Formula 3
WEC, WRC, Indy...
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ne bih ja ovdje uopšte krivio Arthura.
Martins ga je doslovno izgurao van staze, nakon čega je bolid bio van kontrole.
BTW, Arthur se jučer uredno probio sa 27. na 6. mjesto, uz postavljen FL.
Martins ga je doslovno izgurao van staze, nakon čega je bolid bio van kontrole.
BTW, Arthur se jučer uredno probio sa 27. na 6. mjesto, uz postavljen FL.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Diversity
Ako mali nastavi bit brz moglo bi se u budućnosti opet gledat braća u F1, a tko zna možda i u istom timu :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Vidio sam.Vordas je napisao/la: 04.07.2021., 13:32 Sve je počelo u zavoju br. 3 kad je mali Lec uletio kao sivonja, Lec-Seb 2020. Onda je bilo laktarenje do četvorke.
Međutim to apsolutno nije nikakvo opravdanje za onako prisiljavanje protivnika da ode van staze.
Možemo i kvantificirati.
Ako je Leclerc napravio sranje za neku (manju ili veću) vremensku kaznu (mada i tome možemo diskutovati), onda je Martinsov potez na granici crne zastave, odnosno DSQa.
Nije bilo nikakvog laktarenja od trojke do četvorke, jer je Leclerc bio u zavjetrini Martinsa i kada ga je pokušao napasti (bio je blagi pokušaj dummya) Martins je išao preagresivno i preopasno.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Primjetio sam nešto u ovoj F3. Ima ovaj jedan Rus, i fino mu tamo na grafici stoji Ruska zastava. A znamo za onu glupost zašto Mazepin ne može nastupati pod svojom zastavom. Ne znam, jeli važe neka druga pravila za F3, što bi bilo glupo. Ili je samo propust.
- Azavi
- Karting
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, Raikkonen
- Kontakt:
Zabrana nastupanja pod Ruskom zastsvom se odnosi na Europska i Svjetska prvenstva (i olimpijadu naravno).Pastor je napisao/la: 05.07.2021., 04:45 Primjetio sam nešto u ovoj F3. Ima ovaj jedan Rus, i fino mu tamo na grafici stoji Ruska zastava. A znamo za onu glupost zašto Mazepin ne može nastupati pod svojom zastavom. Ne znam, jeli važe neka druga pravila za F3, što bi bilo glupo. Ili je samo propust.
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Liam Lawson
Pocela sezona.
Pored Artura Leklera jos jedno lice se istaklo.
Oliver Bearman. Momak od 16 godina. Jucer bio 2, danas 6. Britanac, Ferarijev vozac akademije.
Prosle godine bio sampion F4 ita i F4 ADAC. Inace ove zime je trenirao sa Lijamom.
Pikirajte ga. Ubrzo bi mogao do F2 odnosno F1.
Pored Artura Leklera jos jedno lice se istaklo.
Oliver Bearman. Momak od 16 godina. Jucer bio 2, danas 6. Britanac, Ferarijev vozac akademije.
Prosle godine bio sampion F4 ita i F4 ADAC. Inace ove zime je trenirao sa Lijamom.
Pikirajte ga. Ubrzo bi mogao do F2 odnosno F1.

- CRooY3
- Karting
- S nama već: 8 god 2 mj
Mlađi Leclerc izdominirao utrku. U petak ga je sin Trulli izbacio iz kvalifikacija pa je startao s 21. mjesta. Jučer je u sprintu došao do 13. mjesta, danas u glavnoj utrci do petog. Slična stvar bila i u Bahreinu gdje je imao loše kvalifikacija (mislim da je 14. startao) pa je uspio biti 5. u sprintu i 2. u glavnoj utrci. I pored dvojih loših kvalifikacija trenutno je izjednačen s Martinsom na prvom mjestu u prvenstvu.
Dominira utrkama. Ako uspije srediti formu u kvalifikacijama (a ionako nije on kriv za lošu kvalifikacije ovog vikenda), ne bih se uopće iznenadio da uvjerljivo uzme prvenstvo.
Dominira utrkama. Ako uspije srediti formu u kvalifikacijama (a ionako nije on kriv za lošu kvalifikacije ovog vikenda), ne bih se uopće iznenadio da uvjerljivo uzme prvenstvo.
“Leave me alone, I know what to do.”
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
"Aerodynamics are for people who can't build engines.", Enzo Ferrari
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 5 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
https://twitter.com/FIAFormula3/status/1561689221307502594
Za razliku od F2, F3 će završiti sezonu nakon triple-headera na Spa, Zandvoortu i Monzi. Prvenstvo je tu puno gušće i bit će zanimljivo popratiti tu završnicu.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Nezgodan sudar, drago mi je da su obojica vozača dobro. Na prvu sam mislio da je Stanek pokupio Goethea nakon što mu je mahao prstom nešto, ali ipak je bio timski kolega koji se probao probiti odmah za njim.
Svaka čast Leclercu i Hadjaru na proboju do bodova, nije ni Crawford bio daleko, samo jedno mjesto do bodova nakon starta s P30. Nisam ulovio što se dogodilo Martinsu, i on se dobro probijao u početku, ali kasnije je pao u poretku.
Žao mi je zbog Corree, koja bi to priča bila da je uzeo pobjedu ovdje...
Prvenstvo se sad još više zgusnulo, sutra vodeća trojica opet startaju s niskih pozicija kao i u sprint, Bearman s P8 ima dobru priliku da se potpuno priključi borbi za naslov.
Svaka čast Leclercu i Hadjaru na proboju do bodova, nije ni Crawford bio daleko, samo jedno mjesto do bodova nakon starta s P30. Nisam ulovio što se dogodilo Martinsu, i on se dobro probijao u početku, ali kasnije je pao u poretku.
Žao mi je zbog Corree, koja bi to priča bila da je uzeo pobjedu ovdje...
Prvenstvo se sad još više zgusnulo, sutra vodeća trojica opet startaju s niskih pozicija kao i u sprint, Bearman s P8 ima dobru priliku da se potpuno priključi borbi za naslov.
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Liam Lawson
Svi su tu nedje. Bas dobra i interesantna sezona. Berman je opasan i agresivan. Za svoje godine, dobro gura. Gledao sam zadnjih par krugova pa nisam vidio sta se desilo sa Koreom. Hadjar mi je jedno vrijeme dijelovao bas dobro, opasno. Ali nesto je stao. Generalno svi su tu. Sreca i hrabrost ih dijeli.

