Ferrari je napisao/la: 04.09.2018., 15:44 Komentirao sam na redditu ovaj članak pa ću i ovdje.
2017. nismo bili jednako brzi kao Mercedes...od Silverstonea pa do kraja. Ponajviše na brzim stazama.
Isto tako izostavljena je Kina te godine kada smo izgubili na SC jer smo ušli prvi na suhe gume i imali bi ogroman undercut da nije SC izašao pa smo se onda vratili tamo na 5 ili 6. poziciju, ako se dobro sjećam. Ferrari također tada nije želio koristiti naredbama pa je Vettel morao iza Kimija provesti dobar dio utrke i na kraju preći i njega i Ricciarda...kasnije i Maxa da bi došao na 2. mjesto. Hamilton tada sam samcat odjurio naprijed.
Ne spominje se ni Kanada kada je Max prešao na startu preko Vettelovog prednjeg krila. Hajmo nazad na 20. mjesto bez SC-a pretjecati ostale...završio na 4. poziciji umjesto vrlo vjerojatno barem 2.
Baku smo već prošli, ali treba se sjetiti da je tada završio ispred Hamiltona za 2 boda iako je naravno mogao biti 1. kako se sve odvilo na kraju.
U Silverstoneu nisu bili uopće konkurentni i još nam je na kraju guma pukla na oba bolida...Vettel umjesto da je bio 3. ili 4. završi 7. jer je morao u boks.
Singapur smo prošli. Ne želim to komentirati.
Ja i dalje stojim da Vettel nije kriv za taj sudar jer je ono bio standardan manevar. Vidjeli smo 100 puta. Jbg...Kimi je dobio najbolji start sezone, ušao u mrtvi kut i dogodilo se što se dogodilo. Hamilton prošao neokrznut i dobio utrku.
U Maleziji crko motor u kvalama kada smo trebali imati pole...ajmo Vettel na 20. mjesto, a Kimiju crknuo bolid na startu.
Umjesto P1. mi završili P4 i DNS.
Japan je svima jasan...crknuo bolid.
Nakon toga zbilja nemamo što komentirati jer u Austinu nismo bili konkurentni (žderali smo gume i bili prespori), Mexico je bio čupav, odlična pobjeda u Brazilu sa bolidom koji je IMO bio puno sporiji taj vikend i Abu Dhabi koji je Mercedes poharao.
Idemo na 2018.
Dobili u Australiji gdje nismo trebali dobiti, fantastična pobjeda u Bahrainu (bolidi bili otprilike jednaki), u Kini smo bili odlični u kvalama, ali u utrci Mercedes od Bottasa je definitivno pritiskao i rekao bi da su bili barem jednako brzi. Bottas ide prvi u boks i radi undercut...Ferrari kasni i gubi poziciju. Kasnije izađe SC i Bottas i Vettel prolaze SC liniju i ulazak u boks kojim bi dobili svježe gume. Kasnije Max udara Vettela koji sa barem sigurnog P2 ili P3 pada na 7 ili 8 mjesto i gubimo velike bodove i momentum.
Baku odlične kvale i sve do ulaska u boks je Vettel držao pod kontrolom...Hamilton se 2 ili 3 puta prekočio, spržio gume i morao ranije u boks na Soft gume. Mi ostajemo još 10-ak krugova i ulazimo...što danas više gledam radimo grešku što smo ušli u boks i ostavili Bottasa samoga vani.
Mercedes je sa Bottasom čekao SC ili VSC da dobiju besplatan boks...dva RBR-a se sudaraju doslovno nekoliko krugova prije nego što je Bottas morao ući u boks jer su gume počele taman padati...mi smo trebali odgoditi naš originalni ulazak u boks za dodatnih 6-7-8 krugova i ići direktno na Ultrasoft gume i zaštiti se od Bottasove strategije...čak i da SC uđe mi bi bili na Ultra gumi. Nismo i tjt...
Kasnije Vettel želi iznenaditi Bottasa na restartu i vidi to kao najbolju šansu za pobjedu...s obzirom kako je Mercedes cijelu utrku bio puno brži od Ferrarija u trećem sektoru možda ga ne bi ni prešao...a možda da ga je na restartu prošao Vettel bi bio taj koji bi otišao preko krhotine i probio gumu...ko će ga znati. Hamilton dobio utrku ni kriv ni dužan, a mi P4.
