VN Španjolske 30.5.2025.-1.6.2025.
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Uhh kakva trka
Konačno Nando poeni, ali još malo pa AM fenjeraši. Gasliju fali samo malo da jednoručno shebe AM.
Max, vratio se na staro, no sve zbog harda kojeg je imao. Gledao sam njegov onboard posle restarta i ono je bilo kaos, GP ga smirivao kao da mu je mama.
Hehe, Nando se bori za ovu stazu kako je postao ambasador. Zamislite da ovo izgubimo a da Madrid bude tu...

Max, vratio se na staro, no sve zbog harda kojeg je imao. Gledao sam njegov onboard posle restarta i ono je bilo kaos, GP ga smirivao kao da mu je mama.
Hehe, Nando se bori za ovu stazu kako je postao ambasador. Zamislite da ovo izgubimo a da Madrid bude tu...

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ne bi bas reka d aga je lupio.
Isto je on napravio Landu na startu samo sto se Lando pomakeo a Max nije

Fino Alla Fine
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Leclerc mu je napravio high speed tap. U toj ridikuloznosti komentara, može se reći da je i to namjerno, a znamo da nije. Russell klasični T1 tap.CrashOverride je napisao/la: 01.06.2025., 17:10Ne bi bas reka d aga je lupio.
Isto je on napravio Landu na startu samo sto se Lando pomakeo a Max nije![]()
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Ovo sa Leclercom je bas nista. Dogodi se i uvijek vez posljedica. Osim ako izgubis zivce zbog nicega.
Zorz je dobro uletio u zavoj. Nije mi jasna poruka boxa da vrati poziciju da budem iskren.
Zorz je dobro uletio u zavoj. Nije mi jasna poruka boxa da vrati poziciju da budem iskren.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Ne znam zašto se povlači priča o Leclercu i softu?
Lik je startao na tom "novom" softu (nije bio nov, bio je star 1 krug, pa je po pravilima bio "korišteni").
Glede stizanja Đorđa (i Hamdo), da stizali su ga, ali nekim tempom od 0,3s po krugu, s tim što je prije Safeta prednost bila 4s.
Da nije bilo Safeta, Leclerc bi morao odvoziti još 13 krugova na (već 14 krugova starom) mediumu, a Russell istih 13 krugova na (već 13 krugova starom) softu, tako da, ne vjerujem da bi tu bilo ikakvih problem. Vjerujem da se bolje ponaša medium od 24-25-26-27 krugova nego krug mlađi soft.
Max - moment djelimičnog zamračenja uma, blage mentalne retardacije i rudimenata obrazaca ponašanja od prije 7-8 godina.
Kazna definitivno premalena.
Hamdo - loš brate, da ne serem dalje (a mogao bih, po zasluzi).
Bravo za Hulka i Hadjara.
Pa i za djeda Ferdu, za prve bodove ove sezone (ko kaže da da sinčina sam nosi na plećima tatinu ekipu).
Neko već pomenu popriličnu nepouzdanost Benzovih bolida u zadnje vrijeme.
Dvojac naprijed ipak izhendlao 1-2. Max/RB je bio vrlo blizu, uprkos boxu više (ok, nakon Safeta, harda i Guy Ritchie "Snatch" konverzacije, ništa više nije bilo osto).
Oscar je već na 7 pobjeda, Lando ima 6. Moguće je da će nabrati do kraja sezone po 12-13-15 (obojica) i a jedan bi se trebao okititi titulom.
I to sve za 1 (ovu sezonu, zasad) i 2/3 (prošla sezona) sa najboljim bolidom (nekih, malo manje od 40 trka).
Stoga mi je Charlesa žao još više jer je lik za 7 godina, imao nekih 5-6 trka (početak 2022.) gdje je imao bolid dostojan da se sa istim u nizu osvajaju pobjede (ili da se bori za pobjede).
Edit
Što se tiče onog "tap"-a na restartu, 3.14čkin dim, smiješno, za malu djecu, ne treba uopšte raspravljati o tome