- croatic f1
- F1puls suradnik
Odmah u prvom krugu mu je O'Sullivan probušio gumu u borbi za vodstvo.Krstas je napisao/la: 28.08.2022., 08:54 Gledao sam zadnjih par krugova pa nisam vidio sta se desilo sa Koreom.
Danas se nisu uspjeli toliko dobro probiti vodeći u prvenstvu, Bearman je dobro iskoristio tu priliku da se u potpunosti priključi vrhu, Martinsu je dobro došlo da se Leclerc i Hadjar nisu probili nakon Mainijevog trenutka genijalnosti... Prvenstvo bolje ne može biti

https://twitter.com/FIAFormula3/status/1563840653024436227
- croatic f1
- F1puls suradnik
Maloney na poleu u Nizozemskoj, Martins, Crawford i Stanek odmah iza njega, Hadjar šesti, Montoyin sin u debiju sedmi, Bearman i (opet) Leclerc imat će posla s probijanjem:
https://www.motorsport.com/fia-f3/news/ ... /10362000/
https://www.motorsport.com/fia-f3/news/ ... /10362000/
- croatic f1
- F1puls suradnik
Evo kako su se rasplele posljednje kvalifikacije sezone; Smoljar uzeo pole, vodeći Martins P4, najbliži pratitelj Hadjar se razbio u Parabolici i startat će obje utrke s P16, Stanek, drugi najbliži konkurent za naslov, je P3.
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1568241196534751239
Inače, na prošlom vikendu u Zandvoortu Correa je osvojio prvi podij nakon ozljede, a Montoyin sin osvojio je bodove u obje utrke kao debitant
Sprint s obrnutim gridom prvih 12 vozi se sutra u 10:35, a glavna utrka u nedjelju u 8:35.
https://twitter.com/ChrisMedlandF1/status/1568241196534751239

Inače, na prošlom vikendu u Zandvoortu Correa je osvojio prvi podij nakon ozljede, a Montoyin sin osvojio je bodove u obje utrke kao debitant

Sprint s obrnutim gridom prvih 12 vozi se sutra u 10:35, a glavna utrka u nedjelju u 8:35.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Sutra u 8:35 konačni obračun, šestorica su i dalje teoretski u igri za naslov:
https://twitter.com/FIAFormula3/status/1568552488751583234 Još uvijek se može reći da Martins ima sve u svojim rukama, ali nema nimalo prostora za opuštanje - danas je u sprintu imao kontakt s Leclercom u prvom krugu, izletio u šljunak, ali se na kraju odlično probio do P10 i jednog boda. Hadjar je u gužvi ostao bez prednjeg krila i kasnije bez bodova, dok su Bearman (P2) i Maloney (P4) odlično iskoristili novu ponuđenu priliku.
Hadjar starta nisko i iako je bodovno najbliže Martinsu, nije mu najveća prijetnja, međutim, bilo tko od trojca Bearman-Maloney-Stanek s pobjedom i malo lošijim plasmanom Martinsa (P4, P5) može do naslova, dok Leclercu trebaju malo veća čuda za titulu.
https://twitter.com/FIAFormula3/status/1568552488751583234 Još uvijek se može reći da Martins ima sve u svojim rukama, ali nema nimalo prostora za opuštanje - danas je u sprintu imao kontakt s Leclercom u prvom krugu, izletio u šljunak, ali se na kraju odlično probio do P10 i jednog boda. Hadjar je u gužvi ostao bez prednjeg krila i kasnije bez bodova, dok su Bearman (P2) i Maloney (P4) odlično iskoristili novu ponuđenu priliku.
Hadjar starta nisko i iako je bodovno najbliže Martinsu, nije mu najveća prijetnja, međutim, bilo tko od trojca Bearman-Maloney-Stanek s pobjedom i malo lošijim plasmanom Martinsa (P4, P5) može do naslova, dok Leclercu trebaju malo veća čuda za titulu.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Seb
Vidim na ovoj gore ranijoj slici, ovo iza bodova je broj pobjeda u sezoni? Samo Hadjar ima 3, a Maloney je pobijedio dvije zadnje glavne utrke. I sutra starta drugi... On po meni ima najbolje šanse (poslije Martinsa), ali svašta je moguće.
Bearman je danas bio odličan. Mogao je i do pobjede, ali je mislio da ima još jedan krug.
Bearman je danas bio odličan. Mogao je i do pobjede, ali je mislio da ima još jedan krug.