VN Mađarske (Hungaroring) 2.-4. kolovoza 2019.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Čini se da je Hamilton imao problema s DRS-om u zadnjem pokušaju, tako da je vjerojatno pole bio moguć za njega, obzirom da je Bottas bio na +0.018.
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Imao je problem samo u onom zadnjem dijelu kada ideš prema timing crti...ali ne znači to ništa jer je on bio 2 desetinke od polea, a tamo da ga hebeš ne možeš više od pola desetinke dobiti.avetma je napisao/la: 03.08.2019., 20:28 Čini se da je Hamilton imao problema s DRS-om u zadnjem pokušaju, tako da je vjerojatno pole bio moguć za njega, obzirom da je Bottas bio na +0.018.
U prvom sektoru (gdje je bitno) sve je bilo ok.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Ovim putem želim pohvaliti mladog Russella, za mene najdraži debitant od ove sezone. Njegove vožnje prolaze ispod radara ali mislim da je on budući kandidat za F1 prvaka baš kao što je i bio konkurentan u F2.
U Njemačkoj ga je par detalja dijelilo od bodova, možda se i sutra spretno ugura u top 10.
U Njemačkoj ga je par detalja dijelilo od bodova, možda se i sutra spretno ugura u top 10.

- Frantic
- Formula 1
- Navija za: Ferrari
Ma znao sam da je nešto u pitanjuavetma je napisao/la: 03.08.2019., 20:28 Čini se da je Hamilton imao problema s DRS-om u zadnjem pokušaju, tako da je vjerojatno pole bio moguć za njega, obzirom da je Bottas bio na +0.018.

Onda je (opet) temperatura.Ferrari je napisao/la: 03.08.2019., 20:35Imao je problem samo u onom zadnjem dijelu kada ideš prema timing crti...ali ne znači to ništa jer je on bio 2 desetinke od polea, a tamo da ga hebeš ne možeš više od pola desetinke dobiti.avetma je napisao/la: 03.08.2019., 20:28 Čini se da je Hamilton imao problema s DRS-om u zadnjem pokušaju, tako da je vjerojatno pole bio moguć za njega, obzirom da je Bottas bio na +0.018.
U prvom sektoru (gdje je bitno) sve je bilo ok.

Ma znao sam da je nešto u pitanju.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Lijep dan. Dozivjeti maxov prvo pol, definitivno velike zvijezde. Vec sada mislim da ima najvise navijaca od svih na gridu. Ostavit ce on debelog traga u f1!!
Kakav pol, izbit dva mercedesa koji imaju duplo vise konstr.
bodova i 5 (6x) wdc... 2 pobjede u tri utrke. Nadam se 3 u 4. Ako tako nastavi naslov se da uhvatiti. Mora ce mercedes jako paziti!! Svaka cast maxu. Od prvog dana mi se svidio jer je odmah nekkao pokazao da je opak. Bilo je trenutaka sumnje dok je bio onaj max 19 y.o. i radio cesto greske ali i dalje sam, kao i vecina, znao da ako se malo slozi bit ce nepobjediv! Sad je vec uhvatio momentum. Nanjusio krv. Top 5 vec godinu dana. Skoro pretplacen na podij. Pobjede su tu kad ne bi trebale biti sto je bitno. Usao je unutra jednostabno i nece ga vise nitko ni nista istjeratvan jos godinama. Kao hamilton, cijelu karijeru ce bit u top 5 i jedan od glavnih u sportu i vrhu...
Steta da ham nije p2. Mislim da mi kerc mogao ici na to da bott pusti hama da pokusa pa ako nista onda da vrati poziciju... Ako bude to da ham kao brzi al mu bott smeta..
A od maxa ocekujem da napravi ono sto je seb nekada radio besprijekorno... Nabit 3-5 sec prednosti u par krugova i samo kontroliranje do kraja utrke...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
Kakav pol, izbit dva mercedesa koji imaju duplo vise konstr.
bodova i 5 (6x) wdc... 2 pobjede u tri utrke. Nadam se 3 u 4. Ako tako nastavi naslov se da uhvatiti. Mora ce mercedes jako paziti!! Svaka cast maxu. Od prvog dana mi se svidio jer je odmah nekkao pokazao da je opak. Bilo je trenutaka sumnje dok je bio onaj max 19 y.o. i radio cesto greske ali i dalje sam, kao i vecina, znao da ako se malo slozi bit ce nepobjediv! Sad je vec uhvatio momentum. Nanjusio krv. Top 5 vec godinu dana. Skoro pretplacen na podij. Pobjede su tu kad ne bi trebale biti sto je bitno. Usao je unutra jednostabno i nece ga vise nitko ni nista istjeratvan jos godinama. Kao hamilton, cijelu karijeru ce bit u top 5 i jedan od glavnih u sportu i vrhu...
Steta da ham nije p2. Mislim da mi kerc mogao ici na to da bott pusti hama da pokusa pa ako nista onda da vrati poziciju... Ako bude to da ham kao brzi al mu bott smeta..
A od maxa ocekujem da napravi ono sto je seb nekada radio besprijekorno... Nabit 3-5 sec prednosti u par krugova i samo kontroliranje do kraja utrke...
Poslano sa mog Redmi Note 6 Pro koristeći Tapatalk
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma nisu oni nikad bili toliko brži radi samog bolida. Samo su bolje shvatali gume...LH44 je napisao/la: 03.08.2019., 19:54 Ja ne vjerujem da ekipa koja je u Barceloni brža skoro sekundu u odnosu na ostale sebi može dopustiti da ih stigne 2. od 2 ekipe i još ih ovi i prestignu. Štede sigurno, pogotovo na stazi na kojoj je snaga manje bitna.
Kad sam vidio ono Ferrarijevo boomerang krilo koje su predstavili ovdje, prvo mi na pamet padnu pileća krilca... Red Bull tu ima ogromno krilo. I onda se čude što nema downforcea...
Konjići nisu podbacili. Izvukli su koliko su imali u bolidu... Gasly je podbacio, ako je iko.Dani je napisao/la: 03.08.2019., 23:08 Konjići podbacili kao i Lewis. Max odličan. Nije ni čudno za ovakvim rb-om. Ovdje su bili konkurentni i u vrijeme veće mercove dominacije.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
@Ferrari ma vidio sam ja, snimio bio da postavim, ali upload zeza, ne znam šta je. Reko za raju sa foruma da pogledamo, po mom mišljenju krug dana, ako ne i sezone
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- Ferrari
- Formula 1
Možeš skinuti streamable video, ima opcija.LH44 je napisao/la: 03.08.2019., 23:47 @Ferrari ma vidio sam ja, snimio bio da postavim, ali upload zeza, ne znam šta je. Reko za raju sa foruma da pogledamo, po mom mišljenju krug dana, ako ne i sezone
Meni isto odličan krug, ali Williams nije izgledao loše. Dosta mirno, bez neke velike drame, ali jbg sporo

