Američki sportovi (NFL, NHL, MLB)

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Massa, Bastianini
Kontakt:
Frantic je napisao/la::facepalm: za Redskinse
Neka ne mijenjaju ovo novo.
Washington Football Team, odlično.
Meni baš miriše na šprdačinu.
I neka je.
Još da je Football Club Washington, pa da bude FC Washington :mrgreen:
Za primjer čitam večeras ovo za Reeda da ide u 49erse i kako pročitam načine na koje se to Washington Football Team uklapa u razne rečenice, sve sam više siguran da im je dopizdilo i da je ovo način da se posprdaju sa situacijom. Zvuči toliko glupo da počinjem sumnjati da je namjerno urađeno. :D Ali kao što reče, i neka je.

Ko su vam favoriti za sezonu, sleeperi? Meni Miami ovi svih timova izgleda baš fino, Broncosi isto ali večeras im otkazao sezonu startni right tackle. Ne znam sad koliko je fer da je spominjem Cardinalse ali ono.. očekujem vatromet

Seattle nemam pojma šta pokušava sa bacanjem onih pikova na Adamsa kada su gledali u svojoj vlastitoj diviziji kako se Ramsi zakopavaju takvim potezima u "win-now" modu. Ljudi nemaju poštenog defanzivnog linijaša a ganjaju safetya pp marketu, najbolji DL im čovjek koji nema jednu ruku, valjda dovoljmo govori o situaciji.
Obrigado Felipe

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ovo za Washington je čista debilana. Kad sam vidio to football team, mislio sam da je za tipa 2-3 tjedna, ali izgleda da će igrati cijelu sezonu tako :facepalm:

Ja najiskrenije mislim da sezona neće dugo, pogledajte bejzbol, pola utakmica se otkazuje, u Miamiu 20 igrača pozitivno i sad ne igraju, ostali imaju po desetak utakmica, a oni 3 :rofl: :prcnjau:

Ili će je otkazati ili će to biti totalni kupus, gdje će se otkazivati po nekoliko utakmica tjedno i onda na kraju to ne liči ni na što.

E sad, ako bude sezone, ne mogu se oteti dojmu da je KC veliki favorit za naslov, stvarno ne znam kad je netko osvojio SB i praktički vratio sve startere sljedeće godine. Uz njih su Ravensi glavni u AFCu, nadam se da Steelersi mogu ugrabiti playoff mjesto pored njih. Nadam se da Patsi neće ući, a za Miami ne znam baš, treba vidjeti Tuu.

U NFCu je baš sve otvoreno..Očekujem borbu Arizone i SFa za diviziju. Ne znam što očekivati od Saintsa i Bucsa, Brees kao da je popustio malo pri kraju prošle godine, a Brady je bio prosječan qb, vidjet ćemo ga s odličnim napadom.

Za ostale dvije divizije sve najgore, Dallas i Philadelphia će imati po 9,10 pobjeda i odmah ispasti, Packersi i Vikingsi isto neće daleko.

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Bila je u South Parku jedna epizoda o redskinsima. :mrgreen:
The boys from South Park decide to create a startup company funded through Kickstarter so that they never have to work again. In the process of deciding on a name, they realize that the Washington Redskins American football team has lost its trademark [1] to the name due to it being considered offensive to Native Americans , so they decide to use that name for their company.
:rofl:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:

f1zd je napisao/la:Ja najiskrenije mislim da sezona neće dugo, pogledajte bejzbol, pola utakmica se otkazuje, u Miamiu 20 igrača pozitivno i sad ne igraju, ostali imaju po desetak utakmica, a oni 3 :rofl: :prcnjau:

Ili će je otkazati ili će to biti totalni kupus, gdje će se otkazivati po nekoliko utakmica tjedno i onda na kraju to ne liči ni na što.
Ja sam mislio da NBA neće uspjeti u bubbleu ali izgleda da imaju baš striktna pravila ponašanja i da ih dovode u red, ali opet tamo je završnica sezone i niko neće da zajebe playoff šanse.

Koliko vidim NFL ne planira da uvodi bubble što po meni automatski znači MLB scenario ili nešto slično. Oni ne mogu da kontrolišu te momke kada je sve normalno i svake sezone se uhapsi ili kazni sigurno desetak ljudi za pucnjavu/tuču/DUI i slično, a da će ih kontrolisati da svi ostanu čisti 5 mjeseci, možeš misliti...
Obrigado Felipe

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Jesmo ono ikada pričali o Fantasy Footballu ovdje? Šta mislite, da li bismo bili u stanju da se skupimo (8 ili idealno 10) da pokrenemo ligu? Koliko vidim 5-6-7 ljudi na ovoj temi, malo bi nam falilo čini se.
Obrigado Felipe

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ne pratim bas ove sportove u ovoj temi. Ali sta se tice fantasya , to sam ja pitao u temi "nogomet" u kojoj ima puno vise rasprave od vise clanova pa nista.
Tako da sumnjam , ali sretno u svakom slucaju :)
slikaslika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Felipe je napisao/la: 19.08.2020., 18:46 Jesmo ono ikada pričali o Fantasy Footballu ovdje? Šta mislite, da li bismo bili u stanju da se skupimo (8 ili idealno 10) da pokrenemo ligu? Koliko vidim 5-6-7 ljudi na ovoj temi, malo bi nam falilo čini se.
Odbij jednog :neznam: :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

f1zd
Mislim da smo i pokušali bili nešto, ali nema nas dovoljno. Što se mene tiče može, e sad, ako se nađe još bar 4-5-6 ljudi super, ako ne, nema baš smisla.

