Mercedes
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
OK pobijedio si sabotiraju ga zato sto je crn.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Scuderia Ferrari
Slažem se da sabotiraju Hamiltona, isto kao što su sabotirali Rosberga zadnje dvije sezone.

Sisu (fin.)
- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Meni nije samo jedno jasno. Koliko moraš biti glup da ideš pitati Wolfa da li oni sabotiraju svoga vozača i očekivati potvrdan odgovor(sky ekipa).
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Mr.Spaceguy je napisao/la:Meni nije samo jedno jasno. Koliko moraš biti glup da ideš pitati Wolfa da li oni sabotiraju svoga vozača i očekivati potvrdan odgovor(sky ekipa).

Mislim,

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MrDoomroom
- Formula 1
To je navodno iskopano sa #AskCrofty mislim dno dna ako je na to spala ekipa SkyHamilton F1. Znaci ako mu ispamam što da pitaju ljude na gridu oni ce to pitati ma koliko glupo pitanje bilo. Po meni oni igraju psiholoski rat umjesto Lewisa u njegovu korist naravno i obanjuju gledateljstvo kako se eto Lewis sabotira svaki vikend. Cak mi se i Ted ogadio kad je nakon qvali pitao Rosberga brojeve na lutriji, mislim ono ffs sta sad se on mora osijecati jadno sto Lewis ima problema sa bolidom?Mr.Spaceguy je napisao/la:Meni nije samo jedno jasno. Koliko moraš biti glup da ideš pitati Wolfa da li oni sabotiraju svoga vozača i očekivati potvrdan odgovor(sky ekipa).
Još par samara od Rosberga možda ce i oni progledati ili ce kolektivno cvilit u eter ostatak sezone meni super.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Smiješno je bilo kad je ženska iz skya ( ne znam kako se zove) imala intervju s Rosbergom. Čestita mu na prvome grand slamu u karijeri i počne ga pitati kako se osjeća. A Rosberg mrtav hladan odgovori: "What is grand slam? Really, first?
https://twitter.com/andihaupt1/status/727841023272038400
https://twitter.com/andihaupt1/status/727841023272038400
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Znači, po istoj logici misliš da je Kvyat namjerno izazvao incidente s Vettelom u Kini i Rusiji?Dani je napisao/la:... koliko god da ti bio neutralan, moraš priznati da je nevjerojatno da dvije utrke za redom ima identičan problem u identičnom trenutku vikenda...
I da odgovorim - ne zvuči mi nevjerojatno. Zvuči kao da nisu riješili problem pa se opet pojavio. Ako ga ne riješe logično je da će se pojaviti i u Španjolskoj ili na nekoj od idućih staza koje su malo teže za pogonsku jedinicu. Uostalom, i Rosberg je bio na rubu odustajanja, nije njegov bolid perfektan.
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Upoređuješ kruške i jabuke, sudare i kvarove. Nisam to očekivao od tebe.
Rosberg bio na rubu odustajanja, a u zadnjem krugu odveze najbrži krug utrke. Mazanje očiju naivcima. Veliš kao da nisu riješili problem pouzdanosti. Hmm samo na jednome bolidu. Opet zanimljivo. Dakle ili nemaju iste motore mercedes team i privatni timovi ili ih boli briga jer znaju koliku prednost imaju . Ja bi rekao ovo drugo.
"The issue is suspected to be associated with the insulation. The turbocharger will be replaced in addition to the oil pumps, after debris was found in the oil system," the statement said.
"With the repairs completed, this Power Unit will remain in the driver pool and travel to Sochi (for this weekend's Russian Grand Prix) as a spare."
Ovo je nevjerojatno da se komadići nađu u pumpi .
I ne samo da su ga do sada motori koštali bodova i pobjeda, nego je sigurno da će dobiti nove kazne vezane za motore, jer je vrlo vjerojatno i ovaj motor dao svoje u Kini.
He then encountered a water pressure issue during the race — one which may prevent him from using that engine again this year.
“We need to analyse that the water pressure started to drop, then stabilised, then continued to drop,” Mercedes chief Toto Wolff said.
“But it could be that the engine got a large slap and we need to find out if we can keep it in the pool or not.”
Unatoč tome on ostaje smiren i skidam mu kapu za to. A ipak je prvak.
Nego koji su to njegovi ovdje na slici?

