Racing Point

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Inace pink ili roza kako god, su boje koje predstavljaju borbu protiv raka. Sad posto se radi o sponzoru, sumnjam da je ova roza vezano za to. Ako jeste super, ako ne onda ova roza nije za ovakav sport! Barem neni naravno!

Sad zamislite duel Mercedesa onako sivog - ugodnog oku ili crvenog Ferrari-ja u borbi sa ovom barbikom. Kao da gledamo musko - zensko hrvanje. Ova FI ce biti totalna distrakcija drugima :), mislim da psiholoski to i jest malo cilj ove boje :D
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
slika
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

senja
Baniran
Baniran
S nama već: 9 god 9 mj
Ipak neće biti skroz rozi.
slika
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
https://twitter.com/TeamCheco/status/853732965741998080
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Kakav kamad žene... Victoria Helyar - prije Hulkova, sada Perezova medijska asistentica. Čini mi se da je visoka oko 1,80m :P

[ link do slike ]

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Scuderia Ferrari
Stalk level 1000 :paziovo:
Sisu (fin.)

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MKNYNni02BU[/youtube]
2:20 Vrištim od smijieha :rofl: :rofl:
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
I meni bi jedan od njih dvojice bio prvi izbor. :mrgreen:
Kvyat i Sainz su bili puno bolji.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ahahahahahah
Kakva braca
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
@hattrick da mi je znati kako si saznao njeno ime? :mrgreen:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Mozda ima na stranici Force Indie ako kopas po njoj... ne znam, tako bih ja trazio :mrgreen:

Btw. ono kad ova 2 'Indijca' kazu Alonso? Button? :rofl:
slikaslika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ferrari Maniac je napisao/la: 05.05.2017., 14:48 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=MKNYNni02BU[/youtube]
2:20 Vrištim od smijieha :rofl: :rofl:
Odnos Pereza i Ocona zasad stvarno izgleda idilično, a Force Indiji je Ocon odlično došao kao osvježenje poslije Hulka, koji je već postao tako monoton za ekipu i samog sebe u konstatnom ukupnom poretku oko 9. - 10. mjesta (ali nikad bolje od tog) i kojeg je Perez u zadnje dvije sezone u utrci uredno počeo prati. Iako mi je Hulk jedan od draži vozača, mislim da Ocon umjesto njega Force Indiju uopće nije toliko oštetio bodovno, pogotovo ako uzmemo da Ocon iza sebe nije imao punu odvoženu sezonu. Tako da, trenutna vozačka postava Force Indije mi već sad izgleda jedna od boljih, konstanijih i najsložnijih.

Sad što se tiče ovog "Grill the Grid" takmičenja, već prošle sezone sam se iznenadio kako neki vozači ne znaju neke osnovne informacije/činjenice vezane za Formulu 1 zadnjih par godina, što bi iole ozbiljnijim fanovima F1 bilo sramota ne znati. U ovom slučaju sam se iznenadio kad Ocon nije znao broj Perezovih podija prošle sezone, tj. trenutnog kolege i fakat mi ne ide u glavu da vozač F1 ne zna takve stvari.
Mislim da bih @Frantic u kvizu sa 50 pitanja o Formuli 1 izdominirao sve aktualne vozače zajedno da se protiv njega takmiče :prcnjau:

Frantic
Formula 1
Formula 1
@Vettel-Ferrari, polaskan sam :thumbs: :koska: :pivo:
Mada ima tu još forumaša, sa prilično velikom bazom "znanja i podataka", koji bi ih takođe pobijedili. Opet, što se tiče vozača, maaahhhh, njima su druge stvari u fokusu, ne bakću se oni tim 3.14zdarijama, iako bi neke sitnice ipak trebali znati (pričam o prošlogodišnjem Grillu). Plus, stariji sam od svih njih, a samo trojica su se rodili prije nego sam počeo pratiti F1 (Kimi, Felipe, Fernando), odnosno četvorica, ako uračunamo i Jensona.
Pored toga, vazda sam imao dobru memoriju i "gutao" podatke o onom što me interesuje (npr. prije osnovne škole sam znao glavne gradove preko 90% tadašnjih država na svijetu, bilo mi zanimljivo listat bratov Atlas :chill: ).
Eh, sad se već malo slabije pamti i uči, jbga. :gandalf:
Opet, Kvyat i Sainz su ostavili vrlo dobar dojam. Ali nisu prepoznali Minardi (možda zbog činjenice da su tada imali po 6 godina).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.05.2017., 20:12
Ferrari Maniac je napisao/la: 05.05.2017., 14:48
... sam se iznenadio kako neki vozači ne znaju neke osnovne informacije/činjenice vezane za Formulu 1 zadnjih par godina, što bi iole ozbiljnijim fanovima F1 bilo sramota ne znati. U ovom slučaju sam se iznenadio kad Ocon nije znao broj Perezovih podija prošle sezone, tj. trenutnog kolege i fakat mi ne ide u glavu da vozač F1 ne zna takve stvari.
Mislim da bih @Frantic u kvizu sa 50 pitanja o Formuli 1 izdominirao sve aktualne vozače zajedno da se protiv njega takmiče :prcnjau:

Čemu iznenađenje kolega...
razlika je velika između vozača i fanova. :chill:

Vozače, dakle njega , a i mene bi bilo (& nije me sram reči ) boli briga, ako neke stvari zna, to je jer ga možda zanima, a ako ne, ako ga zanimaju neke druge stvari ... neka - njegova stvar. A ima tu podosta drugih stvari koje bi ga/ih mogle a i trebale više zanimati.

