Formula 2
WEC, WRC, Indy...
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Jel moguće da je Hadjar izgorio na startu 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Čestitke Bortoletu, Hadjar stallao
Šteta zbog ovako glupog načina za gubitak titule (osim ako se ne desi neko čudo)
Sad se vozi tik iza Bortoleta, sa krugom zaostatka
Šteta zbog ovako glupog načina za gubitak titule (osim ako se ne desi neko čudo)
Sad se vozi tik iza Bortoleta, sa krugom zaostatka
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
Drago mi je sto cemo gledati opet Brazilca u F1. Brazilci to zasluzuju. Sto se tice šampionata. Nisam ga pratio ni gledao. Sem predproslu trku i ovu. Dosta novih lica. Nekada su ART i DAMS bili br1 u nizim serija. Danas ih ni na mapi nema.
A Hadjar. Nadam se da ćemo ga gledati naredne sezone u F1.
A Hadjar. Nadam se da ćemo ga gledati naredne sezone u F1.

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Bortoleto nakon osvajanja titule u debitantskoj sezoni u F3 isto čini i u F2. Ne mora to ništa značiti za F1, ali veliki su to rezultati.
I meni je drago što ćemo ponovno vidjeti jednog Brazilca u najvišoj klasi.
Uglavnom, ono malo što sam popratio, bila je ovo dosta kaotična sezona. Veliki broj pobjednika (mislim da je na kraju svaka momčad pobjedila barem na nekoj utrci), dosta vozačkih izmjena tokom sezone, pogotovo pred kraj, veći broj diskvalifikacija (khm, Verschoor
)...
I meni je drago što ćemo ponovno vidjeti jednog Brazilca u najvišoj klasi.
Uglavnom, ono malo što sam popratio, bila je ovo dosta kaotična sezona. Veliki broj pobjednika (mislim da je na kraju svaka momčad pobjedila barem na nekoj utrci), dosta vozačkih izmjena tokom sezone, pogotovo pred kraj, veći broj diskvalifikacija (khm, Verschoor

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Mini, Martins, Crawford, Verschoor, Dunne glasi poredak prvih pet iz prvih kvalifikacija sezone, ali Crawford i Dunne imaju po 10 mjesta kazne za obje utrke zbog tehničkih prekršaja njihovih ekipa na testiranjima
https://www.fiaformula2.com/Latest/4EbE ... on-testing
Dino je bio P7, Fornaroli P10 (ne znam ostaje mu li PP za sprint s obzirom na kazne ispred), a Lindblad tek P14. Imao sam prijenos upaljen sa strane, ali nisam baš detaljno popratio pa ne znam tko je imao kakvih eventualnih poteškoća. Sprint je prije F1 kvala (4:15), a glavna sa subote na nedjelju u 1:30.

