VN Francuske 18.-20. lipnja 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 6 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Dani je napisao/la: 20.06.2021., 16:30 Lako je sa najbržim bolidom tako proći
Tu su negdje. Taktika i vozac su odradili svoje

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
Mercedesu nisu dosta 2-3 desetinke za pobjedu, sad se to jasno vidi. :) Bravo Max i Red Bull.

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: McLaren
Sjajna utrka :klanjam:

Mercedes osjeca ukus svoje farmacije naj'zad :dance:
slika

Vordas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 1 mj
Iceman je napisao/la: 20.06.2021., 16:32
Dani je napisao/la: 20.06.2021., 16:30 Lako je sa najbržim bolidom tako proći
Tu su negdje. Taktika i vozac su odradili svoje
Netko ima deja vu zadnjih 7 godina
#DankeSeb

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ali je zato rb- dovoljno pola sekunde brži bolid. Već treću utrku zaredom mercedes radi taktičku grešku. Sporiji sa drs-om , a i u zavojima su sporiji. Jesino su na hardu bili brži.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 20.06.2021., 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
slika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Pošto ti je post obrisan (s dobrim razlogom) samo ću ti reći da nisi pripisivao zadnjih godina sve te pobjede autu već LH. Mijenjaš ploču.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 4 mj
Navija za: Raikkonen
POLE POSITION, FASTEST LAP + POBJEDA... pa čini se da Mercedes nije više najbrži..
Stroll masterclass sa začelja do P10.... extra.. driver of the day za mene uvjerljivo

zjurina
Formula 1
Formula 1
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
BRAVO Max :cheer: :cice: čestitke RedBullu na odličnoj strategji :party:

Imeđu ostalih, Bravo Norris, Ricci & Gasly - VEeeeEELIKO BRAVO ZA Aloooooonnnsaaaaaaaaa & Alpineeeee !!! :party:
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A di je ferrari?
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 10 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
Second pitstop matter.

Vrti mi se u glavi od ove staze😁

Kako god, bolidi ravnopravni, Red Bull i Max odradili bolji posao.

Bravo i za Alonsa. Garant se nauživao prestižući Ferrari. Mclareni skroz solidni, fine bodove ugrabili. Pohvale i Ferrariju za vrhunski nastup, šta će im bodovi, od slave se živi.

Oba Astona u bodovima što je odlično.
"What a little star." May 26, 2012.

zelot
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la:Mercedesu nisu dosta 2-3 desetinke za pobjedu, sad se to jasno vidi. :) Bravo Max i Red Bull.
Daj kolega molim te, rbr je od prve utrke bolji bolid od mercedesa. Jos i radi na svim stazama, i ulicnim, i trkacim...

Ne znam odakle tebi i ostalima uooce temelji za tvrditi nebuloze da je merc brzi 2-3 desetinke, a nije uopce brzi.

Pogledaj tablice, dodaj skicajno puknuce gume u bakuu, propusteni pp maxa zbog siroke putanje, i pobjedu izgubljenu taktikom...

Iceman
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 20.06.2021., 16:38A di je ferrari?
Ti kao neko dijete, pokusavas isprovocirati rekaciju. Ferrari je obiđen za krug ako te to tjesi. Nagledali smo se toga prosle sezone, ne brini :mrgreen:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Iceman je napisao/la:
Dani je napisao/la: 20.06.2021., 16:38A di je ferrari?
Ti kao neko dijete, pokusavas isprovocirati rekaciju. Ferrari je obiđen za krug ako te to tjesi. Nagledali smo se toga prosle sezone, ne brini :mrgreen:
Kako jadno haha. Ma pusti ga.
slika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 7 mj
Kontakt:
zelot je napisao/la: 20.06.2021., 16:41
avetma je napisao/la:Mercedesu nisu dosta 2-3 desetinke za pobjedu, sad se to jasno vidi. :) Bravo Max i Red Bull.
Daj kolega molim te, rbr je od prve utrke bolji bolid od mercedesa. Jos i radi na svim stazama, i ulicnim, i trkacim...

Ne znam odakle tebi i ostalima uooce temelji za tvrditi nebuloze da je merc brzi 2-3 desetinke, a nije uopce brzi.

Pogledaj tablice, dodaj skicajno puknuce gume u bakuu, propusteni pp maxa zbog siroke putanje, i pobjedu izgubljenu taktikom...
Ja sam vidio da su oba Mercedesa bila Maxu u mjenjaču na istim gumama, držali se bez problema. Red Bull to nije mogao njima raditi čak ni s Maxom, a kamoli s Perezom. Max nosi ovu ekipu i pokazuje da je u pravu kad kaže da bi u bilo kojem bolidu bio 2 desetinke brži od Lewisa. Nisam to vjerovao do prije dvije godine, sad sam siguran da je točno.

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
zelot je napisao/la: 20.06.2021., 16:41

Dešava im se da napokon imaju pravu konkurenciju i nemaju pravi odgovor u datoj situaciji na stazi.
Rb je bolji tim, samo im je falio PU.
Mercedes i ako ima bolji bolid nema bolju ekipu.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Iceman
Formula 1
Formula 1
Da je Mercedes odradio taktiku kako su je znali odraditi prije pobjedio bi. Samo slusajte sto vozaci govore na radio i sve ce biti jasno.

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mercedes nadmudren ove sezome više nego u i prijašnjih 7 sve skupa. RB + Max će biti teško pobjediv stroj ove godine. Stvarno mi nije bila jasna taktika Mercedesa, 1 stop nikako nije upalio danas.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

Frantic
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 20.06.2021., 16:41 Daj kolega molim te, rbr je od prve utrke bolji bolid od mercedesa. Jos i radi na svim stazama, i ulicnim, i trkacim...
Ovo jednostavno nije tačno @zelote

I danas je Benz izgđedao extra dobro, na hardu čak i bolje (od Red Bulla na hardu), ali je danas prevagnula taktika u korist Red Bulla.
Plus malo Maxovog začina.

Nešto kao na nekim trkama iz prvog dijela 2018. kad je Ferkan bio u egalu (li-la, od trke do trke) sa Benzom, pa ih je Benz uzimao na taktiku.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

_bataziv_0809
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: McLaren
Sa zanimanjem cu pratiti razliku u postovima u odnosu na Madjarsku 2019 i Spaniju 2021. :dance:

Nadam se i procentima nekim :mrgreen:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
Ante ti si onda samo gledao ono sta zelis i sta ti ide u prilog.

Rbr je bolji bolid, i brzi, ali vecini je dosadilo gledat merc zadnjih 7 godina kako dominira (i meni je) pa sad zele prikazati kako su pali odd losijeg bolida itd..
Zaključano
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