VN Bahreina (Bahrain Int. Circuit), 6.-8. travnja 2018.

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

lajam nison
Karting
Karting
S nama već: 9 god 6 mj
Noćne kvale a kimi nosi sunčane naočale

I2oni
Karting
Karting
S nama već: 8 god
Navija za: Honda
Kako sam uzivaoo :)
Samo da je kimi jos prvi... I hartly usao u q3 bilo bi bas perfektno

Sent from my HUAWEI NXT-L29 using Tapatalk

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Sad da vidim koliko ce se spominjat parti kod magicni gumb extra i jos bitnije losa sezona. 5 pretjecanja itd. Ova sezona ce bit jedna od najboljih ikad. Ferr jebeno jak. Jos i dimi. Merc isto jebeno jak. Onda mrvicu iza rb pa mrvicu iza kaos...

Pretjecanaj teska. Tako i treba bit. Tesko pratit. Pa i treba bit. Nema vise onih usranih guma i 130 pitstopova. 274 pretjecanja koja pregledam tek tjednima nakon utrke. Znaci gume drze. Za preteci treba biti majstorcina na entu. Vec sad vidimo koliko su ove kazne i kaznice zajebane i motori ce se tek pocet kvarit...

S jedne strane to je f1 za kojom vjerujem da vecina zudi ali ne lrimjecuje da ju imamo. Barem sudeci po ove dvije utrke.

Super kvale. Bilo ful naoeto izmedju kimia i seba. Ham i bott tu ali ipak ne. Rekli bi purgeti tu ne :)

Merc nema gumb. Ocito. Ili ga je imao samo ham u austr. Ili je jednostavno napravio ne krug nego crtu... I drago mi je. Kad ce vec utrke bit zanimljive zasto ne i kvale.

Sutra ham daleko. Kimi i seb birba za pobjedu. Ricci se nada necemu ne pre sitnom bas. Sa maxom nemam pojma sta je bilo. Bott je tu isto. Mckalren koma. F1 super. Evo sad vidio maxa. Isto koma.

Ugl mene sezona za sada veseli. Nakon dugo vremena sam ovako nestrpljiv i pun pitanja. Bas pun pitanja. Odlicno. Pa sta nije zapravo bilo lijepo gledat hama u aust kako 20ak krugova ganja seba pa cak i pogrjesi i sve to. 20 krugova. Nije kao prije 2 kruga do drs i onda jos max dva. Sad je i u drs tesko uci. Tesko je rijec. Ocu tesku f1. Ocu da je tesko pretjecati, uzeti pol, izdrzati sve kvarove i probleme.. Mozda jedini bad sto ce kvarovi vjerojatno odluciti prvenstvo ali ko ga jebe. Barem cemo imat vremena razmisljat o njima a ne o 123 boksa i 112 pretjecanja.. Ugl super za sada :)

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Odlične kvale. Bravo za Ferrari, ovo je bilo vrhunski. Grid je slozen za odlicnu utrku.
"What a little star." May 26, 2012.

josip123
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
WOWWWWW :party: :party:

Bome su me iznenadili...
Forza Ferrari!!!
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

ujac
Karting
Karting
S nama već: 8 god 3 mj
Kvale vrhunske a oni oce da mijenjaju format u nekakvu utrku, picku koja hrpa idiota vodi ovaj sport.
Nemam potpis.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Prezadovoljan danaÅ”njim rezultatom. Tko je uopće očekivao P1-2 za Ferrari?
Vettel je odradio vrhunski zadnji krug, dok sam Kimija očekivao na P1 s obzirom na formu cijeli vikend. Kimi se očigledno jako pouzdaje na vlastite inženjere. Ne znam samo Å”to je očekivao s obzirom da je spomenuo promet kao bitan čimbenik njegovog ne osvajanja PP. Jbg stari pa valjda je logično da ako onako dugo čekaÅ” u boksu dok su drugi izaÅ”li prije viÅ”e od minute da će naletiti na te iste vozače koji su već svoj brzi krug obavili. Jbt ako je Vettel izaÅ”ao kao prvi, koji je k onda on ostao zadnji?
U svakom slučaju Ferrari izgleda jako dobro, čak iznenađujuće predobro u odnosu na Merc.
Sad bih volio čuti Wolffa da objasni ono od jučer kako je Ferrari koristio najjače postavke motora. Jer Ŕto je onda ovo danas? Inače Wolff mi je jedan od dražih team bosseva na gridu i stvarno mi ga je guŔt vidjeti kad popizdi. Rivalstvo no... :mrgreen:

Gasly je ugodno iznenađenje, dok McLaren neugodno.
McLaren mi pak ostavlja veliki upitnik nad glavom. Ja sve manje prepoznajem tu momčad. Čak i sa ovom papaya livrejom ih nikako ne mogu povezati. DoÅ”li su do situacije da se zovu McLaren Renault, da imaju nekakvu kričavu narančastu boju bolida, da se vucaraju par sezona u donjem domu grida itd itd. Nekad su za Ferrari govorili da kada izbacuju dobre aute onda izbacuju loÅ”e bolide i obrnuto. Nekako mi se čini da se to upravo događa sa McLarenom, makar je glupava konstatacija. Fali bolji Å”ef momčadi koji će malo čitav Woking prodrmati.

