MotoGP 2025.
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovo me baš iznenadilo kad mi je iskočilo
Nije mi jasno kuda bježi tako brzo, u članku se spominje Honda, ali nije to baš ne znam koliko bolja opcija u ovom trenutku. Prema ugovorima ni nema kuda osim kod njih ili u Pramac.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
A da je bio zeru pametniji, sad je mogao imati Ducati ispod sebe i potencijalno se boriti za još jednu titulu. Ali eto, ponos, ili šta već je presudio.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Mlađi brat danas uredno ispred starijeg
Na trećem mjestu je DiGa, a ispred Pecca su se, u zadnjem krugu probili i Bez, te Žarko, umalo i Fabio.
Na trećem mjestu je DiGa, a ispred Pecca su se, u zadnjem krugu probili i Bez, te Žarko, umalo i Fabio.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
Koliko sreće za braću Marquez.
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Bagnaia ove sezone nema nimalo samopouzdanja. Baš šteta, nadam se da će se malo trgnut.
Dosta zanimljiva utrka. Na prva tri mjesta zasad Yamaha, Aprilia i Honda.
Dosta zanimljiva utrka. Na prva tri mjesta zasad Yamaha, Aprilia i Honda.

Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Grah0 Verified
- Formula 1
Užas.
Gleda li ovo Martin?
Gleda li ovo Martin?
- Grah0 Verified
- Formula 1
Šteta za Fabia.
Svaka čast za Beza, i tvornicu Aprilie.
Sad ako su imalo pametni ne bi dali Martinu da vozi.
Mamlaz nekako do trećeg mjesta, uspio se nekako izvući.
Svaka čast za Beza, i tvornicu Aprilie.
Sad ako su imalo pametni ne bi dali Martinu da vozi.
Mamlaz nekako do trećeg mjesta, uspio se nekako izvući.
- Osella
- GP3
Bravo za Beza i Apriliju! Skoro dvije godine od zadnje pobjede za Beza. Još jedna junačka utrka za Zarcoa, a vesele i ostali rezultati Honde. Stvarno šteta za Fabija i Yamahu...
A borba Morbidellija i Marqueza u zadnjem krugu.
Sve u svemu, odlična utrka.
A borba Morbidellija i Marqueza u zadnjem krugu.

Lasciatemi guidare...
- croatic f1
- F1puls suradnik
Bizarna glavna utrka. Braća su imala puno sreće s crvenom zastavom, umjesto nule (ili mooožda kojeg boda za Marca kao u Jerezu) su osvojili vrlo solidne bodove. Pecco nije imao nikakav tempo, pad je bio samo točka na i.
Užasno mi je žao Fabija, ali on i Yamaha itekako mogu izvući puno pozitive iz posljednjih nekoliko vikenda. Brzine u jednom krugu očito ne nedostaje, a ni u utrkama to ne izgleda nimalo loše. Polako se razbija taj Ducati kup na vrhu, Honda se također popravlja (prvenstveno u Zarcovim rukama) - u jednom trenutku sam se zapitao u kojoj sam godini kad su na vrhu bile dvije Yamahe i Honda
Bez i Aprilia jako lijepo odgovorili Martinu
Užasno mi je žao Fabija, ali on i Yamaha itekako mogu izvući puno pozitive iz posljednjih nekoliko vikenda. Brzine u jednom krugu očito ne nedostaje, a ni u utrkama to ne izgleda nimalo loše. Polako se razbija taj Ducati kup na vrhu, Honda se također popravlja (prvenstveno u Zarcovim rukama) - u jednom trenutku sam se zapitao u kojoj sam godini kad su na vrhu bile dvije Yamahe i Honda

Bez i Aprilia jako lijepo odgovorili Martinu

- croatic f1
- F1puls suradnik
Jorge se prvi put oglasio o svojoj situaciji i potvrdio da želi otići iz Aprilije na kraju godine:
Ovo je Aprilia objavila prije točno tjedan dana:

Ovo je Aprilia objavila prije točno tjedan dana:
Massimo Rivola, šef Aprilije, nakon pobjede u Britaniji:The contract between Aprilia Racing and Jorge Martín is valid and in effect, and as such, it must be respected by both parties until its expiration (end of 2026). Aprilia Racing has honoured it in full, within the agreed-upon timelines and terms, and will continue to do so in the future.
Aprilia Racing denies that any negotiations have taken place between the parties to modify the duration of the contract, which remains as originally agreed upon. The team has no comment on matters that do not directly concern it but expects other teams to refrain from making any kind of offer to riders who are under contract. Such behaviour would, in any case, not be legitimate.
The entire Team will continue to support Jorge throughout his recovery process, as it always has, and looks forward to seeing him back on track with the RS-GP.
Čini se da nas čeka piastrijevska drama, tek ćemo vidjeti hoće li proći toliko dobro za JorgeaI would like to send Jorge the message that we have a bike with which he too can win. The factory is working hard. Our message is that the bike is ready to win. We want to win with Jorge and we are waiting for him with open arms.
When a rider has so much bad luck… for so long… he’s in a condition that none of us are in a position to understand well. We have to have the utmost respect for his situation; we will do everything we can to make him see that this is the place he has to be.

