VN Bahreina (Sakhir) 26.-28. ožujka 2021.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Red bull dere guzove

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
A Ferrari skriva jer nije izlazio na softu 

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc

- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Fora sa Aston Martinom je da sto su poslikali poslikali su. Dobili su po prstima i sada ovise sami o sebi. Rekao bih da su se mnogi zaletili pa svrstali AM u sami vrh jer eto momcad se zove Aston Martin, britanski Ferrari. E pa morat ce tata Stroll jos mnogo kanadskih dolara utrajbat u momcad. To je ista ona ekipa koja se do nedavno zvala Racing Point ili prije toga Force India samo sada imaju fancy british racing zelenu boju i dobar PR
Zadnja izmjena: Iceman, dana/u 27.03.2021., 14:27, ukupno mijenjano 1 put.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Zanimljivo, Maxovo vrijeme sa FP3 (soft), bi bilo oko sredine (11.) na trećem danu testiranja od prije 13 dana.
Npr. taj dan je Ricci bio skoro pola sekunde brži, na C2 gumama, a sam Max 1,6 sec brži na C3 gumama.

Npr. taj dan je Ricci bio skoro pola sekunde brži, na C2 gumama, a sam Max 1,6 sec brži na C3 gumama.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
ovo ili je fulan setap ili fali neki dio nazad, ne računajući podnicu koja je srezana

- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Kopija ostaje kopija, a ove sezone izgleda loša kopija, osim naljepnice Aston Martin nema to nikakve veze s Astonom, bolid Mercedes motor Mercedes mjenjač Mercedes.Iceman je napisao/la: 27.03.2021., 14:26 Fora sa Aston Martinom je da sto su poslikali poslikali su. Dobili su po prstima i sada ovise sami o sebi. Rekao bih da su se mnogi zaletili pa svrstali AM u sami vrh jer eto momcad se zove Aston Martin, britanski Ferrari. E pa morat ce tata Stroll jos mnogo kanadskih dolara utrajbat u momcad. To je ista ona ekipa koja se do nedavno zvala Racing Point ili prije toga Force India samo sada imaju fancy british racing zelenu boju i dobar PR

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Multi 21
- Formula 1
- S nama već: 8 god
- Navija za: Ferrari, Vet, Max
Ovaj AM definitivno nije kopija na način na koji je to bio RP prošle godine. Kupili su što su kupiti mogli, ostalo je vidno drugačije.
"If everything seems under control, you're not going fast enough." Mario Andretti
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Uff, teško je ostati na zemlji nakon ovakvog početka sezone. Još uvijek sam oprezno optimističan jer dio mene očekuje hladan tuš u Q3. Teško mi je povjerovati da je RB u godini minornih promjena uspio nadoknaditi sav zaostatak.
Ali definitivno ova sezona ulijeva više nade od prethodnih. AJMO MAX

Ali definitivno ova sezona ulijeva više nade od prethodnih. AJMO MAX

- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Zato i kazem imaju onu bazu od Mercedesa iz 2019, ali s obzirom sto se dogodilo prosle godine morali su nastaviti razvijati taj bolid sa svojim znanjem i opremom, a tu ipak zaostaju za jednim Mercedesom, Red Bullom, Ferrarijem, McLarenom itd. Ulozili su u dobar PR, upumpali su atmosferu a to zasada nisu bas opravdali.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Prvo da pohvalim uvod, ovo je nova era apropo F1PulsMedije i zaista iskreno od srca želim sve najbolje budućim otvaračima tema. Svijet živi i diše dalje bez Alena Starka
Pozitivno sam iznenađen u gotovo svim aspektima, AM i Alpine kaskaju ali nadam se da je to kratkoročno. Mogu živeti i bez tog da vidim sezonu bez Alonsa na podiju, iskreno deluje mi da Ocon diže igru ali opet tek je prva utrka a ni prve kvale nismo videli.
U vrhu je sve otvoreno, imam divlji osjećaj da Mečka skriva brzinu i da će Lewis rutinski do pol pozicije. Zaista djeluje da F1.5 je skroz tik uz Mečku i RB a da samo malo kaskaju AM i Alpine. Koliko vidim Vettel i Alonso ćese boriti da ne ispadnu iz Q1 pošto je gotovo sigurno da su oba Haasa i Williamsa zacementirana.
Uglavnom sve ovo djeluje jako uzbudljivo, jedva čekam kvale.

Pozitivno sam iznenađen u gotovo svim aspektima, AM i Alpine kaskaju ali nadam se da je to kratkoročno. Mogu živeti i bez tog da vidim sezonu bez Alonsa na podiju, iskreno deluje mi da Ocon diže igru ali opet tek je prva utrka a ni prve kvale nismo videli.
U vrhu je sve otvoreno, imam divlji osjećaj da Mečka skriva brzinu i da će Lewis rutinski do pol pozicije. Zaista djeluje da F1.5 je skroz tik uz Mečku i RB a da samo malo kaskaju AM i Alpine. Koliko vidim Vettel i Alonso ćese boriti da ne ispadnu iz Q1 pošto je gotovo sigurno da su oba Haasa i Williamsa zacementirana.
Uglavnom sve ovo djeluje jako uzbudljivo, jedva čekam kvale.

- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Ma McLaren je od početka najviše odvrnuo motore. Naravno, mislim i na testiranja. Glory runneri, kao i Williams...Ibarac00 je napisao/la: 27.03.2021., 10:36Zaključujem da je McLaren malo više odvrnuo Motor ili nose manje downforcea.blown diffuser je napisao/la: 27.03.2021., 09:56 https://twitter.com/Peke_Formula1/status/1375568626464477186
Očekujem tijesnu borbu između Maxa i Mercedesa u Q. Perez nije još sa ti na bolidu, ali očekujem da ako starta 4 da bude sutra prijetnja.
A treba štediti te motore ove godine, s obzirom na broj utrka.
Ne znam šta reći za ovaj treći trening. Dosta mlako. Kao da se nikome nije vozilo u nereprezentativnim uslovima. Prvo su svi čekali na izlazak, onda su se vozali sporim tempom na različitim gumama. Bilo je tu svega, od softa do harda. I tek na kraju nekoliko malo bržih krugova. Očekivao sam od trećeg treninga testiranje samo brzih krugova. A valjda je do vremena koje nema neke veze sa kvalifikacijama.
Vidim mnogi već otpisuju Aston Martin. Nije ni Mercedes na očekivanom nivou, ali su i takvi vrlo blizu vrhu. A i Aston Martin kada uhvati ritam, mnogi će mu gledati u leđa...