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Kad sam vidio da zaostaje za Maxom samo pola sekunde nakon dva sektora, kontam, onda će i ovi iz top 3 biti ugroženi kad svi izađu na stazu.
Ali dobro, Perez i Ricciardo su uništili jedan drugome početak brzog kruga. Ali ovo vrijeme je svakako iznenađujuće za ono što je Williams do sad prikazivao. Mislim da je Williams do sad sandbagao, da imaju pravo na prvog pika na sljedećem draftu.
Ali sad kad su vidjeli da je Kubica došao do boda, odvrnuli Russelu do kraja, nebi li se opet vratio ispred Poljaka. Jer gdje će njihov megatalenat u njihovom bolidu biti pobjeđen od nekog tamo invalida...

Ali dobro, Perez i Ricciardo su uništili jedan drugome početak brzog kruga. Ali ovo vrijeme je svakako iznenađujuće za ono što je Williams do sad prikazivao. Mislim da je Williams do sad sandbagao, da imaju pravo na prvog pika na sljedećem draftu.

Ali sad kad su vidjeli da je Kubica došao do boda, odvrnuli Russelu do kraja, nebi li se opet vratio ispred Poljaka. Jer gdje će njihov megatalenat u njihovom bolidu biti pobjeđen od nekog tamo invalida...
- LH44
- Formula 1
Ma probao preko browsera postavit ovu istu snimku što sam ja na F1TV pogledo i snimio, na Streamable htjedoh okačit, pa je upload štekao. Streamable video je aplikacija?Ferrari je napisao/la:Možeš skinuti streamable video, ima opcija.LH44 je napisao/la: 03.08.2019., 23:47 @Ferrari ma vidio sam ja, snimio bio da postavim, ali upload zeza, ne znam šta je. Reko za raju sa foruma da pogledamo, po mom mišljenju krug dana, ako ne i sezone
Meni isto odličan krug, ali Williams nije izgledao loše. Dosta mirno, bez neke velike drame, ali jbg sporo
Škakljiv je bio bolid, George ga je stvarno ukrotio, S2 bez greške ikakve, baš ga je sklopio. Kubica je koliko sam vidio bio ljut kad je pričao sa inžinjerima, nešto mu nije štimalo na bolidu.

- Ferrari
- Formula 1
Ma jok...samo upiši https://streamable.com/ i možeš uploadati.LH44 je napisao/la: 03.08.2019., 23:59Ma probao preko browsera postavit ovu istu snimku što sam ja na F1TV pogledo i snimio, na Streamable htjedoh okačit, pa je upload štekao. Streamable video je aplikacija?Ferrari je napisao/la:Možeš skinuti streamable video, ima opcija.LH44 je napisao/la: 03.08.2019., 23:47 @Ferrari ma vidio sam ja, snimio bio da postavim, ali upload zeza, ne znam šta je. Reko za raju sa foruma da pogledamo, po mom mišljenju krug dana, ako ne i sezone
Škakljiv je bio bolid, George ga je stvarno ukrotio, S2 bez greške ikakve, baš ga je sklopio. Kubica je koliko sam vidio bio ljut kad je pričao sa inžinjerima, nešto mu nije štimalo na bolidu.

- LH44
- Formula 1
Ferrari je napisao/la: Ma jok...samo upiši https://streamable.com/ i možeš uploadati.

Valjda si primjetio da sam postavljao videe na forum što sam snimio na F1TV, pa kačio na streamable, krimi rad