VN Meksika (Autódromo Hermanos Rodríguez) 25. -27. listopada 2019.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ne govorim ovo za vozače, ali Max je bio užasno arogantan na presici poslije kvalifikacija. Baš loše.
Na kraju ga pitalo: "Pa Max, ako si vidio žutu zastavicu i znaš što ona znači, zašto nisi usporio?" Max: "Da li to ima ikakve veze sada?"
Novinar: "Pa imati će veze, ako FIA otvori istragu"
Max: "Neka mi izbrišu krug, prvi je bio dovoljno dobar"
Novinar: "A sigurnosni aspekt?"
Max: "Da li zbilja moramo sada o tome? O sigurnosti? Mislim da svi znamo što radimo. Inače ne bi smo vozili F1 bolide. Kvalifikacije su, znači idete po krug...ako žele izbrisati krug, neka brišu".

Na kraju ga pitalo: "Pa Max, ako si vidio žutu zastavicu i znaš što ona znači, zašto nisi usporio?" Max: "Da li to ima ikakve veze sada?"
Novinar: "Pa imati će veze, ako FIA otvori istragu"
Max: "Neka mi izbrišu krug, prvi je bio dovoljno dobar"
Novinar: "A sigurnosni aspekt?"
Max: "Da li zbilja moramo sada o tome? O sigurnosti? Mislim da svi znamo što radimo. Inače ne bi smo vozili F1 bolide. Kvalifikacije su, znači idete po krug...ako žele izbrisati krug, neka brišu".

We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bas je
Bas je dns ekipa dok su pratili krug Pereza komentirala kako je ono mjesto gdje je Bottas izletio savrseno mjesto ako zelite izgubit bolid..
Njegov sklop izgleda uopce ne shvaca da je i on, Max The Magnificent, moga tamo izgubit bolid i eventualno pobrat Bottasa...

Bas je dns ekipa dok su pratili krug Pereza komentirala kako je ono mjesto gdje je Bottas izletio savrseno mjesto ako zelite izgubit bolid..
Njegov sklop izgleda uopce ne shvaca da je i on, Max The Magnificent, moga tamo izgubit bolid i eventualno pobrat Bottasa...
Fino Alla Fine
- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
Ja....kao.malo stariji...nemogu naći razliku između Maxa i moje djete koje konta baš kao Max. Kažem mu...ovo ne smeš ovako jer....ono-bašme briga..ja hoću ovako to uraditi
Jednostavno rečeno.....poštovanje....pravila...ljiep odnos sa ljudima....to.je kao da pričamo o nečem odavnom izmurlom stvaru. To nema u ovome svetu
Jednostavno rečeno.....poštovanje....pravila...ljiep odnos sa ljudima....to.je kao da pričamo o nečem odavnom izmurlom stvaru. To nema u ovome svetu
- Frantic
- Formula 1
Haha, dobarcroatic f1 je napisao/la: 26.10.2019., 22:37 Sljedeća vijest: Verstappen otkrio da se samo šalio na pressici, suci obustavili istragu![]()

Oplakah

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
Probudim se, pogledam poruku od sina. Prođem po webu. Nemrem verovati da je tolki mulac.
Nego kak će Ferrari sad rješiti svoju enigmu. Leclerc na polu ali Vetel je morao liftati a imao je šansu skinuti vrijeme. Biti će tu zanimljivo. Mogla bi biti napeto u štali.

Nego kak će Ferrari sad rješiti svoju enigmu. Leclerc na polu ali Vetel je morao liftati a imao je šansu skinuti vrijeme. Biti će tu zanimljivo. Mogla bi biti napeto u štali.
#DankeSeb
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
A ništa, sad kada su Ferrariji 1-2 na startu, hoće li Seb smijeti prestići i pobijediti Charlesa ili se u ovom trenutku dogovaraju? 
Sent from my SM-A750FN using Tapatalk

Sent from my SM-A750FN using Tapatalk
"What a little star." May 26, 2012.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Jacques Villenueve Japan 1997

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Sad sam pogledo presicu.. Atmosfera nula .. 

Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Hamilton se čini ljut na Maxa.
https://www.planetf1.com/news/hamilton- ... erstappen/

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Jacques Villeneuve says Max Verstappen is a “bad role model” as not only did he not adhere to the yellows in Mexico but he “did not think” as he would have had pole had he backed off.

- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Nije ni LH liftao gas...samo što je imao sreću da žute još uvijek nisu bile vani.Dani je napisao/la: 27.10.2019., 08:39 Hamilton se čini ljut na Maxa.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
@ferrari
Pročitaj članak pa onda komentiraj. Pa on sam je rekao da je malo usporio jer je vidio komadiće bolida po stazi.
“Valtteri was just ahead of me,” he said. “So I came around the corner and I saw bits on the ground.
“There was no flag at the time and I saw bits on the ground and I was quite hesitant because obviously something had happened ahead. And so I wasn’t I hesitated getting back on power. And by the time I realised that there was a crash, I was basically past it.
Pročitaj članak pa onda komentiraj. Pa on sam je rekao da je malo usporio jer je vidio komadiće bolida po stazi.
“Valtteri was just ahead of me,” he said. “So I came around the corner and I saw bits on the ground.
“There was no flag at the time and I saw bits on the ground and I was quite hesitant because obviously something had happened ahead. And so I wasn’t I hesitated getting back on power. And by the time I realised that there was a crash, I was basically past it.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 27.10.2019., 10:40, ukupno mijenjano 1 put.