Kako i gdje gledati utrku

📺 Fotografije, video i ostali multimedijalni sadržaji vezani uz F1.

profesor33
Karting
Karting
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Raikkonen
Vezano za moj oglas o IPTV kanalima molio bih vas da ga zanemarite jer nisam mislio da će biti tolika navala na kanale..
Ja ih jednostavno nemogu više prodavati po toj cijeni i garantirati vam za to da ćete gledati cijelu godinu sve te kanale a znate da to vrijedi mnogo više, ovih 10 korisnika će imati ono što su platili i ja iza svoje riječi stojim...
Evo oprostite mi na mojoj nespretnosti oko sastavljanja prve ponude....

reso20
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari
Ne brini profesore i hvala još jednom! Sve od riječi i kako je dogovoreno :thumbs:

ninach
Karting
Karting
Koristim priliku da javno pohvalim Profesora. Čovjek od riječi i djela.

Kush
GP3
GP3
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
zekohonda je napisao/la:hvala profesore na uputstvima!
nije da mi sad treba, ali u buduće...
..da ne ponavljam.. :pivo:

profesor33
Karting
Karting
Evo poslje porođajnim muka sa Iptv listama i njihovom prodajom odlučio sam se za konkretan pristup IPTV televiziji , danas sam zakupio server koji me koštao 1200€ godišnje i sve liste koje uzmete od mene za njih i garatiram da če biti vrhunske kvalitete, garantirao sam i dosad , ali sad širim svoju ponudu bit če u ponudi oko 400 vrhunskih kanala(sky-uk,it,de,,bein,maxtv,pink,viptv,cinema, itd) cijene još nisam definirao,al da nebude zablude kao na prvom oglasu u ponudi če biti 3,6 i 12 mjeseci... ovdje bih molio vaše objektivno mišljenje koje cijene bi bile prihvatljive za vas (znam da bi vi to đaba ,ali gledajte i moju stranu) ja razmišljam da stavim za 3 mj 20$ ,6mj ,35$ i 12 mj 65$ što znači da bi dobili za godinu dana vrhunske kanale za 500kn što je daleko manje nego što bi dali za maxtv il neki drugi pružatelj usluga.. Prvih dvadeset koji mi se jave u inbox dobit će za 30$ liste za godinu dana to bi mi bilo barem da si pokrijem pola troška za server...
I molio bih da svi vi koji ste od mene uzeli liste neapišete ovdje javno kako ste zadovljni uslugom ..
Hvala svima......

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
profesor33 je napisao/la:Evo poslje porođajnim muka sa Iptv listama i njihovom prodajom odlučio sam se za konkretan pristup IPTV televiziji , danas sam zakupio server koji me koštao 1200€ godišnje i sve liste koje uzmete od mene za njih i garatiram da če biti vrhunske kvalitete, garantirao sam i dosad , ali sad širim svoju ponudu bit če u ponudi oko 400 vrhunskih kanala(sky-uk,it,de,,bein,maxtv,pink,viptv,cinema, itd) cijene još nisam definirao,al da nebude zablude kao na prvom oglasu u ponudi če biti 3,6 i 12 mjeseci... ovdje bih molio vaše objektivno mišljenje koje cijene bi bile prihvatljive za vas (znam da bi vi to đaba ,ali gledajte i moju stranu) ja razmišljam da stavim za 3 mj 20$ ,6mj ,35$ i 12 mj 65$ što znači da bi dobili za godinu dana vrhunske kanale za 500kn što je daleko manje nego što bi dali za maxtv il neki drugi pružatelj usluga.. Prvih dvadeset koji mi se jave u inbox dobit će za 30$ liste za godinu dana to bi mi bilo barem da si pokrijem pola troška za server...
I molio bih da svi vi koji ste od mene uzeli liste neapišete ovdje javno kako ste zadovljni uslugom ..
Hvala svima......
Ma Profesore.. da bi riječ rekao, moram priznati da sam ponosan na tebe. Mislim da sam prvi uzeo onu listu, jer nisam ni najmanje sumnjao u kvalitetu tvoje usluge, nakon čega sam se u više navrata uvjerio. Siguran sam da ću ti naći još frendova koji će biti zainteresirani za tu primamljivu ponudu, već ih imam dvojicu iz Topuskog.
U svakom slučaju imaš punu podršku od mene!! :koska: :pivo:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

profesor33
Karting
Karting
hattrick je napisao/la:Ma Profesore.. da bi riječ rekao, moram priznati da sam ponosan na tebe. Mislim da sam prvi uzeo onu listu, jer nisam ni najmanje sumnjao u kvalitetu tvoje usluge, nakon čega sam se u više navrata uvjerio. Siguran sam da ću ti naći još frendova koji će biti zainteresirani za tu primamljivu ponudu, već ih imam dvojicu iz Topuskog.
U svakom slučaju imaš punu podršku od mene!! :koska: :pivo:
jesi bio si prvi i probio led, nadam se da si zadovoljan ako nisi vračam ti duplo para :)... e da i imam ti sky koji si tražio poslat ću ti ga na pp ;)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Ma preeezadovoljan!! Inače, imam 4mb vezu koja je čak i ispod 4mb, i svi HD kanali (720p) rade kao podmazani. Do sada sam mislio da je nemoguće gledati HD strimove pod mojom brzinom interneta, no sad kužim da je sve do servisa... a tvoj je No.1 :pivo:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

neron
Karting
Karting
Evo i ja sam bio brz i uzeo listu i mogu reči da sam pre pre zadovoljan . :thumbs:

kiseli6
Karting
Karting
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Williams
Preko kojeg playera na compu gledate? Meni preko VLC-a hoće prebacivati kanale svakih 10-ak sekundi!

ninach
Karting
Karting
Ja sam i više nego zadovoljan budući da sam na lošoj parici od t-coma.

