VN Mađarske (Hungaroring) 2.-4. kolovoza 2019.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Najjači mi je Vettel kad gleda bolide nakon kvalifikacija kao da Ferrari nije slikao na tisuće slika ostalih bolida 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Zakazali su im revolucionarni retrovizori i bargeboardsi ove godineFacooo je napisao/la: 03.08.2019., 16:06 Ferrari ovu godini napravio bolid samo za monzi po svemu sudeci

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
-
nelinjo
- Formula 2
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Crveni samo 2 desetinke iza polea. u Monacu je bilo 8. napredak Ferrarija je evidentan, ali ne i dovoljan. volio bih da Max malo stavi Luija pod pritisak. mislim da Red Bull ima bolid za sampiona! navijam za Maxsa kad vec Ferrari ne moze sa svojom masinom ocigledno nista ove sezone.
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Kad bi uzeli najbrže sektore naših vozača: Sebov 1. i 3. sektor i Leclercov 2. sektor imali bi 1:14.8...znači to je više manje to što smo imali.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Ferrari
- Formula 1
Koje 2 desetinke? Pola sekunde zaostatka imamo.nelinjo je napisao/la: 03.08.2019., 16:15 Crveni samo 2 desetinke iza polea. u Monacu je bilo 8. napredak Ferrarija je evidentan, ali ne i dovoljan. volio bih da Max malo stavi Luija pod pritisak. mislim da Red Bull ima bolid za sampiona! navijam za Maxsa kad vec Ferrari ne moze sa svojom masinom ocigledno nista ove sezone.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
[ link do slike ]Frantic je napisao/la:A sob je vrlo velik.
I ima ogroooomne rogove.
Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

- _bataziv_0809
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Kada bi Maks ove godine uzeo naslov, mislim da bi to bila najjaca prica i najveci obrat jedne sezone decenijama.

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Lijepo je sanjati, ali mislim da Mercedes ima još puno rezerve u tom bolidu. Čini mi se da uvijek dio sezone odrade s pola gasa, da tako štede motor, ne riskiraju pouzdanost i onda im je konkurencija blizu ili ispred, a kad odluče nagaziti do kraja, onda kreće dominacija. Pretpostavljam da su to radili i ranijih sezona (mislim da je ovako nešto i Ante spomenuo u nekoj od svojih kolumni), ali su ove sezone otpočetka krenuli s najjačim modom i zato su bili tako dominantni - vjerojatno da se Ferrariju ili bilo kome drugome ne otvori prilika kao lani, da na početku sezone budu čak ispred Mercedesa. Sad su si stvorili ogromnu zalihu pa opet mogu čuvati motore nešto slabijim izdanjem, a ako baš zagusti, vjerujem da mogu potegnuti jače. To je nekakav moj dojam koji sam prvi put stekao na VN Abu Dhabija 2017., tamo kao da su odlučili odvrnuti sve do kraja i zgaziti konkurenciju. Znam da malo ide u sferu teorija zavjere, ali mislim da oni pomalo sandbaggaju čak i na utrkama.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Ja ne vjerujem da ekipa koja je u Barceloni brža skoro sekundu u odnosu na ostale sebi može dopustiti da ih stigne 2. od 2 ekipe i još ih ovi i prestignu. Štede sigurno, pogotovo na stazi na kojoj je snaga manje bitna.

- Ferrari
- Formula 1
Ma gluposti...kakve štednje, a ova staza ko Monaco.
Druga na listi gdje je najmanje bitna snaga motora.
Mercedes je vrlo vjerojatno mogao uzeti pole jer je Bottas ovako blizu, ali RBR je moćan nema šta.
Mi smo napredovali, ali nedovoljno još uvijek. Vidi se kako se Seb i Leclerc muče u tom trećem sektoru kada se sve pregrije i počne gubiti grip naprijed pa onda nazad...ali što je tu je. Valjda će biti bolje u Spa i Monzi.
Druga na listi gdje je najmanje bitna snaga motora.
Mercedes je vrlo vjerojatno mogao uzeti pole jer je Bottas ovako blizu, ali RBR je moćan nema šta.
Mi smo napredovali, ali nedovoljno još uvijek. Vidi se kako se Seb i Leclerc muče u tom trećem sektoru kada se sve pregrije i počne gubiti grip naprijed pa onda nazad...ali što je tu je. Valjda će biti bolje u Spa i Monzi.