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Pratim NFL, ali jako površno tako da bih navjerojatnije bio kanta za napucavanje :mrgreen:

Pratim većinom svoja 2-3 kluba, a za ostale me nije nešto pretjerano briga. Stoga bih mogao draftati igrače iz samo 3 kluba što uostalom i radim kad igram fantasy s burazom i njegovim pajdašima :)

f1zd
Ja zadnje dvije godine gledam RedZone kanal, baš je genijalno, možda i najbolja sportska emisija. Istovremeno prate 5-6 utakmica i uvijek se nešto događa, nema reklama i uglavnom ne gledaš ni vrijeme između akcija jer se stalno premještaju između utakmica. I voditelj je super, Scott Hanson :klanjam:

@Dave ako njemu bude falio koji igrač može mene ubaciti, ako želi naravno i možda @Felipea, ako on hoće :thumbs:

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
f1zd je napisao/la: 19.08.2020., 21:23 @Dave ako njemu bude falio koji igrač može mene ubaciti, ako želi naravno i možda @Felipea, ako on hoće :thumbs:
Nažalost kompletirali su ligu uzevši mene. A i nisu baš skloni "autsajderima" jer je to ekipa iz razreda. Jedva sam i ja upao. Skoro me AI zamijenio :zubo:

f1zd
DaveGilmour je napisao/la: 19.08.2020., 23:08
f1zd je napisao/la: 19.08.2020., 21:23 @Dave ako njemu bude falio koji igrač može mene ubaciti, ako želi naravno i možda @Felipea, ako on hoće :thumbs:
Nažalost kompletirali su ligu uzevši mene. A i nisu baš skloni "autsajderima" jer je to ekipa iz razreda. Jedva sam i ja upao. Skoro me AI zamijenio :zubo:
No problem. Svaka im čast kad njih toliko prati, ja uživo ne znam nikoga koga zanima ovo :mrgreen:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
f1zd je napisao/la:Ja zadnje dvije godine gledam RedZone kanal, baš je genijalno, možda i najbolja sportska emisija. Istovremeno prate 5-6 utakmica i uvijek se nešto događa, nema reklama i uglavnom ne gledaš ni vrijeme između akcija jer se stalno premještaju između utakmica. I voditelj je super, Scott Hanson :klanjam:

@Dave ako njemu bude falio koji igrač može mene ubaciti, ako želi naravno i možda @Felipea, ako on hoće :thumbs:
Igram ja ligu na drugom forumu, tj dvije lige imamo pa svake godine iz prve nekoliko ispada a promoviše se nekoliko njih u prvu. Za sada smo na 20 ukupno, u svakoj po 10 ali ima šanse da nas bude neparan broj na prozivci, ako si voljan da igraš hoćeš li da te imam na umu pa ako nas bude nepar da te ubacim? Komesar sam prve lige tako da te mogu još lakše progurati :D

Mislim da će nas biti još jer npr prošle godine smo igrali obe lige po 12 igrača.
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
Uđem da vidim novi post, kad ono ima šta i pročitat.
@Felipe je komesar lige. :klanjam:
Doduše, virtuelne lige, ali ipak komesar, jebi ti to :mrgreen: :pivo:
Baš sam se ono, od srca nasmijao.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 20.08.2020., 13:23 Uđem da vidim novi post, kad ono ima šta i pročitat.
@Felipe je komesar lige. :klanjam:
Doduše, virtuelne lige, ali ipak komesar, jebi ti to :mrgreen: :pivo:
Baš sam se ono, od srca nasmijao.
Haha, nije toliko veliki deal. Uglavnom se ta pozicija prebacuje kao vruć krompir, imaš tu dosta obaveza i treba dosta budala okupiti da se igra sezona. :mrgreen:
Obrigado Felipe

f1zd
Za sada smo na 20 ukupno, u svakoj po 10 ali ima šanse da nas bude neparan broj na prozivci, ako si voljan da igraš hoćeš li da te imam na umu pa ako nas bude nepar da te ubacim? Komesar sam prve lige tako da te mogu još lakše progurati :D

Mislim da će nas biti još jer npr prošle godine smo igrali obe lige po 12 igrača.
Može, gdje igrate, yahoo?

Nadam se da te vole više od Goddela :mrgreen:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
f1zd je napisao/la: 20.08.2020., 18:59Može, gdje igrate, yahoo?

Dugo godina se igra, počelo se na nfl.com pa tamo i ostalo. Mada je yahoo miljama bolji.

Važi, ako nas bude nepar ubacim te. Ne obećavam ti ništa trenutno, ako nitko još ne dođe onda vjerovatno ništa.
Obrigado Felipe

f1zd
Felipe je napisao/la: 20.08.2020., 20:43
f1zd je napisao/la: 20.08.2020., 18:59Može, gdje igrate, yahoo?

Dugo godina se igra, počelo se na nfl.com pa tamo i ostalo. Mada je yahoo miljama bolji.

Važi, ako nas bude nepar ubacim te. Ne obećavam ti ništa trenutno, ako nitko još ne dođe onda vjerovatno ništa.
Nema problema :thumbs:

Felipe
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
f1zd je napisao/la: 20.08.2020., 22:23 Nema problema :thumbs:
Provjeri inbox :trep:
Obrigado Felipe

Frantic
Formula 1
Formula 1
Tampa Bay Ligtning pobjedom nad Dallas Starsima 2:0 sinoć, te ukupno u seriji sa 4:2, osvojili drugi Stanley Cup
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