Williams isto spada u taj koÅ”, samo su oni joÅ” veća katastrofa. Kod njih bi prvo trebalo smjeniti onog tko se preziva Williams. Nisam baÅ” upućen u stanje pojedine momčadi, ali ovako izvana rekao bih da dotična gospođa zajedno sa upravnim odborom donose loÅ”e odluke za momčad.

Grosjean je danas zaj.... za razliku od Magnussena, dok Renault će se morati malo okuražiti prilikom dizajniranja bolida za 2019.

Sutra Ferrari može puno dobiti, ali može i zaj.... Ŕto im nije strano. ;)

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Vettel, who had a precautionary change of the control electronics of his power unit ahead of qualifying, then banged in a lap of 1m27.958s using the supersofts that were the tyre of choice to secure his 51st F1 pole position.

Je li se to sad smatra drugim od 2 dopustena u sezoni?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Multi 21 je napisao/la: 07.04.2018., 21:24 Vettel, who had a precautionary change of the control electronics of his power unit ahead of qualifying, then banged in a lap of 1m27.958s using the supersofts that were the tyre of choice to secure his 51st F1 pole position.

Da :mad:

Šteta...svakako ćemo trebati uzeti kaznu tamo oko 9 ili 10-te utrke...
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Vet, Max
auuff, mecke nista osim mjenjaca?
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Multi 21 je napisao/la: 07.04.2018., 21:24 Vettel, who had a precautionary change of the control electronics of his power unit ahead of qualifying, then banged in a lap of 1m27.958s using the supersofts that were the tyre of choice to secure his 51st F1 pole position.

Pretpostavljam da da, ali žele reći kako prvi nije krepao.

Ne biste vjerovali ali nisam bio jedini koji je gledao kvale na mobu. Neki lik je jednom rukom gurao dječja kolica, a drugom držao mobitel i gledao talijanski prijenos ... :klanjam:
Potražio sam ga kasnije s pretpostavkom da navija za Ferkana ,ali ga nisam naŔao :?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Multi 21 je napisao/la: 07.04.2018., 21:33 auuff, mecke nista osim mjenjaca?
Bottas je isto na drugoj elektronici, a ima i drugu bateriju tako da je on na rubu kazne s obje komponente.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Kimijev drugi krug u Q3

Nije ga promet uopće ometao...
Mislim da je govorio to za out lap, ali ono...u najvažnijem krugu promet zbilja nije utjecao na njegovo vrijeme.
slika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Ferrari je napisao/la: 07.04.2018., 23:06 Kimijev drugi krug u Q3

Mislim da je govorio to za out lap, ali ono...u najvažnijem krugu promet zbilja nije utjecao na njegovo vrijeme.
jep....ali zbog čega se onda žalio Arrivabeneu? Nije mi jasno....
"We did exactly what I didn't want to happen", promet mu nije nikakav smetao, možda je mislio na neŔto drugo. :?
slika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 4 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Super kvale! Nadam se da nas ovaj troboj čeka kroz cijelu sezonu.

Max :facepalm: Brzina je tu, ali mora prestati s pacerskim greŔkama. Jako loŔ ulazak u sezonu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 07.04.2018., 23:39
Ferrari je napisao/la: 07.04.2018., 23:06 Kimijev drugi krug u Q3

jep....ali zbog čega se onda žalio Arrivabeneu? Nije mi jasno....
"We did exactly what I didn't want to happen", promet mu nije nikakav smetao, možda je mislio na neŔto drugo. :?
Mislim da je mislio na krug prije (out lap) gdje trebaÅ” zagrijati gume...ali vidio sam na GPS-u da je i Ricci također bio u istom prometu u tom krugu zagrijavanja tako da...

A da gume nisu bile dobro zagrijane ne bi napravio svoj PB u prvom sektoru u svoje zadnjem pokuŔaju...kasnije možeŔ vidjeti da radi greŔku u hairpinu gdje gubi 2 desetinke.
slika slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
f1zd je napisao/la: 07.04.2018., 21:35 Ne biste vjerovali ali nisam bio jedini koji je gledao kvale na mobu. Neki lik je jednom rukom gurao dječja kolica, a drugom držao mobitel i gledao talijanski prijenos ... :klanjam:
Potražio sam ga kasnije s pretpostavkom da navija za Ferkana ,ali ga nisam naŔao :?
Ja sam vozio auto i gledao na mobu. Ali s obzirom da bas nisam htio poginuti vise je to bilo slusanje nego gledanje , ali bar nesto :D
slikaslika slika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/pirellisport/status/982922857247334400 https://twitter.com/pirellisport/status/982923408458600448

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 3 mj
Mogao bi Hamilton probat sa Softa na Medium i do kraja..

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 8 mj
Neka proba. Realno nema sta da izgubi. Kreće 9. probice se do 5 mesta lako a odatle ako odradi dobru trku može i na podijum.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

slika
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