Lik je startao na tom "novom" softu (nije bio nov, bio je star 1 krug, pa je po pravilima bio "korišteni").
Glede stizanja Đorđa (i Hamdo), da stizali su ga, ali nekim tempom od 0,3s po krugu, s tim što je prije Safeta prednost bila 4s.
Da nije bilo Safeta, Leclerc bi morao odvoziti još 13 krugova na (već 14 krugova starom) mediumu, a Russell istih 13 krugova na (već 13 krugova starom) softu, tako da, ne vjerujem da bi tu bilo ikakvih problem. Vjerujem da se bolje ponaša medium od 24-25-26-27 krugova nego krug mlađi soft.
Max - moment djelimičnog zamračenja uma, blage mentalne retardacije i rudimenata obrazaca ponašanja od prije 7-8 godina.
Kazna definitivno premalena.
Hamdo - loš brate, da ne serem dalje (a mogao bih, po zasluzi).
Bravo za Hulka i Hadjara.
Pa i za djeda Ferdu, za prve bodove ove sezone (ko kaže da da sinčina sam nosi na plećima tatinu ekipu).
Neko već pomenu popriličnu nepouzdanost Benzovih bolida u zadnje vrijeme.
Dvojac naprijed ipak izhendlao 1-2. Max/RB je bio vrlo blizu, uprkos boxu više (ok, nakon Safeta, harda i Guy Ritchie "Snatch" konverzacije, ništa više nije bilo osto).
Oscar je već na 7 pobjeda, Lando ima 6. Moguće je da će nabrati do kraja sezone po 12-13-15 (obojica) i a jedan bi se trebao okititi titulom.
I to sve za 1 (ovu sezonu, zasad) i 2/3 (prošla sezona) sa najboljim bolidom (nekih, malo manje od 40 trka).
Stoga mi je Charlesa žao još više jer je lik za 7 godina, imao nekih 5-6 trka (početak 2022.) gdje je imao bolid dostojan da se sa istim u nizu osvajaju pobjede (ili da se bori za pobjede).
Edit
Što se tiče onog "tap"-a na restartu, 3.14čkin dim, smiješno, za malu djecu, ne treba uopšte raspravljati o tome
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Danas pogledao utrku do prvih bokseva, pa malo prije ostatak u preskocima, jer sam na Redditu naletio na konačan rezultat.
Odlična utrka i cijelokupni vikend Piastrija
Na vrhu još uvijek ostaje poprilično blisko između Mclarenovaca i bit će zanimljivo pratiti nastavak. Fakat se čine da su tu negdje obojica i kako je krenulo moglo bi ova borba ići do kraja sezone, bez uplitanja momčadi.
Max se vratio krkanskom modu, ko što mu je po običaju povremeno. Ono je u svakom slučaju bilo za veće kazne.
Leclerc odlično iskoristio SC i uzeo P3 na kraju
Anajveće izneznađenje je svakako Hulk, svaka čast!
Odlična utrka i cijelokupni vikend Piastrija

Na vrhu još uvijek ostaje poprilično blisko između Mclarenovaca i bit će zanimljivo pratiti nastavak. Fakat se čine da su tu negdje obojica i kako je krenulo moglo bi ova borba ići do kraja sezone, bez uplitanja momčadi.
Max se vratio krkanskom modu, ko što mu je po običaju povremeno. Ono je u svakom slučaju bilo za veće kazne.
Leclerc odlično iskoristio SC i uzeo P3 na kraju

Anajveće izneznađenje je svakako Hulk, svaka čast!

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Nisam baš imao vremena pratiti sezonu radi obveza, ali po viđenom čini se da nam je Španjolska ponudila iznadprosječno zanimljivu utrku prvenstveno zahvaljujuči kaosu u poretku iza papaja.
Dobar podij Leclerca, bod Alonsa i maestralna vožnja Hulka. Love to see it
Dobar podij Leclerca, bod Alonsa i maestralna vožnja Hulka. Love to see it

-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Ako postoji jedan trenutak u kojem su sudački kriteriji otišli kvragu, to je bio Baku 2017. Nakon što Vettel tada nije dobio black flag, otvorila se Pandorina kutija i sve je postalo moguće, pa i Maxova vozačko-karakterna osobnost, ovakva kakva jest.
Nevjerojatno mi je kako već četrdesetak godina oni koji imaju tu nevjerojatnu ekstra sposobnost dolaze s tvornički ugrađenim felerom u glavi, uvjereni da su iznad pravila, zakona i elementarne vozačke etike.
Nevjerojatno mi je kako već četrdesetak godina oni koji imaju tu nevjerojatnu ekstra sposobnost dolaze s tvornički ugrađenim felerom u glavi, uvjereni da su iznad pravila, zakona i elementarne vozačke etike.
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
OTdmj je napisao/la: 02.06.2025., 12:07 Ako postoji jedan trenutak u kojem su sudački kriteriji otišli kvragu, to je bio Baku 2017. Nakon što Vettel tada nije dobio black flag, otvorila se Pandorina kutija i sve je postalo moguće, pa i Maxova vozačko-karakterna osobnost, ovakva kakva jest.
@dmj
Pa di si ti? Nema te ovdi:
https://www.telegram.hr/autor/dino-milic-jakovlic

