Max Verstappen
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
A jedino ako to računaju kao "British GP", ali meni je to nekako glupo. Samo je drugo ime, ali praktički ista utrka.vlado je napisao/la: 09.07.2023., 19:13 Upravu si.
Ne shvatam zasto je Horner naglasio da nisu pobjedili od 2012. Ipak je Silverstone u pitanju.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Zato sam ja stavio, doduše u popravnom odgovoru (prvo sam lupio broj 5) na @Crashaovo pitanje iz uvodnog komentara u temi za VN da su 4 aktivna vozača pobijedila ovdje. Ako gledamo "British GP" onda su bila 3, do danas.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR

- LH44
- Formula 1
Svima je nedjeljom utrka samo je Maxu FP4
https://imgur.io/a/co3qPNy
Sent from my Redmi Note 11 Pro using Tapatalk

https://imgur.io/a/co3qPNy

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Što će biti kad konkurencija uhvati RB, nervoza na najjače.LH44 je napisao/la: 28.07.2023., 19:08 GP kulturno odbrusio Maxu, ovo nisam cuo u prijenosu

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- LH44
- Formula 1
Aaa sigurno bolje kad vozac i inzinjer imaju takav odnos kao Lewis-Bono i Max-GP, nego kao Leclerc-Xavi koji uopste nemaju otvoren odnos i komunikaciju, sve im je nesto kao da ih je strah jedan drugom zabiberit, osim kad Leclerc skroz izgubi zivce na gluposti, samo tad bude kasno.

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Odličan je pod pritiskom sa razliku od hamste koji je te godine radio početničke greške.LH44 je napisao/la: 28.07.2023., 19:31 Znamo iz 2021 da Max i nije bas najstabilniji pod pritiskom, ovo sad sa dominantnim bolidom i slampavim Perezom je walk in the park.
Max jedino što pamtim je zajebo kvale mislim u sa.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- LH44
- Formula 1
Cijeli vikend na Jeddah je vozio ko muha bez glave ne znam kako ga nije zakucao u zid i na utrci. Ni Abu Dhabi nije odvezao na nivou, a i Brazil je bacio u vodu s obzirom na diskvalifikaciju Lewisa, a i tu trku je vozio ko muha bez glave i imao srece da je Lewis izbjegavao kontakt jer inace je u slucaju kontakta mogao zavrsit trku kao u Silverstonu. Tad je bio pritisak na maksimum, ne u Baku kad je Lewis mahinalno ukljucio brake magic ili na Imoli, gdje je i Max napravio gresku, ali srecom uspio spasiti da ne napravi piruetu

- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
Brkaš prljavo s početničkim greškama..
Dalje mi se neda raspravljati.
Dalje mi se neda raspravljati.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.