U Španjolskoj smo bili u potpunosti nekonkurentni, Monako je bio maximum P2, dobili u Kanadi bez greške (to je naša daleko najbolja utrka sezone u pogledu strategije, kvala i kontrole utrke), dolazimo u Francusku gdje je Mercedes cijeli vikend bio brža ekipa i 1-2 za Mercedes nije bio upitan...naš maximum je bio P3. Na startu Vettel pokušava razdvojiti dva Mercedesa, ulazi u prljavi zrak te gubi downforce....udara Bottasa koji bi sigurno završio utrku na P2. Mi završavamo utrku na P5...imo tu nismo izgubili previše bodova...greška je bila, ali umjesto 15 osvojili smo 10 bodova.
Silverstone smo odradili lavovski...oba dva bolida su bila jednaka taj vikend.
Dolazi Njemačka...ehh...ne želim se uopće prisjetiti te utrke. Dobre kvale za Vettela i Bottasa no u utrci ovaj ne radi velike probleme Vettelu...Kimi ide ranije u boks na dva zaustavljanja da zatvorimo Hamiltona (Kimi nije bio previše konkurentan taj vikend)...5-6 krugova kasnije ulazi Vettel u boks i vraća se iza Kimija...Ferrari tj. pit wall nerazumno odgađa kazati Kimiju da se makne...nema velike odlučnosti i hladnokrvnosti i tu smo izgubili 3-4 sekunde...na kraju se ipak nekako dogovorili, Kimi pušta Vettela koji se brzo odvaja. Dolazi kiša i Hamiltonu baš u perfektno vrijeme se otvorio ulazak u boks na ultrasoft gume koje su bile najbolje za te uvjete...Vettel se naprijed odvojio od Kimija i Bottasa koji se bore na nekih 7 sekundi (10 u trenutku sudara)...kiša taman da će prestati tj. najgore je prošlo i Vettel koči mrvicu kasnije nego inače...odlazi u pjesak na najgorem dijelu staze gdje se greške ne praštaju. Da je bio asfalt ne bi završio u zidu...ma 9 do 10 puta će vozač to spasiti...ništa izgubili potencijalnu pobjedu.
Hamilton bi bio najmanje 2. tu utrku na novim gumama i IMO imao bi šansu da napade Vettela za P1...možda bi otvorili prednost na dodatnih 7 bodova tu utrku.
Mađarsku smo prošli...Mercedes je bio bolji bolid u full wet uvjetima i na stazi na kojoj baš želiš biti 1-2 oni dobiju tu šansu...na kraju smo izvukli maximum P2 teškom mukom.
Spa smo odradili školski...iako je bilo čupavo oko bokseva.
Već sam sve rekao za Italiju...Ferrari je falio na kvalama...trebali su sve napraviti da No.1 vozač bude na poleu...nisu koristili nikakve naredbe kao Mercedes u kvalama i vidjeli smo rezultat...Hamilton i Mercedes su to izveli fantastično i hladnokrvno.
Sami smo sebi pucali u nogu i nema šta više...
Ja iskreno ne vidim kako možemo osvojiti WDC...30 bodova je puno, a Hamilton bi trebao napraviti nekakvu veliku grešku (sudar ili užas od kvala), a mi moramo imati barem 5 pobjeda u 7 utrka...bez DNF-a ili gubljenja velikih bodova. Ne vidim kako je to izvedivo.
Hamilton je svaki puta profitirao iz naših grešaka...npr. mi 4. on 1...mi 5. on 1....ne ide to tako i tjt.
Mercedes i Hamilton su zaslužili ovo osvojiti...možda to prerano govorim, ali činjenica je ta da smo prošle godine nakon Italije bili u minusu 3 boda...danas nakon Italije 30 bodova. Sorry...ali ne.
Bilo bi čudo da dobijemo ovo...i možda ne baš 100% zasluženo.

Ukratko:
2017
Greška u Azerbejdžanu, ali nije imao gubitak bodova u odnosu na Hamiltona. Ostalo van njegove moći. Ferrari nije bio dovoljno dobar da se bori za titulu.
2018
Sve osim Njemačke nije bio veliki gubitak. Samo sa Njemačkom, da je bilo kako treba, sada bi vodio u prvenstvu. Hamilton je tu dobio +25, a trebalo je biti najmanje +7 za Vettela, a vjerovatno i više jer je Hamilton bio iza Kimija i Bottasa. Uglavnom, samo tu je izgubljeno preko 30 bodova, kolika je trenutna prednost Hamiltona.
Po meni još ništa nije gotovo, jer Ferarri, za razliku od prošle godine, ima sa čim da se bori u ostatku sezone.