Lando Norris
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Pa nećemo valjda dijeliti ljude na boju kože? Znamo kako se to zove... 

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Ali, platforma... Utjecaj... Sirenje dobrog glasa.. Awareness...

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Bio je onaj crnac sto je Sumaheru pravio cudotvorne napitke i njega niko nije vrijedjao 

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Norris me oduševio svojim početkom sezone. Još jedna odlična utrka za njega, u potpunosti je zasjenio Ricciarda zasad. Ugodno iznenađenje za mene, osobno sam ga dosta podcijenio nakon prve dvije sezone, stoga nikako nisam očekivao da će biti ovako dobar općenito (i dalje je ukupno treći), ali i u odnosu na Riccija.
Do F2 ga nisam pratio, tamo je bio dosta daleko od Russella, a u F1 je dosta uvjerljivo gubio od Sainza pa ga vjerojatno zato nisam očekivao s ovako dobrim nastupima, ali kad pogledam, dečko ima tek 21 godinu i zaista odlične juniorske rezultate, iskustvo u F1 će ga sigurno dodatno podići
Do F2 ga nisam pratio, tamo je bio dosta daleko od Russella, a u F1 je dosta uvjerljivo gubio od Sainza pa ga vjerojatno zato nisam očekivao s ovako dobrim nastupima, ali kad pogledam, dečko ima tek 21 godinu i zaista odlične juniorske rezultate, iskustvo u F1 će ga sigurno dodatno podići

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Molim?
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Govorim o ukupnom plasmanu i nekakvoj svojoj slici koju sam si stvorio o Norrisu na temelju toga. Prvu sezonu je ukupno završio daleko u prvenstvu, dok je prošle sezone zapravo bila puno manja razlika što se tiče bodova nego što sam mislio. Nije to bilo nikakvo guženje (mislim da su kvalama bili vrlo podjednaki u skoru), ali osobno nisam previše cijenio Norrisa kao neki top-top kalibar, stoga su mi ove tri utrke dosta popravile dojam o njemu.
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Slično kao i @croatic sam dosta podcijenjivao Norrisa, ali ja bi ga već sad strpao u koš sa Leclercom i Maxom.
Fenomenalno vozi.
Fenomenalno vozi.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- _bataziv_0809
- Formula 1
Zaista izrasta u odlicnog vozaca. A zbog peronalitija je zanimljiv lik i van staze. Win win.

- _bataziv_0809
- Formula 1
Novi bromace na pomolu, uz Micka i Seba.
Landa vole i Carlos i Lewis