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Momci gdje vi gledate IPTV programe, na računalu ili imate neki Android box? Ja sam nabavio box i za sad sam super zadovoljan, za listu sam se već prije snašao.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

neron
Karting
Karting
Viper je napisao/la:Momci gdje vi gledate IPTV programe, na računalu ili imate neki Android box? Ja sam nabavio box i za sad sam super zadovoljan, za listu sam se već prije snašao.
pratim na računalu ali i ja mislim nabaviti box.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Viper je napisao/la:Momci gdje vi gledate IPTV programe, na računalu ili imate neki Android box? Ja sam nabavio box i za sad sam super zadovoljan, za listu sam se već prije snašao.
koji box si uzeo i koliko si ga platio?
je li iptv programe plaćaš (barem nekakvom programeru) ili sve džabe?
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Glasniju F1
Pa ako nemate kojim slučajem Maxtv, možete nabavit maxtv to go za 25kn/mj koji u sebi ima Arenu1... Dobra ponuda s obzirom da se dobiju i ostali osnovni paketi a i jeftinija je od prošlogodišnje maxgp solucije koja je koštala 35kn
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"

Viper
Formula 4
Formula 4
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Nabavio sam ovaj sa njuškala, pošto imam satelitsku, pa sam uzeo box i sat. prijemnik u jednom da nemam dva uređaja. Imam ga već neko vrijeme i za sad mi je sve super. IPTV listu plaćam, mada sve stremove mogu naći i sa dodacima za Kodi, ali ovako je puno jednostavnije i rezolucija je puno bolja. Klasičnu TV već uopće ni ne gledam.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.

profesor33
Karting
Karting
Evo uspio sam na brzin sklepati neku web stranicu pa me možete tamo cimnuti ...

http://iptvexyu.ulcraft.com/

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
profesor33 je napisao/la:Evo poslje porođajnim muka sa Iptv listama i njihovom prodajom odlučio sam se za konkretan pristup IPTV televiziji , danas sam zakupio server koji me koštao 1200€ godišnje i sve liste koje uzmete od mene za njih i garatiram da če biti vrhunske kvalitete, garantirao sam i dosad , ali sad širim svoju ponudu bit če u ponudi oko 400 vrhunskih kanala(sky-uk,it,de,,bein,maxtv,pink,viptv,cinema, itd) cijene još nisam definirao,al da nebude zablude kao na prvom oglasu u ponudi če biti 3,6 i 12 mjeseci... ovdje bih molio vaše objektivno mišljenje koje cijene bi bile prihvatljive za vas (znam da bi vi to đaba ,ali gledajte i moju stranu) ja razmišljam da stavim za 3 mj 20$ ,6mj ,35$ i 12 mj 65$ što znači da bi dobili za godinu dana vrhunske kanale za 500kn što je daleko manje nego što bi dali za maxtv il neki drugi pružatelj usluga.. Prvih dvadeset koji mi se jave u inbox dobit će za 30$ liste za godinu dana to bi mi bilo barem da si pokrijem pola troška za server...
Hvala svima......
Eto, par dana gledam programe (ne stignem baš detaljnije prelistati) Ali ovo što sam pogledao samo pohvale. Od broja kanala, raznovrsnosti preko kvalitete slike... :klanjam: . Još moram poraditi na brzini neta, (živim bogu iza nogu) , ali već sam vidio neke solucije tako da bi ubrzo trebao gledati sve HD programe bez smetnji.
Što se tiče nove ponude za nove korisnike, samo naprijed, po meni cijene su korektne, čak dapače, bolju ponudu teško je (ako je uopšte moguće) naći. Još se čujemo kad ubrzam net, možda uzmem još 1 "paket" za drugi stan.
Do sada sve pohvale i samo naprijed, povoljan spas za one koji nemaju di gledati F1, a uz to se se dobije pregršt programa. Samo kad promislim da HRT pretplata godišnje dođe preko 800kn, a o max tv i sl. neću ni početi, bacanje novca.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

manualgearboxfan
Karting
Karting
S nama već: 9 god 7 mj

kikijv97
Baniran
Baniran
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Mrzim Ferrari
Samo da pohvalim Antu koji kao komentator sve vise sazrijeva i zaista je gust gledat i slusati treninge. Pohvala i za novo pridoslog kolegu koji vjerujem da ima puno informacija koje bi bile interesantnte za nas gledatelje.... Pocelo je... gledamo se i slusamo svaki trening. :pivo:
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