https://www.fiaformula2.com/Latest/4EbE ... on-testing
Dino je bio P7, Fornaroli P10 (ne znam ostaje mu li PP za sprint s obzirom na kazne ispred), a Lindblad tek P14. Imao sam prijenos upaljen sa strane, ali nisam baš detaljno popratio pa ne znam tko je imao kakvih eventualnih poteškoća. Sprint je prije F1 kvala (4:15), a glavna sa subote na nedjelju u 1:30.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
znači postoji i dalje nepoznanica oko ovih bolida pa momčadi pokušavaju ilegalnim načinima ih skontat.
i sad predlažu da momčadi koje nisu koristile senzore koriste ih na sljedećim testiranjima. zanimljivo.
i sad predlažu da momčadi koje nisu koristile senzore koriste ih na sljedećim testiranjima. zanimljivo.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Bilo je problema s bolidima na treningu pa je prije sprinta dodana mini sesija:
https://www.fiaformula2.com/Latest/31BO ... -timetable
Mini ipak ostao bez PP-a zbog ometanja Crawforda, dobio +3 za obje utrke:
https://www.fiaformula2.com/Latest/1lEP ... ng-session
https://www.fiaformula2.com/Latest/31BO ... -timetable
Mini ipak ostao bez PP-a zbog ometanja Crawforda, dobio +3 za obje utrke:
https://www.fiaformula2.com/Latest/1lEP ... ng-session
- Frantic
- Formula 1
Da sam znao ne bi se budio.
Kasnije sqm imao problema ostati budan za F1 kvale.
Began se izvrti k'o diletant.
3 Safeta, čini mi se (pravi+imaginarni)
Durksen, Fornaroli, Browning
Kasnije sqm imao problema ostati budan za F1 kvale.
Began se izvrti k'o diletant.
3 Safeta, čini mi se (pravi+imaginarni)
Durksen, Fornaroli, Browning
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Dino vodio pola trke, potrošio gume, malo ga zayebao kasni Safet kada ga je na restartu pretekao Durksen, a kasnije ga u naganjanju Durksena uzmu Marti i Verschoor, da bi Durksen kasnije fasovao DSQ zbog neke nepravilnosti oko difuzora.
Uglavnom P3, nakon P2 na startu, nisam zadovoljan.
Uglavnom P3, nakon P2 na startu, nisam zadovoljan.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ne pratim puno ove nize kategorije, ali bas neki dan procitao da je ovaj Fornaroli osvojio F3 bez ijedne pobjede, cisto na konzistenciju. Trenutno vodeci u prvenstvu, takoder bez pobjede. Danas se kvalificirao treci u Jeddahu. Kazem, ne pratim nize kategorije, ali ovakvi podatci izgledaju nevjerojatno.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Leo opet po svome
Lako je osvojiti titulu s pobjedama...
Lindblad (17) slavio u sprintu i postao najmlađi pobjednik ikad u F2
Na stazi je prvi bio deda Verschoor, ali je dobio +5 sekundi za guranje vozača van staze, pretpostavljam da se radi o pretjecanju za vodstvo i guranju Martija na izlazu iz prve šikane. Komentatorima je trebalo par radnih dana da skuže da je dobio kaznu pa ju nisu puno spominjali, a grafika je, standardno za FOM ove sezone, bila na razini. Marti i Dunne popunili podij.
Ako je netko pratio, je li Mini koji put prošao prvu šikanu kako spada?

Lindblad (17) slavio u sprintu i postao najmlađi pobjednik ikad u F2

Ako je netko pratio, je li Mini koji put prošao prvu šikanu kako spada?

- croatic f1
- F1puls suradnik
Verschoor je i u glavnoj utrci prošao ciljem kao prvi, a ovog puta nije bilo nikakve kazne ni diskvalifikacije (čak su na društvenim mrežama F2 istrolali publiku i kasnije objavili "breaking" grafiku u kojoj samo piše da je pobijedio). Odlično je odradio utrku s obrnutom strategijom (s tvrdih na meke) i slavio s P9. Nizozemac sada vodi u prvenstvu, što znači da je u ovom trenutku vodeći u F2 (16.12.2000.) stariji od vodećeg u F1 (6.4.2001.) 

- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Max Verstappen
Za koju situaciju je dobio 5 sec u sprintu? Gledao sam sprint maloprije ali nisam mogao shvatit gdje.croatic f1 je napisao/la:Verschoor je i u glavnoj utrci prošao ciljem kao prvi, a ovog puta nije bilo nikakve kazne ni diskvalifikacije (čak su na društvenim mrežama F2 istrolali publiku i kasnije objavili "breaking" grafiku u kojoj samo piše da je pobijedio). Odlično je odradio utrku s obrnutom strategijom (s tvrdih na meke) i slavio s P9. Nizozemac sada vodi u prvenstvu, što znači da je u ovom trenutku vodeći u F2 (16.12.2000.) stariji od vodećeg u F1 (6.4.2001.)
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk