Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ne razumijem ljude koji misle da je Jos loš otac i da je njegov način odgajanja zlostavljanje, nikako mi nije jasan mentalni sklop ljudi koji tako misle, za mene je legenda kako je uspio od Maxa napraviti mašinu na 4 točka

Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

slikaslika

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Takvim odgojem na jednog Maxa dolazi tisuću istraumatizirane djece koja nisu ispunila roditeljska očekivanja.

Jos je puno puta pokazao da nije nikakva "legenda" i da na njega ne treba trošiti riječi.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
DaveGilmour je napisao/la: 23.09.2023., 20:37 Takvim odgojem na jednog Maxa dolazi tisuću istraumatizirane djece koja nisu ispunila roditeljska očekivanja.

Jos je puno puta pokazao da nije nikakva "legenda" i da na njega ne treba trošiti riječi.
I opet, tisuce djece ce biti inspirisane njegovim imenom, uspjesima...

Samo Senna i Max mogu u istu recenicu.
No!

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
I Lauda kao i Prost...
No!

Unwoken European
Karting
Karting
S nama već: 2 god 10 mj
Navija za: Scuderia Ferrari
I Schumacher ?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
@Vlado navede trojicu, a ne navede MSa.
Osim ako možda nije stava da Max još uvijek ne može u istu rečenicu sa MSom. :chill:
Šalu na stranu.
Treba on (Max, da ne bude zabune) ipak popiti još mlijeka da ga se pominje u istoj rečenici sa navedenim vozačima, bez obzira što je npr. Laudu već debelo prešišao po broju pobjeda, Sennu za nekoliko, a Prosta će do kraja sezone, ako nastavi ovako.
I opet prerane je za takve nekakve priče, sačekajmo 10-ak godina.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 23.09.2023., 21:18 @Vlado navede trojicu, a ne navede MSa.
Osim ako možda nije stava da Max još uvijek ne može u istu rečenicu sa MSom. :chill:
Šalu na stranu.
Treba on (Max, da ne bude zabune) ipak popiti još mlijeka da ga se pominje u istoj rečenici sa navedenim vozačima, bez obzira što je npr. Laudu već debelo prešišao po broju pobjeda, Sennu za nekoliko, a Prosta će do kraja sezone, ako nastavi ovako.
I opet prerane je za takve nekakve priče, sačekajmo 10-ak godina.

Vidi, MS je moj jedini idol. Njega ne poredim ni sa Maxom.

Imam poklon od sestre za prosli, neki rodjenda. Prost, video snimak u kojem on meni cestita rodjendan i zeli mi sve najbolje. A ono, knedla u grlu sto nije MS... Zivot je cudan.
No!

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
pigmalion je napisao/la: 04.09.2023., 07:57
CrashOverride je napisao/la: 03.09.2023., 10:16 @pigmalion
Ma o konacnom zakljucku nisam htio ni slova napisat. Nigdje veze. Covjek ce vozit jos mozda 10 godina.
Točno. Hype je oko Maxa, jer ljudi nemaju što zanimljivije vidjeti u F1.
Nikada nisu mlade vozače dizali u nebesa i smatrali ih božanstvom, kao sada Maxa.
Schumachera i Sennu su pljuvali na počecima njihovih F1 karijera. Trebalo je vremena da ih se prizna i prihvati među velikane poput Fangia, Clarka i sličnih.

F1 ( Liberty Media / FIA ) se puno bavi s time kako bi bila izjednačenija, jednakija po perfomansama i zanimljivija.
Po meni, rješenje za ovakve dominacije ( Mercedes - Hamilton, Red Bull - Verstappen, Vettel ) je imati dva jaka vozača u dominatnoj momčadi; povijesni primjer Prost - Senna. S tim se dobija zanimljivost u prvenstvu, unatoč dominaciji jedne momčadi. Bez obzira što takva momčad u tom slučaju ima izvanredne glavobolje, rješenje za F1 je imati, npr. ovom slučaju Hamiltona i Verstappen u momčadi.
Max nije mladi vozač, čovjek vozi 9. Sezonu
Puno njih je imalo krace karijere od toga.

Maxa se komotno može svrstati u top 5, radio je nevjerojatne stvari i prije dominacije.
Sasvim je jasno da je ubilački trkači "stroj" na najvišoj razini.
Žao mi je ljudi koji "propuštaju" Maxa dok im se dešava pred nosom.
Vjerojatno ce do kraja karijere jedini u rečenicu sa Šumijem i Senom.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Ciki-F1 je napisao/la: 23.09.2023., 22:55
pigmalion je napisao/la: 04.09.2023., 07:57
CrashOverride je napisao/la: 03.09.2023., 10:16 @pigmalion
Ma o konacnom zakljucku nisam htio ni slova napisat. Nigdje veze. Covjek ce vozit jos mozda 10 godina.
Točno. Hype je oko Maxa, jer ljudi nemaju što zanimljivije vidjeti u F1.
Nikada nisu mlade vozače dizali u nebesa i smatrali ih božanstvom, kao sada Maxa.
Schumachera i Sennu su pljuvali na počecima njihovih F1 karijera. Trebalo je vremena da ih se prizna i prihvati među velikane poput Fangia, Clarka i sličnih.

