Jako glup potez i DNF Sainza, još pogotovo što je on to učinio mi naročito dobiva na težini, jer ga smatram jednim od staloženijih vozača i dosta "prostovski" proračunatim. Prvo je preambiciozno ušao u prvi zavoj, prekočio se i onda nije ni pokušao u toj situaciji ostati u okvirima staze, već je se odlučio na presjecanje, gdje je napravio vjerojatno grešku karijere. Fakat sam ostao u nevjerici kad sam vidio da se njemu desilo
Šokantna greška Carlosa, prva njegova unazad puno vremena. Mislim da ga je sjebo Verstappen koji je tamo prošao punim gasom, samo kaj je on imao puno bolji kut. Trebao je proć kroz stiropor ko Grosjean kasnije u utrci.
Jak dobra utrka Carlosa, preskočio je Landa u ukupnom poretku. Šteta za one pehove ove godine, mislim da ih nitko nije imao toliko kao on ove sezone, to mu je odnijelo borbu za 4. mjesto u ukupnom poretku. Perez, Ricciardo i Leclerc su previše odmakli sada.
Čestitke Carlosu na osvajanju prve "dostupne" pozicije u WDC
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Odličan početak sezonu usprkos lošem vikendu. Kraj sezone završen postoljem, početak počeo s postolje. Morat ću se početi privikavati na postolja, a nadam se i pobjedama.