Pogledah sinoc kasno snimku bez znanja o rezultatima i dojam je da sam izgubio 2 sata zivota na poprilicno dosadnjikavu utrku
Šala naravno, uz F1 nikad ne smatram da sam izgubio vrijeme taman gledao majku svih procesija
Zadovoljan sam Landovim rezultatom, frustriran Danielovim, ali ovoga puta nemam mu puno prigovoriti osim losih kvalifikacija. Bila bi sigurno solidna berba bodova da se nije desio taj gubitak snage, ovako ostaje bitter sweet ukus.
Maxova pobjeda je bas bila dominantna u maniru onoga sto su nam priredili Mercedes i Hamilton toliko puta u hibridnoj eri. Ima neke poetske pravde da im se vraca sve ono sto su oni radili drugima, da su jednostavno usprkos cinjenici da su sve odradili kako treba jednostavno sporiji i porazeni. Vozaci i mehanicari su odradili sve kako treba i to je nekad bilo sasvim dovoljno za lagodne pobjede, sada vise nije...
Max aposlutni masterclass, kontrola, sampionska voznja bez dileme. Ne bije boj oruzje nego srce u junaka.
Nadam se nastavku razmjene udaraca, odnosno da ce Mercedes moci adekvatno uzvratiti, jer ako se ovako nastavi jedna dominacija zamjenjuje drugu, a to niko osim fanova Red Bulla ne zeli.
I dalje smatram da postoji potencijal da se u zadnju utrku sezone udje bez rijesenog pitanja prvaka, sve je jos uvijek jako blizu ili dostizno, ali sad i najveci kriticari Hamiltona priznaju da je Red Bull trenutno bolji.
Ostalo nemam sta puno komentarisati, Leclerc i dalje radi gluposti i drago mi je da ga Carlos sve cesce pobjedjuje. Jedini prebjeg iz McLarena u Ferrari i jedini vozac Ferrarija za kojeg mogu navijati. Vamos!
Off to next one...