Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ja kao ni @Heat nisam vidio Gutierrezov potez sve do ovog Twitter glasovanja, dakle u prijenosu ga vrlo vjerojatno uopće nismo vidjeli. Potez je u rangu Maxovih kišnih pretjecanja, čak i bolji s obzirom da je to Monaco i to u full wet kišnim uvjetima.
Naletih na jedan sjajan video na yt...mislim da ova staza zasluzuje mjesto u kalendaru a ne tamo neka Baku ili Sochi,bilo je nekog govora da ce se vratit u kalendar sad oceli biti ista od toga vidjet cemo... https://youtu.be/W-c2NKBJDac
"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
bez zadnje sikane mi nije to to... a i ovaj lik slab krug odvezao, cudi me da je rekord, koci prerano, linije presiroke i toliko je spor kroz krivine da gas dodaje na pola krivine... lose brate
Fenomenalna, nikad viđena snimka Thomasa Grønvolda koji je gledao i snimao crni vikend na Imoli sa trbine na startnoj ravnini. Na snimci su zadnji krug Ratzenberga, zadnje snimke Senne u pitlaneu, Berger, Schumacher....naježih se. Unikatan video.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZXK71w2N_t8[/youtube]
Vladimir Rys, za mene ultimativni imperativ u sportskoj fotografiji, pa i šire... koji je oličenje kreativnosti u istom. Njegove fotke možete vidjeti i na instagramu: LINK
Vladimir je stvarno super, i divim se njegovom radu. Stvarno ima odlicne fotke. <3
Ali ipak ima jedan covjek koji je po meni najbolji u svom poslu. Nije da je sad Rys losiji u usporedbi s njim, vec jednostavno zato sto je Darren vec duzi niz godina u formuli 1, pa i ima dosta bogatiju kolekciju slika. Ali njih dvojica imaju dosta slican stil. Puno boja, veliki kontrasti, igranje sa svijetlom, onda siluete, i tako to....
Odlične slike.
16 titula (skoro 1/4 svih titula) i 208 pobjeda (između 1/5 i 1/4).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ovo mi je isto/slično kao i scene iz filma "Gran Prix".
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”