Sad zamislite duel Mercedesa onako sivog - ugodnog oku ili crvenog Ferrari-ja u borbi sa ovom barbikom. Kao da gledamo musko - zensko hrvanje. Ova FI ce biti totalna distrakcija drugima

Odnos Pereza i Ocona zasad stvarno izgleda idilično, a Force Indiji je Ocon odlično došao kao osvježenje poslije Hulka, koji je već postao tako monoton za ekipu i samog sebe u konstatnom ukupnom poretku oko 9. - 10. mjesta (ali nikad bolje od tog) i kojeg je Perez u zadnje dvije sezone u utrci uredno počeo prati. Iako mi je Hulk jedan od draži vozača, mislim da Ocon umjesto njega Force Indiju uopće nije toliko oštetio bodovno, pogotovo ako uzmemo da Ocon iza sebe nije imao punu odvoženu sezonu. Tako da, trenutna vozačka postava Force Indije mi već sad izgleda jedna od boljih, konstanijih i najsložnijih.Ferrari Maniac je napisao/la: 05.05.2017., 14:48 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MKNYNni02BU[/youtube]
2:20 Vrištim od smijieha![]()
![]()
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.05.2017., 20:12... sam se iznenadio kako neki vozači ne znaju neke osnovne informacije/činjenice vezane za Formulu 1 zadnjih par godina, što bi iole ozbiljnijim fanovima F1 bilo sramota ne znati. U ovom slučaju sam se iznenadio kad Ocon nije znao broj Perezovih podija prošle sezone, tj. trenutnog kolege i fakat mi ne ide u glavu da vozač F1 ne zna takve stvari.
Mislim da bih @Frantic u kvizu sa 50 pitanja o Formuli 1 izdominirao sve aktualne vozače zajedno da se protiv njega takmiče![]()
Precizna & odlična poanta - i točno u sridu.Frantic je napisao/la: 05.05.2017., 21:18 @Vettel-Ferrari, polaskan sam![]()
![]()
![]()
Mada ima tu još forumaša, sa prilično velikom bazom "znanja i podataka", koji bi ih takođe pobijedili. Opet, što se tiče vozača, maaahhhh, njima su druge stvari u fokusu, ne bakću se oni tim 3.14zdarijama, iako bi neke sitnice ipak trebali znati (pričam o prošlogodišnjem Grillu). Plus, stariji sam od svih njih, a samo trojica su se rodili prije nego sam počeo pratiti F1 (Kimi, Felipe, Fernando), odnosno četvorica, ako uračunamo i Jensona.
Pored toga, vazda sam imao dobru memoriju i "gutao" podatke o onom što me interesuje (npr. prije osnovne škole sam znao glavne gradove preko 90% tadašnjih država na svijetu, bilo mi zanimljivo listat bratov Atlas).
Eh, sad se već malo slabije pamti i uči, jbga.![]()
Opet, Kvyat i Sainz su ostavili vrlo dobar dojam. Ali nisu prepoznali Minardi (možda zbog činjenice da su tada imali po 6 godina).
Drago mi je da je netko opazio to izuzev mene. Pravdali ih ili ne, meni je to sramotno ne znati da si u Mclarenu i da neznaš tko je prvi svjetki prvak bio u toj momčadi ili pobjednik. Ili da vozis za Manor a neznas kad su poceli nastupati. Ili ovo da neznas kada je Force Indija kupljena ili kada joj je ostvareni prvi podij a samim time i prvi bodovi za momčad, iako nekom zdravom logikom možeš procjeniti da je bilo 2009 u BelgijiVettel-Ferrari je napisao/la: 05.05.2017., 20:12 Sad što se tiče ovog "Grill the Grid" takmičenja, već prošle sezone sam se iznenadio kako neki vozači ne znaju neke osnovne informacije/činjenice vezane za Formulu 1 zadnjih par godina, što bi iole ozbiljnijim fanovima F1 bilo sramota ne znati. U ovom slučaju sam se iznenadio kad Ocon nije znao broj Perezovih podija prošle sezone, tj. trenutnog kolege i fakat mi ne ide u glavu da vozač F1 ne zna takve stvari.
Mislim da bih @Frantic u kvizu sa 50 pitanja o Formuli 1 izdominirao sve aktualne vozače zajedno da se protiv njega takmiče![]()