jenson je napisao/la: 15.07.2024., 17:21
Otvorit ću ja temu za Mađarsku kroz koji dan.
Ako nema već netko nešto spremno
Samo deri
Ali nemoj k'o @Crash živ bio, da te moramo napominjati
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Neko da otvori temu za testiranja?
Ja neću.
Ja ću trke (barem većinu njih).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la: 25.02.2025., 18:39
neću ni ja. čitamo se ujutro.
Nisam ni sumnjo
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Uvodna tema za VN Bahreina će ići sutra, pošto ima puno dabl/tripl hedera u sezoni nekako nema smisla da kad se završi utrka nedugo zatim dobijemo temu za iduću jer nemogu od obaveza skupiti podatke/slike a pritom utisci od tek završene utrke se nisu slegli.
Kad su dabl/tripl hederi- tema u pomedeljak
Kad je uobičajena stanka od više nedjelja - tema redovno ide nedjeljom
Nema potrebe otvarati teme prije srijede/četvrtka, ali kako god hoćeš.
Npr. tada imamo bolju vremensku prognozu, tek tada se pojavi ona Pirellijeva grafika za gume (koje nema u nedjelju ili pondjeljak),....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Nekako navikao sam se od ranije da se teme otvaraju u nedjelju ili dan kasnije. Tvoja sugestija je dobra, mada ja zbog obaveza sam ono pisao. Ponedjeljak mi odgovara, pa onda sporadično ćemo dodavati novosti.
Meni je nova tema ponedjeljkom (ukoliko je trka unutar tog tjedna) postala tradicija i nešto čemu se radujem.
Tako da podržavam otvaranje ponedjeljkom.