cuo da se i jedan Renault ikad prodao u Sv, Americi, Sjebali su Nissan odkad ih je Renault kupio, sljedeći gtr ce bit govno jer ce Renault trazit da to bude njihov motor!
Gledaj magiju https://youtu.be/4M0rUusjG2w
P. S nisam cuo da se i jedan Renault ikad prodao u Sv, Americi, Sjebali su Nissan odkad ih je Renault kupio, sljedeći gtr ce bit govno jer ce Renault trazit da to bude njihov motor!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Naravno da ne, i sam vozim Hondu Accord i CBR 500R, ali ne znam zasto prozivas Alonsa. Honda je u tom periodu bila krs i lom, bruka testka i od istine ne treba bjezati. A sto se tice Alpine i njihovog motora, vrijeme ce pokazati, nemojmo brzati sa zakljucivanjem. Mozda isto bude krs i lom, mozda bude dosadna sredina, a mozda pogodne nesto extra. StrpljenjeKico je napisao/la: 20.02.2022., 22:29 Apsolutno krs! Renault nece titulu osvojit sljedeći 20 godina! Krs je bila jer su rekli da ce napravit nesto nemoguće sto je Mclaren zahtijevao, a sadašnji motor je manji nego size zero koncept, e da Alosnso nece nikad osvojit Indy 500 dok ne sjedne u Hondu, a ako Honda izade tad ce imat jedno 60 godina i nece klipa osvojit, Max ce ga prestic!

-
Kico
- Formula 2
Koji accord kralju cl9 ili cu1 cu2, cbr 500 (to radi na dva takta ili) je malo po rijetko, ma razumijem ja Alonsa, Al kud bas u Japanu mogao je to reci na bilo kojoj drugoj stazi, ja bi iskreno volio da mu dopuste da vozi Indy ali tesko, nemam nista protiv njega ali glupo je kao on takva licnost to rec, zamjeram mu to, je vozac, ali nije to Honda zasluzila, di je Ferkan ljudi su izmislili brzinu i svi se natjecu protiv tog istog Ferraria, pa nisu mu dali tu brzinu!
Engine mode 11!
Position 5!
Position 5!
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Otkada pratim F1, Renault nije bio nikada u vrhu sto se tice pogonskih jedinica. Uglavnom su bili to kvalitetni motori, no nikada najbolji. Unazad zadnjih 20 godina imali su razdoblja i visoke nepouzdanosti i vidljivih zaostataka sto se tice jacine motora, tako da bi bilo glupo ocekivati u 2022. da naprave revoluciju i postanu vodeci u tom dijelu. Od njih se moze ocekivati “prekonocni” uspjeh samo ako je novi set pravila njima donio neocekivanu inovaciju ili tzv. rupu kao ona s “mass dumperom” iz 2006. Mozda nisam u pravu, ali po prvi puta od 2014. vidimo ovu kolicinu raznolikosti u pristupima kod razlicitih momcadi sto vraca onaj tracak nade da ipak nije sve tako nemoguce. Pitanje je sto ce nas sutra docekati ispod plahte, a po najavama i ispod rozo-plave kombinacije. Hoce li kombinacija nove pogonske jedinice i inovativnog bolida rezultirati uspjehom? Najavljivali su i jedno i drugo pa hajde da vidimo i to. S obzirom koliko su kombinacija testirali pocetkom 2021. bio bih izrazito razocaran bolidom bez nekih posebnosti u odnosu na druge.
- The Simpsons
- Karting
Oh kako ne, motor koji je sranje u eri V8 osvojio 5 naslova samo zbog auspuha?Kico je napisao/la: 20.02.2022., 23:01 Renault motor u V8 eri je bio slabiji od Ferraria i Mecke, samo je AN trazio od Renault aspuh na zadnje krilo, pogleda malo 2014 review sezonu motor im je bio sranje kao i kod Honde a ovi imali jedan tim i 2 motora,
Razumijem da si ljubitelj Japanaca i to je ok i vidim da ti konverzacija ide u tom smjeru ali Japanac nikada ne može imati šarm jednog francuskog auta, bar meni. Taj podatak o sjevernoj Americi je zanimljiv ali meni nebitan. Yugo se prodavao u USA, također. Vozio sam i japanske automobile, novije i starije ali su mi najveći dojam ostavili njihovi terenci.
Također se nadam da će Alpine ove godine imati dostojan bolid i PU za pokazati zube.
Pogledao sam tvoj video pa očekujem da i ti pogledaš i poslušaš moj
Svaki put kada čujem ovo ja se naježim jer je to himna moje mladosti.
https://youtu.be/t7v65PTFpsc
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Ljepotan ha ha

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Ono kad je užasni fejk ljepši od prave livreje

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1

Sve gore i gore...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Uffff ovo je već bolje.
- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Ne znam zasto se icem nadam, al nek nam je sa srecom 

Fernando is faster than all of you 

- Matek14
- GP3
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
Ovo je potpuno novi koncept u odnosu na sve do sada videno, pogotovo side potovi..
I render je puno drugaciji od bolida kojeg uzivo predstavljaju.. ovaj uzivo djeluje basic u odnosu na render
I render je puno drugaciji od bolida kojeg uzivo predstavljaju.. ovaj uzivo djeluje basic u odnosu na render
Zadnja izmjena: Matek14, dana/u 21.02.2022., 18:53, ukupno mijenjano 1 put.
Fernando is faster than all of you