Dani je napisao/la:Da li se zna na koliko je godina potpisan ugovor sa wrc-om ? Ili ide od godine do godine?
Na našu žalost mislim da je ovo bilo više zbog korone i ispadanja drugih država iz kalendara. Iako to ne umanjuje odličan posao organizatora.
Svejedno mislim da će biti teže opet dovesti WRC u Hrvatsku nego što je to bilo za prvi put, ako se epidemija smiri tada.
U prilog nam ide to što je bilo zaista napeto do zadnjeg zavoja i jako izazovno za vozače. Pretpostavljam da bi mogli barem svake 2-3 godine odrzavati rally.
Trenutno za 2022. ugovor imaju Čile, Španjolska, Estonija, Meksiko, Švedska i Grčka.
Sjajan reli smo gledali ovaj vikend. Bilo je napeto sve do posljednjih metara
Sve u svemu, mislim da je WRC Croatia bio pun pogodak. Moj naklon svim organizatorima koji su nam omogućili da uživamo u ovakvom spektaklu na domaćem terenu. Nadam se da ćemo sljedeće godine opet imati WRC u Hrvatskoj jer su ovo bila tri dana za pamćenje. A s obzirom kako je sve na kraju prošlo, ne vidim razloga da ne ugostimo reli i sljedeće godine
Odličan je bio rally. Mogu reći da sam uživao, da su mi voditelji sa wrc+ bili super (za razliku od nekih iz drugih serija....) i da mi je općenito samo natjecanje odlično. Mislim da bih mogao malo češće pratiti wrc.
Nadam se da će se vratiti u HR sljedeće godine.
Možda griješim, ali kako je moguće da se jedan WRC vozač u trkačem autu nađe u nedjeljnom redovnom prometu gradskim ulicama? Zar im nije trebao biti osiguran neki siguran prolaz? Prilično sam ostao šokiran ovim incidentom, al opet onda se sjetim: Hrvatska je to...očekuj neočekivano
Brane FA14 je napisao/la:Možda griješim, ali kako je moguće da se jedan WRC vozač u trkačem autu nađe u nedjeljnom redovnom prometu gradskim ulicama? Zar im nije trebao biti osiguran neki siguran prolaz? Prilično sam ostao šokiran ovim incidentom, al opet onda se sjetim: Hrvatska je to...očekuj neočekivano z:
Koliko znam stalno koriste normalne ceste da dođu do brzinaca. Neki su dobijali kazne zbog brzine, neki su vozili bez branika pa bili zaustavljeni od policije.
MrDoomroom je napisao/la: 25.04.2021., 21:06
Ogier ne samo da je imao sudar nego je prošao i kroz crveno svjetlo na semaforu. Blagonaklono 3000kn kazne samo
Sent from my GM1913 using Tapatalk
Nije bilo posljedica prolaska na crveno pa zato minimalna kazna.
Brane FA14 je napisao/la:Možda griješim, ali kako je moguće da se jedan WRC vozač u trkačem autu nađe u nedjeljnom redovnom prometu gradskim ulicama? Zar im nije trebao biti osiguran neki siguran prolaz? Prilično sam ostao šokiran ovim incidentom, al opet onda se sjetim: Hrvatska je to...očekuj neočekivano z:
Koliko znam stalno koriste normalne ceste da dođu do brzinaca. Neki su dobijali kazne zbog brzine, neki su vozili bez branika pa bili zaustavljeni od policije.
Sent from my GM1913 using Tapatalk
U pravu si, tako je "oduvijek" (barem, od kako pratim auto-moto sportove )
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
kad me neko pita zašto mrzim toyotu samo ću se referirat na događaje iz zagreba.
jučer sam gledo malo na areni prvi jutarnji brzinac i vidio sam oštećenje, ali nisam imo pojma što i kako.
tek sad ujutro sam ispratio sve.
odličan rally, odlično sve. svaka čast organizatorima.
vidimo se (nadam se) dogodine!
vi koji ste bili, sastavite putopis.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Ako ste uživo pratili WRC i fotkali ste događaje - radimo jednu lijepu amatersku galeriju, pa molim da pošaljete barem nekoliko fotografija na [email protected]
Naravno, svi će biti potpisani (imenom ili nadimkom, po želji).
Ne znam da li se igdje spominjalo, ali tražio sam podatke i izgleda da je naša završnica relija 3. najneizvjesnija ikada.
Ispred nas su samo Novi Zeland 2007. +0.3 sek, te Jordan 2011. +0.1
Iza nas je Argentina 2017 +0.7
Stvarno odličan podatak.
bio u nedilju na sljemenu na rallyju... nije loše al nije ni ništa posebno... F1 je daleko ispred... usput da li netko zna di se moze pogledat rally croatia ili skinut negdi... Hvala!
Šaškin je u Otvorenom rekao da je potpisan fiksni ugovor na dvije godine. Sad ne znam je li to u iduću i 2023. ili za ovu i iduću. Kako god, odlična vijest
Ponuđen im je fiksni ugovor na još 2 godine. Evo izjava Šaškina:
„Ovakva svjetska manifestacija sjajna je prilika za produljenje turističke sezone i fantastična promocija Hrvatske
diljem svijeta. Nadam se da će to prepoznati svi, od institucija do korporativnog sektora i pomoći nam da utrku u
Hrvatskoj organiziramo i u narednim godinama. Dobili smo šansu, bila bi ludost izgubiti je i propustiti“, ističe
predsjednik Organizacijskog odbora Croatia Rallyja Daniel Šaškin.