Tu su negdje. Taktika i vozac su odradili svoje
VN Francuske 18.-20. lipnja 2021.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 7 mj
- Kontakt:
Mercedesu nisu dosta 2-3 desetinke za pobjedu, sad se to jasno vidi.
Bravo Max i Red Bull.

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: McLaren
Sjajna utrka
Mercedes osjeca ukus svoje farmacije naj'zad

Mercedes osjeca ukus svoje farmacije naj'zad

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ali je zato rb- dovoljno pola sekunde brži bolid. Već treću utrku zaredom mercedes radi taktičku grešku. Sporiji sa drs-om , a i u zavojima su sporiji. Jesino su na hardu bili brži.
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 20.06.2021., 16:36, ukupno mijenjano 1 put.

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 4 mj
- Navija za: Raikkonen
POLE POSITION, FASTEST LAP + POBJEDA... pa čini se da Mercedes nije više najbrži..
Stroll masterclass sa začelja do P10.... extra.. driver of the day za mene uvjerljivo
Stroll masterclass sa začelja do P10.... extra.. driver of the day za mene uvjerljivo
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Second pitstop matter.
Vrti mi se u glavi od ove staze
Kako god, bolidi ravnopravni, Red Bull i Max odradili bolji posao.
Bravo i za Alonsa. Garant se nauživao prestižući Ferrari. Mclareni skroz solidni, fine bodove ugrabili. Pohvale i Ferrariju za vrhunski nastup, šta će im bodovi, od slave se živi.
Oba Astona u bodovima što je odlično.
Vrti mi se u glavi od ove staze
Kako god, bolidi ravnopravni, Red Bull i Max odradili bolji posao.
Bravo i za Alonsa. Garant se nauživao prestižući Ferrari. Mclareni skroz solidni, fine bodove ugrabili. Pohvale i Ferrariju za vrhunski nastup, šta će im bodovi, od slave se živi.
Oba Astona u bodovima što je odlično.
"What a little star." May 26, 2012.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
Daj kolega molim te, rbr je od prve utrke bolji bolid od mercedesa. Jos i radi na svim stazama, i ulicnim, i trkacim...avetma je napisao/la:Mercedesu nisu dosta 2-3 desetinke za pobjedu, sad se to jasno vidi.Bravo Max i Red Bull.
Ne znam odakle tebi i ostalima uooce temelji za tvrditi nebuloze da je merc brzi 2-3 desetinke, a nije uopce brzi.
Pogledaj tablice, dodaj skicajno puknuce gume u bakuu, propusteni pp maxa zbog siroke putanje, i pobjedu izgubljenu taktikom...
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Kako jadno haha. Ma pusti ga.Iceman je napisao/la:Ti kao neko dijete, pokusavas isprovocirati rekaciju. Ferrari je obiđen za krug ako te to tjesi. Nagledali smo se toga prosle sezone, ne brini

- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 7 mj
- Kontakt:
Ja sam vidio da su oba Mercedesa bila Maxu u mjenjaču na istim gumama, držali se bez problema. Red Bull to nije mogao njima raditi čak ni s Maxom, a kamoli s Perezom. Max nosi ovu ekipu i pokazuje da je u pravu kad kaže da bi u bilo kojem bolidu bio 2 desetinke brži od Lewisa. Nisam to vjerovao do prije dvije godine, sad sam siguran da je točno.zelot je napisao/la: 20.06.2021., 16:41Daj kolega molim te, rbr je od prve utrke bolji bolid od mercedesa. Jos i radi na svim stazama, i ulicnim, i trkacim...avetma je napisao/la:Mercedesu nisu dosta 2-3 desetinke za pobjedu, sad se to jasno vidi.Bravo Max i Red Bull.
Ne znam odakle tebi i ostalima uooce temelji za tvrditi nebuloze da je merc brzi 2-3 desetinke, a nije uopce brzi.
Pogledaj tablice, dodaj skicajno puknuce gume u bakuu, propusteni pp maxa zbog siroke putanje, i pobjedu izgubljenu taktikom...
- Ciki-F1
- Formula 2
- S nama već: 10 god 6 mj
- Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
Dešava im se da napokon imaju pravu konkurenciju i nemaju pravi odgovor u datoj situaciji na stazi.zelot je napisao/la: 20.06.2021., 16:41Daj kolega molim te, rbr je od prve utrke bolji bolid od mercedesa. Jos i radi na svim stazama, i ulicnim, i trkacim...avetma je napisao/la:Mercedesu nisu dosta 2-3 desetinke za pobjedu, sad se to jasno vidi.Bravo Max i Red Bull.
Rb je bolji tim, samo im je falio PU.
Mercedes i ako ima bolji bolid nema bolju ekipu.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Mercedes nadmudren ove sezome više nego u i prijašnjih 7 sve skupa. RB + Max će biti teško pobjediv stroj ove godine. Stvarno mi nije bila jasna taktika Mercedesa, 1 stop nikako nije upalio danas.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
Ovo jednostavno nije tačno @zelotezelot je napisao/la: 20.06.2021., 16:41 Daj kolega molim te, rbr je od prve utrke bolji bolid od mercedesa. Jos i radi na svim stazama, i ulicnim, i trkacim...
I danas je Benz izgđedao extra dobro, na hardu čak i bolje (od Red Bulla na hardu), ali je danas prevagnula taktika u korist Red Bulla.
Plus malo Maxovog začina.
Nešto kao na nekim trkama iz prvog dijela 2018. kad je Ferkan bio u egalu (li-la, od trke do trke) sa Benzom, pa ih je Benz uzimao na taktiku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: McLaren
Sa zanimanjem cu pratiti razliku u postovima u odnosu na Madjarsku 2019 i Spaniju 2021.
Nadam se i procentima nekim

Nadam se i procentima nekim