Rosberg bio na rubu odustajanja, a u zadnjem krugu odveze najbrži krug utrke. Mazanje očiju naivcima. Veliš kao da nisu riješili problem pouzdanosti. Hmm samo na jednome bolidu. Opet zanimljivo. Dakle ili nemaju iste motore mercedes team i privatni timovi ili ih boli briga jer znaju koliku prednost imaju . Ja bi rekao ovo drugo.
"The issue is suspected to be associated with the insulation. The turbocharger will be replaced in addition to the oil pumps, after debris was found in the oil system," the statement said.
"With the repairs completed, this Power Unit will remain in the driver pool and travel to Sochi (for this weekend's Russian Grand Prix) as a spare."
Ovo je nevjerojatno da se komadići nađu u pumpi .
I ne samo da su ga do sada motori koštali bodova i pobjeda, nego je sigurno da će dobiti nove kazne vezane za motore, jer je vrlo vjerojatno i ovaj motor dao svoje u Kini.
He then encountered a water pressure issue during the race — one which may prevent him from using that engine again this year.
“We need to analyse that the water pressure started to drop, then stabilised, then continued to drop,” Mercedes chief Toto Wolff said.
“But it could be that the engine got a large slap and we need to find out if we can keep it in the pool or not.”
Unatoč tome on ostaje smiren i skidam mu kapu za to. A ipak je prvak.
Nego koji su to njegovi ovdje na slici?

- MrDoomroom
- Formula 1
@Dani
O kakvim pobjedama pričaš?
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Kina i Rusija. Staze gdje je bilo izgledno da će biti ili na pp ili u prvome redu. Dakle lako moguće pobjede. Ali po običaju trolaš bezveze.MrDoomroom je napisao/la:@Dani

- MrDoomroom
- Formula 1
Sto ga je spriječilo u Australiji i Bahreinu kad je odvozio Sexy laps hmmm?Dani je napisao/la:Kina i Rusija. Staze gdje je bilo izgledno da će biti ili na pp ili u prvome redu. Dakle lako moguće pobjede. Ali po običaju trolaš bezveze.MrDoomroom je napisao/la:@Dani
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
https://twitter.com/wtf1couk/status/730798997485588480
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Priča se da su jučer na prvom paljenju bolida skužili da nešto nije uredu sa mašinom na Hamiltonovom bolidu.. kad neće onda ga neće.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- reso20
- GP3
Ne znam jel baš za temu ovdje ali POJAČAJTE!!
https://m.youtube.com/watch?time_contin ... zZcAJ-NEKo
https://m.youtube.com/watch?time_contin ... zZcAJ-NEKo
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
f1analisitecnica.com dolazi do saznanja kako su u Mercedesu u zadnji čas odustali od donošenja nove nadogradnje agregata u Kanadu zbog. po riječi njihovih inžinjera, prevelikog rizika pouzdanosti te nadogradnje. Čini se da Mercedes gura do krajnjih granica, što na kraju krajeva može ići na ruku njegovim ljutim protivnicima da se približe.
No s druge strane Mercedes bi trebao donesti veće preinake po pitanju šasije i aerodinamike (posebno krila).
No s druge strane Mercedes bi trebao donesti veće preinake po pitanju šasije i aerodinamike (posebno krila).
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Mercedes je imao Hamiltona u krivom modu od početka utrke.
https://twitter.com/thebuxtonblog/status/744589385421643776
- MrDoomroom
- Formula 1
Bio je Hamilton u krivom modu od kvalifikacija. Nebi me čudilo da spinaju opet #conspiracy ;DMr.Spaceguy je napisao/la:Mercedes je imao Hamiltona u krivom modu od početka utrke. https://twitter.com/thebuxtonblog/status/744589385421643776