VN Singapura 20.09.-22.09.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
Frantic je napisao/la: 22.09.2024., 15:29 Ma kakvi :mrgreen:
Posrala malo situacija na stazi, malo to što je Čarli raspoložen, malo to što je Benz stavio Hamdi soft, pa morao rano po hard, pa imali Karlita za swap.....
Ma proći će i Russela; ako da, prošli su obadva Mercedesa! :chill:

slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Kažu komentatori da je Čarli bio drugi po pace-u u čistom zraku
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Po čemu je to Ricciardo zaslužio da bude treći u glasanju za DOTD... :facepalm: Danas nije pokazao ništa, Tsunoda ga šiša sa svih strana.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
I prošla utrka i ova; Ferrari ima užasan izlazak iz zavoj u DRSu. Ostane ukopan, dok ovaj odmagli

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Čestitke Lando :cheer: konačno se sabrao za jednu utrku !
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
najgora vn singapura od kad postoji.

niti jedno izlijetanje, ni sudsr, ni vsc ili sc... bas nista a do sada je uvijek bilo barem nesto od toga.

Kako su samo landu ukrali bod za fl sa ricciardom

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Diversity
Sad mi je žao što nema Narednika da začini ovu uspavanku sa jednim SC-om :mrgreen:
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Frantic
Formula 1
Formula 1
Šteta za Čarlija
Ricci u predzadnjem krugu (možda i u karijeri) skida Landu bod
Mclaren prejak.
Lando je DOTD, jel?
Znači, vozač koji je 2x iz čista mira, dok je bio, daleko u vodstvu, lupio u zid :facepalm:

@zelote
Najgori Singapur je bio prvi. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Frantic je napisao/la: 22.09.2024., 15:52 Šteta za Čarlija
Mclaren prejak.
Lando je DOTD, jel?
Znači, vozač koji je 2x iz čista mira, dok je bio, daleko u vodstvu, lupio u zid :facepalm:

@zelote
Češali su zidove i izlijetali u vodstvu i Vettel i Max i Hamilton, Senna ga je zakuco u Monaku ne znam šta serete odmah, momak je odradio odličnu trku i ganjao je najbrži krug cijelu trku i na kraju mu ovi šupci uzmu bod sa B timom jebem i njih i Torro Rosso i komplet Red Bull grupaciju
slikaslika

gudenjacica
Karting
Karting
S nama već: 4 god 9 mj
Navija za: Max, Alonso; RedBull
DC šoumen kao i uvijek. :fakjea: :mrgreen:
Don't forget to enjoy.

Frantic
Formula 1
Formula 1
U cool down sobi gledaju Landov prvi kontakt sa zidom, "Uuuhhhh, waaaww, ohhhhh", a potom, kod Maxa faca tipa "Jao, kakav će mi debil zaprijetiti za titulu....."....., jerbo, vrlo moguće da je tek tad saznao za Landovu interakciju sa zidom. :rofl:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Widowmaker
Karting
Karting
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Mclaren
Ako je Lando debil zato što je dodirivao zid na brzoj uličnoj stazi onda su i svi ostali vozači jer mislim da nema ni jednog da to nije uradio.
Definitivno jedan od glupljih komentara koje sam pročitao na ovom forumu, a nije baš da je slaba konkurencija...

Frantic
Formula 1
Formula 1
Naravno da je debil :chill:
Bilo koji vozač da je 2 poljubio zid bez pritiska nekog iza, sa 15-20-28s prednosti, na suhom asfaltu, bez kiše, bez tehničkih problema, u ubjedljivo najbržem autu na stazi..., napisao bi da je debil (taman da mi je rođeni brat).
Ja sam dosad jedini koji je to napisao, biće ih (nas) možda još. :shush: ;)
I meni je definitivno jedan od glupljih komentara onaj koji brani te gluposti i opravdava nečim i još nešto proziva..... :chill: :facepalm:
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 22.09.2024., 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Frantic je napisao/la:U cool down sobi gledaju Landov prvi kontakt sa zidom, "Uuuhhhh, waaaww, ohhhhh", a potom, kod Maxa faca tipa "Jao, kakav će mi debil zaprijetiti za titulu....."....., jerbo, vrlo moguće da je tek tad saznao za Landovu interakciju sa zidom. :rofl:
Kako će sad da te razapnu novopečeni Landovi fenovi, a i ovi koji ne znaju za koga navijaju više.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:
Mclaren prejak.
Lando je DOTD, jel?

@zelote
Češali su zidove i izlijetali u vodstvu i Vettel i Max i Hamilton, Senna ga je zakuco u Monaku ne znam šta serete odmah, momak je odradio odličnu trku i ganjao je najbrži krug cijelu trku i na kraju mu ovi šupci uzmu bod sa B timom jebem i njih i Torro Rosso i komplet Red Bull grupaciju
Šta je bilo Heat, što si toliko nervozan?
Neće vam taj bod ukrasti titulu, jer ako Lando ne osvoji titulu nek se sjeti A1 Ringa. Ili Silverstonea, a možda i Spa.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ili neka se sjeti Q1 u Bakuu :mrgreen:

Elem, čemu dizanje živaca i prozivanjem da je komentar glup.
Pa Lando (srećom) ipak NIJE toliko lupio u zid da ima DNF..... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Tek sam sad vidio da safety car na nekoj utrci nije bio još od VN Španjolske. Znači osam utrka u nizu bez SC-a.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Grah0 je napisao/la: 22.09.2024., 16:59
LH44 je napisao/la:
Mclaren prejak.
Lando je DOTD, jel?

@zelote
Šta je bilo Heat, što si toliko nervozan?
Neće vam taj bod ukrasti titulu, jer ako Lando ne osvoji titulu nek se sjeti A1 Ringa. Ili Silverstonea, a možda i Spa.
Ako ćemo realno nije ni Max odvezao sezonu vrijednu titule, nakon dominacije s početka sezone šta je pokazao? Sudarao se s kim je stigao, nije bio uopšte na nivou na dosta vikenda, na par njih je zbog okolnosti ugrabio bolji rezultat nego što je trebao, prošlu trku je imao bolid za pobjedu vukao se 20 sekundi iza vodećih dok je Perez bio cijelo vrijeme sekund ipo od lidera nadomak pobjede, čak ga je i Lando sa P15 obišao na kraju iako realno mu nije trebao biti ni blizu. Jako blijeda sezona Verstappena s obzirom da se radi o tro.. pardon dvostrukom prvaku svijeta👍
slikaslika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Kakav sramotan trollerski komentar, odvratno.

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ricciardo na rubu suza u intervjuu nakon utrke, cini se da zna sta mu slijedi. Zaista mu je doslo vrijeme, ali tuzno je za vidjeti da odlazi po klasicnom Red Bull principu. Valjda je znao sto potpisuje na pocetku godine. Steta, do prije 6 godina je izgledalo da ce mu se sreca osmjehnut i da ce pokazat svoju velicinu. Nikad necu shvatiti sto se dogodilo 2021. i nakon toga. Izuzev one Monze, covjek vise nije licio na sebe. Te su se godine na privikavanje bolida osim njega patili i Alonso i Sainz i Vettel, a na kraju on ostao jedini koji nije pronasao put nazad. “From hero to zero” prica.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