Drugo su Fanovi - oni se bave svojim miljenicima, i prate više manje sve o njima, pa tako više manje i znaju onjima i više od samih ostalih vozača.

Meni to zvuči logičnije.
slika

zjurina
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 05.05.2017., 21:18 @Vettel-Ferrari, polaskan sam :thumbs: :koska: :pivo:
Mada ima tu još forumaša, sa prilično velikom bazom "znanja i podataka", koji bi ih takođe pobijedili. Opet, što se tiče vozača, maaahhhh, njima su druge stvari u fokusu, ne bakću se oni tim 3.14zdarijama, iako bi neke sitnice ipak trebali znati (pričam o prošlogodišnjem Grillu). Plus, stariji sam od svih njih, a samo trojica su se rodili prije nego sam počeo pratiti F1 (Kimi, Felipe, Fernando), odnosno četvorica, ako uračunamo i Jensona.
Pored toga, vazda sam imao dobru memoriju i "gutao" podatke o onom što me interesuje (npr. prije osnovne škole sam znao glavne gradove preko 90% tadašnjih država na svijetu, bilo mi zanimljivo listat bratov Atlas :chill: ).
Eh, sad se već malo slabije pamti i uči, jbga. :gandalf:
Opet, Kvyat i Sainz su ostavili vrlo dobar dojam. Ali nisu prepoznali Minardi (možda zbog činjenice da su tada imali po 6 godina).
Precizna & odlična poanta - i točno u sridu.

Zapravo pisao sam svoj gornji komentar a nisam pročitao tvoj.

& opet smo sličnih/istih mišljenja.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ma naravno @zjuro
Fanovi su veće enciklopedije od vozača (uvijek bilo tako), pa čak i od specijaliziranih F1 novinara.
A kod vozača, zamisli npr. ufatiš Kimija u "safe modu" (mod - trenutno mi se ne razmišlja i ne odgovara na neka pitanja, statistike, činjenice iz F1), mislim ono, na šta bi ličio "kviz" :chill:
Mada i među vozačima ima razlika.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
Prva Kimijeva reakcija na pitanje: -"Mowaaahhh... " :zubo: :zubo: :zubo:
slika

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
@Frantic Ti si se kako sam ja zapazio pokazao najvještiji u tome na portalu. Ono što je Mirko Miočić bio hrvatskom Milijunašu, ti si ovdje, jbg to je samo moj dojam. Što se tiče čitanje Atlasa i glavnih gradova puno prije već što se to u školi učilo, imao sam istu opsesiju :mrgreen: Samo nije bio baš toliki postotak znanja svjetskih glavnih gradova u mom slučaju.

@zjurina Dobro, razumijem to, sigurno da se vozači neće posvetiti nekim detaljima u mjeri koliko se fanovi posvete. Ali jbg ovdje se radi o nekoj prostoj činjenici i hajmo reč jedno od top3 iznenađenja prošle sezone. Ovo me od Ocona baš iznenadilo da ne zna, pogotovo kad se uzmu sve okolnosti. On je postao vozač Force Indije ove sezone, valjda je u ovih pola godine ili više otkad se zna da će voziti za njih pogledao uspjehe buduće momčadi proteklih sezona (to svakog vozača valjda zanima), a pogotovo prošle sezone koja im je najuspješnija bodovno, a i po broju podija u jednoj sezoni i jbg samim poznavanjem tog logičkim odabirom (u sekundi) možeš doći do zaključka da je Perez uzeo oba podija, jer valjda svaka ptica na grani zna da Hulk u karijeri još na podiju nije stajao. Mislim, da se primjetiti da Pereza nije baš počastio tim, a sigurno ni momčad nije oduševljena da im vozač ne zna prošlogodišnji uspjeh. Jbg puno bi manja sramota bila da Perez nije znao kad je Ocon debitirao, već što Ocon nije znao broj Perezovi podija prošle sezone, a ujedno i Force Indije.

Ferrari1345
Formula 1
Formula 1
Navija za: Glasniju F1
Vettel-Ferrari je napisao/la: 05.05.2017., 20:12 Sad što se tiče ovog "Grill the Grid" takmičenja, već prošle sezone sam se iznenadio kako neki vozači ne znaju neke osnovne informacije/činjenice vezane za Formulu 1 zadnjih par godina, što bi iole ozbiljnijim fanovima F1 bilo sramota ne znati. U ovom slučaju sam se iznenadio kad Ocon nije znao broj Perezovih podija prošle sezone, tj. trenutnog kolege i fakat mi ne ide u glavu da vozač F1 ne zna takve stvari.
Drago mi je da je netko opazio to izuzev mene. Pravdali ih ili ne, meni je to sramotno ne znati da si u Mclarenu i da neznaš tko je prvi svjetki prvak bio u toj momčadi ili pobjednik. Ili da vozis za Manor a neznas kad su poceli nastupati. Ili ovo da neznas kada je Force Indija kupljena ili kada joj je ostvareni prvi podij a samim time i prvi bodovi za momčad, iako nekom zdravom logikom možeš procjeniti da je bilo 2009 u Belgiji :facepalm: Zbilja se dalo naslušati bisera prethodnih godina
Još ajde za ova dva podija prošle godine bi se čovjek i zabunio brzinski ali ovo gore činjenice ne znati
slika

"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