VN AUSTRIJE 2020. | 03.-05. srpnja
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Odrat ce Racing Point Ferrari haha

- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen

- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
A jel to rečeno preko prenosa FP2? Pošto je pre 5 sati objavio da čeka rezultate, a valjda je u utorak išao na pregled. Poslednji podkast Lap76 je održao iza kamere kod kuće.

- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Gleda se. Klasični n-tv i FP2 petkom. Kakva romantika <3The Simpsons je napisao/la: 03.07.2020., 15:03 Kei Ebel, Heiko Wasser i Danner sa RTL-a na nt-v LIVE prijenos 2 treninga![]()

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
RedBullovi kao na ringišpilu.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Na žalost one dečije bolesti s testiranja nisu donekle rešeni, ali ja verujem u RB. Rešiće to oni.

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ja sam gledao ili na Sky F1 na italijanskom, ili na SK1 koji je mislim sa srpskim voditeljima(jedan je zaražen Covidom, pre samog prenosa su ga izvestili)
Par puta je i kod mene malo štekao, ali uglavnom sam mogao da gledam prenose, koliko mi posao to dozvoljavao
I usput...za internet sam koristio drugu SIM karticu od LycaMobile koja ipak nije u rangu sa prvom od T-Mobile
Kod nas mobilni internet je brzi nego onog sa WiFi rutera, u zato kupujem dodatni internet i koristim ga isključivo za F1
Par puta je i kod mene malo štekao, ali uglavnom sam mogao da gledam prenose, koliko mi posao to dozvoljavao
I usput...za internet sam koristio drugu SIM karticu od LycaMobile koja ipak nije u rangu sa prvom od T-Mobile
Kod nas mobilni internet je brzi nego onog sa WiFi rutera, u zato kupujem dodatni internet i koristim ga isključivo za F1
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Jest u prijenosu rečeno. Radio, pa ti tek sad odgovaram.Alen13ASC je napisao/la: 03.07.2020., 15:44A jel to rečeno preko prenosa FP2? Pošto je pre 5 sati objavio da čeka rezultate, a valjda je u utorak išao na pregled. Poslednji podkast Lap76 je održao iza kamere kod kuće.
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Hvala ti puno kolega, izdržaće on to. A i PajaVettel-Ferrari je napisao/la: 03.07.2020., 16:28Jest u prijenosu rečeno. Radio, pa ti tek sad odgovaram.Alen13ASC je napisao/la: 03.07.2020., 15:44A jel to rečeno preko prenosa FP2? Pošto je pre 5 sati objavio da čeka rezultate, a valjda je u utorak išao na pregled. Poslednji podkast Lap76 je održao iza kamere kod kuće.

- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
Hihihi, a gde je ona za usporedbu race-pacea? To se boje prikazati jer se boje odziva fanova, izgubiće fanove zbog reality check

- Wehrlein94
- GP3
- S nama već: 5 god 1 mj
- Navija za: Raikkonen
Ne sviđa mi se 2020. sezona
Mercedes s pola gasa ispred svih

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Bolje da ne gledas... Izgleda odlicno za #blm
Fino Alla Fine