VN Austrije 8.-10. srpnja 2022.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Koliko je RB brži na pravcu... Ferrari bolji u S1 i S2 i opet nisu mogli do polea i ako je Leclerc kralj quala.
Zadnja izmjena: nelinjo, dana/u 08.07.2022., 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
@monkey
ha, ha, koje solumunsko rješenje nesposobnih idiota. :klanjam:
btw. kako ti vidiš taj fajl, meni je na event timingu i dalje zadnji dokument br. 23.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Diversity
Probaj klinkut na ovaj link pa vidi dal ti se prikazuju svi dokumenti:
https://www.fia.com/documents/champions ... -2022-2005
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
hvala.
evo sad su ubacili na event timing odluku.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Pastor je napisao/la: 08.07.2022., 20:37 Ma nekima treba crtati. Vidi se jasno kuda ide linija staze, a kuda ide bolid. Ali namjerno se hvata ugao da se sere i pravi drama bezveze...
Ode ti 7 dana na hlađenje, nikako da naučiš razgovarati kao civilizirana osoba.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 10 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Koji onda starta Perez? 10. ili 13.? Kako god, opet prekasno odluka

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ala su se potrudili da obrazlože kažnjavanje RB vozača na RB ringu.
I da opravdaju dnevnicu, naravno. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god
jenson je napisao/la: 08.07.2022., 21:20 Koji onda starta Perez? 10. ili 13.? Kako god, opet prekasno odluka
Pa 10i ako nema vrijeme u Q3...
Fino Alla Fine

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
jenson je napisao/la: 08.07.2022., 21:20 Koji onda starta Perez? 10. ili 13.? Kako god, opet prekasno odluka
Navodno starta 13.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
CONFIRMED: Perez to start P13 on the grid tomorrow as that's what his best legal qualifying lap time gives him

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ok, neka starta 13. ima više smisla od toga da starta 10.

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
zekohonda je napisao/la: 08.07.2022., 21:10 @monkey
ha, ha, koje solumunsko rješenje nesposobnih idiota. :klanjam:
Frantic je napisao/la: 08.07.2022., 21:23 Ala su se potrudili da obrazlože kažnjavanje RB vozača na RB ringu.
I da opravdaju dnevnicu, naravno. :mrgreen:
Ja kad čitam neke FIA-ine dokumente zaboli me mozak. Vjerojatno ni oni sami ne zanju šta pišu pa izfilozofiraju da ni mi ne shvatimo :zubo:

monkeyseat
Formula 2
Formula 2

Facooo
Karting
Karting
S nama već: 7 god
Ljudi sto danas niko se nije zalio na poskakivanje niti jeiko poskakivo u velikoj mjeri.... Jel ima neko info

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Nisam popratio kompletne kvalifikacije, ali jel mi može netko reći šta je bilo sa Jazavcem? Neki kvar ili standardno loš?

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bas su sposobni...
U objasnjenju pisu da su to vidjeli tek pred pocetak Q3 i da nisu izbrisali krug prije pocetka Q3 pa je Checo moga nastupit u Q3 i onda ga kazne kao da su ga kaznili odmah 🫣
Ono, nije uopce bitna situacija da se pocetak q3 odgodi minutu, sigurno ne treba vise da se donese odluka...
Na kraju se ne bi cudio da je "noted" jer ga je netko drugi prijavio od ekipa a ne sami suci...
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Facooo je napisao/la: 08.07.2022., 21:42 Ljudi sto danas niko se nije zalio na poskakivanje niti jeiko poskakivo u velikoj mjeri.... Jel ima neko info
Agenda je prosla..Nema smisla dalje... Svi ok, svi zdravi, opasnost prosla...
Fino Alla Fine

monkeyseat
Formula 2
Formula 2
Nabavili su Dormeo jastučiće za pod guze i sad više nemaju problema s tim, a i imaju mirniji san.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Blaga retardacija.
Lako su to mogli vidjeti prije Q3 i izbrisati mu krug. Ovako si je lijepo "skrsio" koji set soft guma i ostecen ulazi u utrku iskljucivo zbog velikih mozgova.
slikaslika slika

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Totalno glupa situacija, čak u live prijenosu se odmah vidilo da je preširoko otišao.
A bili cu cijelo vrijeme ažurni. Ovako je Gasly ostao bez plasmana, a Perez potrosio 2 seta guma dodatna. Mislim totalno glupa situacija. Znao sam odmah da će ga kazniti ali mislio sam da će dobiti +3 ili +5 mjesta ili eventualno da će ga staviti na 10 mjesto.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