F1 ( Liberty Media / FIA ) se puno bavi s time kako bi bila izjednačenija, jednakija po perfomansama i zanimljivija.
Po meni, rješenje za ovakve dominacije ( Mercedes - Hamilton, Red Bull - Verstappen, Vettel ) je imati dva jaka vozača u dominatnoj momčadi; povijesni primjer Prost - Senna. S tim se dobija zanimljivost u prvenstvu, unatoč dominaciji jedne momčadi. Bez obzira što takva momčad u tom slučaju ima izvanredne glavobolje, rješenje za F1 je imati, npr. ovom slučaju Hamiltona i Verstappen u momčadi.
Max nije mladi vozač, čovjek vozi 9. Sezonu
Puno njih je imalo krace karijere od toga.

Maxa se komotno može svrstati u top 5, radio je nevjerojatne stvari i prije dominacije.
Sasvim je jasno da je ubilački trkači "stroj" na najvišoj razini.
Žao mi je ljudi koji "propuštaju" Maxa dok im se dešava pred nosom.
Vjerojatno ce do kraja karijere jedini u rečenicu sa Šumijem i Senom.
:pivo: :pivo: :thumbs:
No!

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
LH44 je napisao/la: 23.09.2023., 19:40 Ne razumijem ljude koji misle da je Jos loš otac i da je njegov način odgajanja zlostavljanje, nikako mi nije jasan mentalni sklop ljudi koji tako misle, za mene je legenda kako je uspio od Maxa napraviti mašinu na 4 točka

Ne treba tako gledati na Josa. Ima on svoje kvalitete. I mane, naravno.
Ovo sa Maxom je uspjeh, i to treba poštivati.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

pigmalion
Formula 1
Formula 1
DaveGilmour je napisao/la: 23.09.2023., 20:37 Takvim odgojem na jednog Maxa dolazi tisuću istraumatizirane djece koja nisu ispunila roditeljska očekivanja.

Dok čekam, i pripremam se za VN Japana, da odgovorim i na ovo:

Da, ovo je druga strana Maxovog uspjeha. Da ne spominjem Red Bull koji je iskoristio vozače poput Robin Frijnsa, Juri Vipsa, Dan Ticktuma i slične. Naravno, navedeni vozači imaju svoj udio u toj priči: njhov ponos, inat, a i njhovi manageri su u toj igri - ali to je već neka druga priča.

I da, još manje bitno, nisam se samo zbog VN Japana probudio ovako rano - ali to je stvarno već deseta priča. :zzz: :zzz:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Polako ljudi, u "offline" životu ni vaši najbliži poznanici si ne mogu uzeti pravo komentiarti (niti znaju dovoljno da bi komentirali) vaš odnos s ocem ili majkom, ali eto internet je odlučio da zna sve o Josu i Maxu na temelju par anegdota...

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Ne znam, Ante, što pokušavaš reći, ali napisao si nešto........hm. :misli:
Al' dobro...... sloboda interneta. :thumbs:

Unwoken European
Karting
Karting
Hoće reći da ne optužujemo Jozu the Bossa jer ne znamo što se događalo u toj obitelji.

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Max je odrastao čovjek. Davno je mogao odjebati starog iz života da je htio i da mu nešto zamjera.
Tough love ne mora nužno značiti i zlostavljanje.

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
avetma je napisao/la:Polako ljudi, u "offline" životu ni vaši najbliži poznanici si ne mogu uzeti pravo komentiarti (niti znaju dovoljno da bi komentirali) vaš odnos s ocem ili majkom, ali eto internet je odlučio da zna sve o Josu i Maxu na temelju par anegdota...
Ljudi se uvijek hvataju kako je Jos njega bukvalno nabio u glavu van ikakvog konteksta i priče iza toga, ono ne možeš izostaviti činjenicu da se Max neozbiljno ponio na samom kraju svjetskog karting prvenstva gdje je idalje imao šansu za titulu i samo reći eeej pa on je njega maltretirao... ljudi su postali premekani, mislim šta je Jos trebao, znajući koliko je Max talentovan i koji potencijal ima, pustit ga da se zajebava na stazi

slikaslika

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
GOAT U-26
slika
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Unwoken European
Karting
Karting
Nekoć su u F1 dolazili nešto kasnije, a ne prije prvog brijanja.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Sena dvije pobjede, prost niti jednu :D

Istina je da je jako brzo poceo pobjedjivati i svakako je zanimljiv podatak ali ne znaci bas nesto puno. Poceo je sa 17 godina, sezone imaju kud i kamo vise utrka nego nekada i tu dolazi do te velike razlike.

Slicno kao za Landa, mislim da sam za njega vidio da je rekorder po broju osvojenih bodova bez pobjede. Pa naravno kad je bodovni sustav 25, 18, 15....

Neke statistike su skroz izgubile smisao jer su se pravila drasticno promjenila.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
"Puncu" mu je falilo 18 dana da napuni 26 kada je debitovao.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