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- diegos
- Karting
- S nama već: 7 god 4 mj
Bravo za Hulka i Lec za kojeg nisam očekivao da će biti tako brz.
Ona situacija Max-Rus me za čas podsjetila na onog lika u Moto GP koji je drugome odgurnuo volan
(ne znam tko je to bio, ne pratim). Mislio sam da će ga diskvalificirati, dobro je prošao.
Ona situacija Max-Rus me za čas podsjetila na onog lika u Moto GP koji je drugome odgurnuo volan

- Frantic
- Formula 1
Romano Fenatidiegos je napisao/la: 02.06.2025., 14:13 Bravo za Hulka i Lec za kojeg nisam očekivao da će biti tako brz.
Ona situacija Max-Rus me za čas podsjetila na onog lika u Moto GP koji je drugome odgurnuo volan(ne znam tko je to bio, ne pratim). Mislio sam da će ga diskvalificirati, dobro je prošao.
Stisnuo kočnicu Stefanu Manziju u Moto 2 trci prije nekih 6-7 godina
To je ipak nekoliko levela više (gore)
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
I svejedno je sa tako lošom vožnjom do sc skidao zaostatak za Russellom i Leclercom. Untaoč grešci boksa. Tu skini još 2 sekunde minimum. Zašto je taj zadnji stint od tih 5-6 krugova bio loš? Možda je do njegove flegmatičnosti, a možda je i do lošeg pritiska u gumama. Ne treba smetnuti s uma da je i drugi Sauber bio vrlo brz nakon restarta.Ferrari je napisao/la: 01.06.2025., 16:49Greška Ferrarija u boksu je MINORNA i nije ništa značila za njegovu utrku. On je bio spor od prvog zavoja. Čovjek je sam izgubio preko 12 sekundi iz Leclerca...i tu je sam sebi izgubio utrku.Dani je napisao/la: 01.06.2025., 16:45 Leclerc je imao sreće da se dogodio sc jer je gubio jako puno u odnosu na Russella i Hamiltona. Zašto je Hamilton izgubio od Hulka. Možda lošije gume, možda lošija priprema guma. Još kada se doda greška ferrarija u boksu ovo je vikenda za zaborav. Barem je ispred Maxa. McLaren fino laganini riješili famoznu direktivu

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Pustio Russella naprijed onda se zabio u njega.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
dmj
- GP3
- S nama već: 5 god 3 mj
Jednostavno ne stignem pored svega ostalog što sam si natovario od obaveza. Trenutno o povijesti utrka pišem jedino u Auto Klubu.pigmalion je napisao/la: 02.06.2025., 12:12
OT
@dmj
Pa di si ti? Nema te ovdi:
https://www.telegram.hr/autor/dino-milic-jakovlic
![]()
Problem je što nakon prelaska Telesporta na paywall ondje naprosto više nema publike za tekstove o povijesti utrka, pročita ih užasno malo ljudi. A tekstove o modernoj F1 pisao sam više-manje samo kao izliku za to da mogu raditi povijesne, tako da mi sve skupa više nekako nema smisla u ovakvim okolnostima.
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Zanimljivo. Ono kaj ja tvdim čitavo vrijeme:
From the post-race press pen, media headed off to speak with Ferrari’s team principal Fred Vasseur, hoping to find more answers — and admittedly receiving very few.
When asked to comment on Hamilton’s statement that the Spanish Grand Prix was his worst race, Vasseur responded, “It’s not the case.
“I think he did 70% of the race in front of Russell. I’m not sure that Russell said that the race was a disaster but then we had an issue on the car the last stint before the safety, and the result is not good.
“But he did 45 laps in front of Russell.”
When asked to clarify the issue Hamilton had faced, Vasseur replied, “I won’t tell you.”
Vasseur also declined to speak further on a potential issue that Charles Leclerc faced during the closing stages of the race.
From the post-race press pen, media headed off to speak with Ferrari’s team principal Fred Vasseur, hoping to find more answers — and admittedly receiving very few.
When asked to comment on Hamilton’s statement that the Spanish Grand Prix was his worst race, Vasseur responded, “It’s not the case.
“I think he did 70% of the race in front of Russell. I’m not sure that Russell said that the race was a disaster but then we had an issue on the car the last stint before the safety, and the result is not good.
“But he did 45 laps in front of Russell.”
When asked to clarify the issue Hamilton had faced, Vasseur replied, “I won’t tell you.”
Vasseur also declined to speak further on a potential issue that Charles Leclerc faced during the closing stages of the race.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
The issue is Hamilton himself 

Fino Alla Fine