- Osella
- GP3
Ako u ugovoru piše da može napustiti Apriliju pod određenim uvjetima, ne znam može li momčad tu nešto puno učiniti.
Ali baš šampionski od strane Martina, nema šta. Odradio je dosad jedan sprint i pola utrke. Ni tajming za objavu mu nije najbolji, po mom mišljenju, nakon što je Bez došao do pobjede.
Inače, prije koji dan sam naletio na zanimljivu informaciju prema kojoj je Pecco nezadovoljan u Ducatiju, a Yamaha je izrazila želju dovesti ga. Tako da bi prijelazni rok na gridu mogao biti zanimljiv.
Ali baš šampionski od strane Martina, nema šta. Odradio je dosad jedan sprint i pola utrke. Ni tajming za objavu mu nije najbolji, po mom mišljenju, nakon što je Bez došao do pobjede.
Inače, prije koji dan sam naletio na zanimljivu informaciju prema kojoj je Pecco nezadovoljan u Ducatiju, a Yamaha je izrazila želju dovesti ga. Tako da bi prijelazni rok na gridu mogao biti zanimljiv.

Lasciatemi guidare...
- Grah0 Verified
- Formula 1
Nije mi jasno šta je njemu u glavi.
Pa lik nije kompletirao jedan vikend od početka do kraja, a poziva se na neke klauzule iz ugovora.
Baš klošarski potez.
Tražio je tvorničku momčad, šolde, status prvog vozača, sve je dobio.
Pritom to nije bajk koji nije osvajao trke.
Ovo je samo potvrda za sve one koji su i na ovom forumu, a i drugdje pljuvali Ducati zbog odluke, da je ipak odluka da potpišu Mamlaza bila dobra.
Martin je guzicom zatvorio vrata u KTM-u, pa u Dukcu, a evo i u Apriliji.
Možda nije problem u tim momčadima, već u njemu samome?
Pa lik nije kompletirao jedan vikend od početka do kraja, a poziva se na neke klauzule iz ugovora.
Baš klošarski potez.
Tražio je tvorničku momčad, šolde, status prvog vozača, sve je dobio.
Pritom to nije bajk koji nije osvajao trke.
Ovo je samo potvrda za sve one koji su i na ovom forumu, a i drugdje pljuvali Ducati zbog odluke, da je ipak odluka da potpišu Mamlaza bila dobra.
Martin je guzicom zatvorio vrata u KTM-u, pa u Dukcu, a evo i u Apriliji.
Možda nije problem u tim momčadima, već u njemu samome?
- croatic f1
- F1puls suradnik
Marc (očekivano) krenuo jako u vikend u Aragonu - na FP1 mu je samo brat bio ispod sekunde zaostatka (+0.9), a na treningu koji određuje kvalifikacijske grupe bio je manje zastrašujuć s dvije desetinke prednosti. Jako dobar petak imali su KTM i Honda s čak tri, odnosno dva vozača plasirana u Q2, dok su Yamahe izgledale grozno - Fabio nikako nije mogao sastaviti miran krug, bio je tek 18. s 1.4 sekunde zaostatka, stoga se čini da ga nakon tri uzastopna PP-a čeka jedan težak vikend.

Zbog ozljeda ovog vikenda nema Marinija i Ogure, a sve se više priča kako bi dogodine napokon mogli vidjeti Topraka u MotoGP-u s Pramac Yamahom

Zbog ozljeda ovog vikenda nema Marinija i Ogure, a sve se više priča kako bi dogodine napokon mogli vidjeti Topraka u MotoGP-u s Pramac Yamahom

- croatic f1
- F1puls suradnik
Sprint podij: Marc, Alex, Fermin.
Pecco s P4 pao na P12
Pecco s P4 pao na P12

- Osella
- GP3
Navodno bi se jedno bivše poznato lice sa F1 grida moglo prebaciti na MotoGP.
Više medija piše kako je Gunther Steiner zainteresiran za veće investiranje u Tech3 momčad.
Više medija piše kako je Gunther Steiner zainteresiran za veće investiranje u Tech3 momčad.
Lasciatemi guidare...
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
što su ti sad dorna i fim krivi?
mamlaz je kriv.
mamlaz je kriv.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.