Frantic je napisao/la: 01.07.2019., 07:32
Što bi kmečao, kada je imao vrlodobar/odličan prvi stint (uz Maxa, najbolji)?
Barem @Heat tako tvrdi.
A na kraju je došao do papučara Bottasa na par sekundi, tako da.....
Gledao sam onboard Hamiltona prvih 10ak krugova, ogroman lift and coast je radio, Bono mu je rekao da to radi puno više nego Valtteri, puno je uticalo na ponašanje bolida i gume, a i kočnice su bile na škakljivim tempreturama zbog toga, a opet mu Valtteri nije uspio pobjeći. Tako da ocjena vrlodobar/odličan prvi stint sigurno stoji. To što je oštetio bolid se moglo svakome desiti, mislim da se Sainzu ista stvar desila taman kad je bio blizu Gaslyu, tako da mu to ne treba uzimati kao neku veliku grešku. Vrlodobro/odlično je vozio s obzirom na stanje bolida, pritiskao je, pogriješio je, platio cijenu, idemo dalje, ima još 12 utrka do kraja da se vozi
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Dani je napisao/la: 17.07.2019., 12:06
Haha koja kombinacija. Crnac sa kaubojskim šeširom i kaubojkama u ferrariju.
Šta reći, koju posluku porati?
Jbga, za mene je to kič, ono baš do jaja, al` eto....
Opet, viđali smo ga u tradicionalnoj arapskoj nošnji sa lančinom od 2kg oko vrata, preko te nošnje, zatim sa bijelim čarapama uzvučenim do pola potkoljenice i papučama (ta mi je bila najjača ), tako da je ova još i dobra.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Sa njim ne znaš kad je stvaran, a kada nije...srećom pa ovi mlađi vozači poput Norrisa, Maxa, Charlesa ili ovi nešto stariji (Ricci, Seb, Kimi) sa njima barem znaš da su to oni jer jebiga...to se jednostavno vidi. Prirodno neko ponašanje, bez neke glume itd.
Prije i Alonso koji iako je bio dosta privatan, ali barem sa njim znaš šta dobiješ i da je šupak , ali onako dobar šupak koje nekad voliš, a nekad prezireš
We fight together. We win together.We lose together. Forza Ferrari