VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Red bull dere guzove
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Alpine dere haas i williams.

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
zelot je napisao/la: 27.03.2021., 13:59 Alpine dere haas i williams.
:rofl: :rofl:

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
AM i Alpine bi mogli biti razočarenje sezone.
Obje ekipe su dovele zvučna imena, ali izgleda kao da su zakazali.
Još 4 sata pa ćemo vidjeti prve karte na stolu.

pero iz bukurešta
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
A Ferrari skriva jer nije izlazio na softu :mrgreen:

Ibarac00
GP3
GP3
S nama već: 7 god 9 mj
Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ako je rake naštetio Mercedesu, kako je tek onda naštetio Astonu.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
pero iz bukurešta je napisao/la: 27.03.2021., 14:07 A Ferrari skriva jer nije izlazio na softu :mrgreen:
slika
slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Fora sa Aston Martinom je da sto su poslikali poslikali su. Dobili su po prstima i sada ovise sami o sebi. Rekao bih da su se mnogi zaletili pa svrstali AM u sami vrh jer eto momcad se zove Aston Martin, britanski Ferrari. E pa morat ce tata Stroll jos mnogo kanadskih dolara utrajbat u momcad. To je ista ona ekipa koja se do nedavno zvala Racing Point ili prije toga Force India samo sada imaju fancy british racing zelenu boju i dobar PR
Zadnja izmjena: Iceman, dana/u 27.03.2021., 14:27, ukupno mijenjano 1 put.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Zanimljivo, Maxovo vrijeme sa FP3 (soft), bi bilo oko sredine (11.) na trećem danu testiranja od prije 13 dana.
Npr. taj dan je Ricci bio skoro pola sekunde brži, na C2 gumama, a sam Max 1,6 sec brži na C3 gumama.
:neznam: :misli:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Po meni su razlike u vremenu prevelike od strane sviju da ih se može prepisati kalkulacijama. Vjerojatnije je da su drugačiji uvjeti na stazi i vrijeme, a možda i setup koji je prilagođen kasnijoj satnici.
slika

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 8 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
senna66 je napisao/la: 27.03.2021., 12:43 https://streamable.com/effb1l
Vrlo nervozni Mercedes.
ovo ili je fulan setap ili fali neki dio nazad, ne računajući podnicu koja je srezana :mrgreen:
slikaslika

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Sam pad temperature će sigurno donijeti sekundu ako ne i više.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Iceman je napisao/la: 27.03.2021., 14:26 Fora sa Aston Martinom je da sto su poslikali poslikali su. Dobili su po prstima i sada ovise sami o sebi. Rekao bih da su se mnogi zaletili pa svrstali AM u sami vrh jer eto momcad se zove Aston Martin, britanski Ferrari. E pa morat ce tata Stroll jos mnogo kanadskih dolara utrajbat u momcad. To je ista ona ekipa koja se do nedavno zvala Racing Point ili prije toga Force India samo sada imaju fancy british racing zelenu boju i dobar PR
Kopija ostaje kopija, a ove sezone izgleda loša kopija, osim naljepnice Aston Martin nema to nikakve veze s Astonom, bolid Mercedes motor Mercedes mjenjač Mercedes.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Multi 21
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god
Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ovaj AM definitivno nije kopija na način na koji je to bio RP prošle godine. Kupili su što su kupiti mogli, ostalo je vidno drugačije.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Uff, teško je ostati na zemlji nakon ovakvog početka sezone. Još uvijek sam oprezno optimističan jer dio mene očekuje hladan tuš u Q3. Teško mi je povjerovati da je RB u godini minornih promjena uspio nadoknaditi sav zaostatak.

Ali definitivno ova sezona ulijeva više nade od prethodnih. AJMO MAX :cheer: :cheer: :cheer:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Zato i kazem imaju onu bazu od Mercedesa iz 2019, ali s obzirom sto se dogodilo prosle godine morali su nastaviti razvijati taj bolid sa svojim znanjem i opremom, a tu ipak zaostaju za jednim Mercedesom, Red Bullom, Ferrarijem, McLarenom itd. Ulozili su u dobar PR, upumpali su atmosferu a to zasada nisu bas opravdali.

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Prvo da pohvalim uvod, ovo je nova era apropo F1PulsMedije i zaista iskreno od srca želim sve najbolje budućim otvaračima tema. Svijet živi i diše dalje bez Alena Starka :mrgreen:

Pozitivno sam iznenađen u gotovo svim aspektima, AM i Alpine kaskaju ali nadam se da je to kratkoročno. Mogu živeti i bez tog da vidim sezonu bez Alonsa na podiju, iskreno deluje mi da Ocon diže igru ali opet tek je prva utrka a ni prve kvale nismo videli.

U vrhu je sve otvoreno, imam divlji osjećaj da Mečka skriva brzinu i da će Lewis rutinski do pol pozicije. Zaista djeluje da F1.5 je skroz tik uz Mečku i RB a da samo malo kaskaju AM i Alpine. Koliko vidim Vettel i Alonso ćese boriti da ne ispadnu iz Q1 pošto je gotovo sigurno da su oba Haasa i Williamsa zacementirana.

Uglavnom sve ovo djeluje jako uzbudljivo, jedva čekam kvale.
slika

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Ibarac00 je napisao/la: 27.03.2021., 10:36
blown diffuser je napisao/la: 27.03.2021., 09:56 https://twitter.com/Peke_Formula1/status/1375568626464477186
Zaključujem da je McLaren malo više odvrnuo Motor ili nose manje downforcea.
Očekujem tijesnu borbu između Maxa i Mercedesa u Q. Perez nije još sa ti na bolidu, ali očekujem da ako starta 4 da bude sutra prijetnja.
Ma McLaren je od početka najviše odvrnuo motore. Naravno, mislim i na testiranja. Glory runneri, kao i Williams...
A treba štediti te motore ove godine, s obzirom na broj utrka.

Ne znam šta reći za ovaj treći trening. Dosta mlako. Kao da se nikome nije vozilo u nereprezentativnim uslovima. Prvo su svi čekali na izlazak, onda su se vozali sporim tempom na različitim gumama. Bilo je tu svega, od softa do harda. I tek na kraju nekoliko malo bržih krugova. Očekivao sam od trećeg treninga testiranje samo brzih krugova. A valjda je do vremena koje nema neke veze sa kvalifikacijama.

Vidim mnogi već otpisuju Aston Martin. Nije ni Mercedes na očekivanom nivou, ali su i takvi vrlo blizu vrhu. A i Aston Martin kada uhvati ritam, mnogi će mu gledati u leđa...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Ha ništa, slijedi trenutak istine za sezonu. Očekujem puno od nje.

Poslano sa mog Redmi Note 7 koristeći Tapatalk

slika

Perica9
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Od 105 dana, najteže i najsporije prolazi zadnjih 10 minuta :kokice:
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