VN Las Vegasa 21.-23.11.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Tudum je napisao/la: 24.11.2024., 09:11 Ne znam zasto svi hejtaju Russella? Lik je hodajuci meme.
Puno mi je simpaticniji od Norrisa npr.
Meni je počeo biti ok. Plus ta njegova vozačka inteligencija.
No!

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
vlado je napisao/la:
Tudum je napisao/la: 24.11.2024., 09:11 Ne znam zasto svi hejtaju Russella? Lik je hodajuci meme.
Meni se kenja od njega, Hamilton je za njega doktor nauka.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Slabo se pise ovdje za razliku od Brazila 😂
slikaslika slika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 24.11.2024., 09:25
vlado je napisao/la:
Meni se kenja od njega, Hamilton je za njega doktor nauka.

Daj mu malo vremena možda ti priraste srcu.

Lewis doktor nauka, dobar.
No!

Kufare
Karting
Karting
S nama već: 2 god 3 mj
Ma kad Mercedes pobijedi kao da je sprovod, zanima me idući podcast, hoće svi biti obučeni u crno?

Tudum
Formula 4
Formula 4
S nama već: 4 god 3 mj
Navija za: Sainz
Kufare je napisao/la: 24.11.2024., 09:36 Ma kad Mercedes pobijedi kao da je sprovod, zanima me idući podcast, hoće svi biti obučeni u crno?
Incident ce se zaboraviti do tada :zubo:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Max :klanjam:
Pogledah utrku sa jednosatnim delayom.
Ono propadanje Leclerca u prvom stintu je bilo nerealno, strasno..
Ferrari standardno sebi izbija sekunde pravovremenim odlukama.
Na SK je bilo jako malo TRa, vidim po komentarima, ekipa cula vise stvari nego ja ☺️ Nema vise, obavezno povratak na F1TV.
Rezija mi bila koma, nisam dugo ima primjedbu na to.
Merc u svom svemiru danas.
Skroz bezvezna staza.
Fino Alla Fine

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
zekohonda je napisao/la: 24.11.2024., 07:53 Nema istrage sainzu za gaženje bijele linije?
https://www.racefans.net/2024/11/24/why ... explained/
nema instrukcija u event notesima, nema kazne. :? koji k.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Hamilton isto napravio u njemačkoj pred koju godinu šta i Sainz danas i ono... Niti istraživano nije bilo
Identično, box box, stay out

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
2018. hamilton je bio pod istragom, proglađen krivim i dobio je reprimand.
Zadnja izmjena: zekohonda Verified, dana/u 24.11.2024., 10:44, ukupno mijenjano 1 put.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb

KiMujash
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Navija za: Max Verstappen
pero iz bukurešta je napisao/la: 24.11.2024., 10:32 Hamilton isto napravio u njemačkoj pred koju godinu šta i Sainz danas i ono... Niti istraživano nije bilo
Identično, box box, stay out
Mislim da je LH bio istrazivan i dobio opomenu.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 24.11.2024., 10:19
zekohonda je napisao/la: 24.11.2024., 07:53 Nema istrage sainzu za gaženje bijele linije?
https://www.racefans.net/2024/11/24/why ... explained/
nema instrukcija u event notesima, nema kazne. :? koji k.
Mozda sam nes pomijesao ali bilo nekad bilo price o tome da se gazenje te linije ne gleda svagdje isto i ako je kriticno (kaznjivo) da se napomene prije vikenda.
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Osvojeni bodovi nakon ljetne stanke

Leclerc 142
Norris 141
Verstappen 126
Piastri 101
Russell 101
Sainz 97
Hamilton 58
Perez 21

Ako sam šta fulao što se tiče bodova, neka me neko ispravi.

Materijal od ljetne stanke?
E sad, ovo je moje mišljenje, naravno.
Mclaren, "uprosječeno" najbolji. Mislim, Lando imao glupost u Bakuu (u Q), u Monzi ih yebao Leclerc sa tyre managementom, u Brazilu kiša, ne znam šta je bilo u Vegasu, temperatura, šta li već....), ali generalno najbolji.
Ferrari, "uprosječeno" drugi. imali su vikenda gdje su bili jaki (Monza, Baku) ili najjači (Austin, Maxico), ali su imali i onih trka gdje su bili donji (u Singapuru su možda čak bili i 4. bolid po brzini). Ako Mcl na knap uzme WCC, pominjaće se taj Baku (gdje je Piastri napravio direktnih 14 bodova razlike preticanjem Leclerca, plus Sainzova glupost kada se razbio), zatim opet Sainzovo izlijetanje u Brazilu....
Red Bull i Benz bi stavio na diobu trećeg mjesta (iako je Benz osvojio više konstruktorskih bodova).
RB nije nijednu trku od ljetne stanke bio najbolji bolid (bili su 2./3./4. bolid po brzini), ali Max je to maximizirao. Često sam napominjao i ranije da, kada je RB ispred drugih 0,5s, onda Max dominira a Checo je hladno drugi, 15-20s iza, ali kada imamo 4 bolida u 0,3s, a RB je npr. 3. po brzini onda Max izvlači podij (možda i pobjedu) na umijeće/mišiće i rutinu, dok je Checov domet 8. mjesto.
Benz je, za razliku od RBa imao vikend gdje je bio najbolji (Las Vegas), ali im je forma bila sinusoidalna. Doduše, poneki pozitivan peak sinusoide je bio iznad forme RB za taj vikend. Drugi je par opanaka, kako su to iskoristili Russell i Sir Lewis "(dobar dio vrmena) bolikurac" Hamilton.

Iako je Leclerc najbolji nakon ljetne stanke (ok, ne znači da će tako i završiti, još 60 bodova je u igri), opet je nekako najbolji posao odradio Max. potom Russell, Sainz, Lando je uprkos pobjedama imao loših izdanja, Piastri je u posljednje vrijeme postao "bolikurac", Hamilton je to već duže vremena, do danas, kada je imao bolid za pobjedu, za Pereza nemam riječi.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Kakav bi ovo bio grid da nema Maxa. Leclerc, Russell, Sainz, Lando, svi su oni tu negdje ali Max je jednostavno korak ispred. Nevjerojatno.

Zasluzeni cetvrti naslov. Jadni britanci tuzni sto je Maxovo osvajanje titule danas nadmasilo medijski Russellovu doista sjajnu pobjedu. Ali valjda je to tako kad je nekako cetvrti uzastopni naslov nekako veci od trece pobjede u karijeri.
"What a little star." May 26, 2012.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Čitam kako je gasly pokupio ogroman slipstream od tsunode, uhvatio 361 km/h i stvarno udario rev limiter zbog kratkog zadnjeg stupnja prijenosa i što je dovelo do crkavanja motora.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 26.11.2024., 08:08 Čitam kako je gasly pokupio ogroman slipstream od tsunode, uhvatio 361 km/h i stvarno udario rev limiter zbog kratkog zadnjeg stupnja prijenosa i što je dovelo do crkavanja motora.
Jedan od bizarnijih kvarova :(
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Spržio ga Pierre momački :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la: 26.11.2024., 08:08 Čitam kako je gasly pokupio ogroman slipstream od tsunode, uhvatio 361 km/h i stvarno udario rev limiter zbog kratkog zadnjeg stupnja prijenosa i što je dovelo do crkavanja motora.
i nestade mi taj link sa fejsa, sad sam ga našo na redditu, kliknite da vam se otvori i tweet, pardon x.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Renault engine had an orgasm so good, it passed away.
Poetic for a French team
:klanjam:
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