Mislim da komentira za njemački Sky ili tako nešto, znam da je nedavno bilo par nekih njegovih izjava oko aktualnosti u F1 po stranim portalima.Vettel-Ferrari je napisao/la: 12.07.2020., 11:20 Usput, šta je s Ralfom, jel se on povukao totalno iz javnog života, pošto ne znam kad sam od o njemu zadnji put nešto čuo.
Formula 3
WEC, WRC, Indy...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Aha, slabo pratim njemačke medije, tako da Ralfa nisam dugo ništa vidio. Drago mi je da je ostao kao komentator Formule 1croatic f1 je napisao/la: 12.07.2020., 14:43Mislim da komentira za njemački Sky ili tako nešto, znam da je nedavno bilo par nekih njegovih izjava oko aktualnosti u F1 po stranim portalima.Vettel-Ferrari je napisao/la: 12.07.2020., 11:20 Usput, šta je s Ralfom, jel se on povukao totalno iz javnog života, pošto ne znam kad sam od o njemu zadnji put nešto čuo.

- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Liam Lawson
Prati li ko rad Liama Lawsona?
Ja ga pratim vec 2,3 godine. Red Bulov junior. Mozda njihovi najbolji junior. 18 godina napunio vec drugu sezonu vozi u F3. Trenutno je cetvrtoplasirani u F3. 35 bodova kasni za prvim, sto i nije neka razlika. Ali iskreno vjerujem da moze biti mnogi blizi prvoplasiranim.
Eto postoji problem sto Novozelandjani lose stoje sa sponzorima. Sutra rano vozi. Ustacu da ga ispratim. Danas treci bio, imao problem sa kvacilom, sutra startuje sa 8 mjesta.
Ja ga pratim vec 2,3 godine. Red Bulov junior. Mozda njihovi najbolji junior. 18 godina napunio vec drugu sezonu vozi u F3. Trenutno je cetvrtoplasirani u F3. 35 bodova kasni za prvim, sto i nije neka razlika. Ali iskreno vjerujem da moze biti mnogi blizi prvoplasiranim.
Eto postoji problem sto Novozelandjani lose stoje sa sponzorima. Sutra rano vozi. Ustacu da ga ispratim. Danas treci bio, imao problem sa kvacilom, sutra startuje sa 8 mjesta.

- Mazzacane
- Karting
- S nama već: 7 god 3 mj
- Navija za: Minardi
Posljednje dvi utrke prvenstva F3 ovaj vikend na Mugellu. Za 10-ak minuta počinje prva.
1. Piastri 160 bodova
2. Sargeant -8
3. Lawson -25
4. Pourchaire -26
5. Beckmann -36,5
6. Vesti -42,6
https://twitter.com/FIAFormula3/status/1304455159259553792
1. Piastri 160 bodova
2. Sargeant -8
3. Lawson -25
4. Pourchaire -26
5. Beckmann -36,5
6. Vesti -42,6
https://twitter.com/FIAFormula3/status/1304455159259553792
- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Lijepa DRS borba i bravo Frederiče :-) 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- croatic f1
- F1puls suradnik
Fittipaldi izbacio Schumachera u borbi za prvo mjesto, vodstvo naslijedio Nannini... Pogodite o kojoj kategoriji i godini se radi
Pobjednik prve utrke Smoljar ispao je u drugom zavoju nakon što mu je Novalak probušio gumu, usput je pokupio i Sargeanta, lani ukupno trećeplasiranog.

Pobjednik prve utrke Smoljar ispao je u drugom zavoju nakon što mu je Novalak probušio gumu, usput je pokupio i Sargeanta, lani ukupno trećeplasiranog.
- croatic f1
- F1puls suradnik
Repriza borbe za prvo mjesto između Schumachera i Fittipaldija u predzadnjem krugu - Hauger na malo drukčiji način na istom mjestu izbio Nanninija, pobjedu je na kraju uzeo Caldwell koji je također imao bliski kontakt s Martinsom u istom zavoju
Correa P10 

- monkeyseat
- Formula 2
- Navija za: Diversity
Klinci su opaki. Mali Artur se danas pošteno naradio. 

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Pastor
- Formula 1
- S nama već: 7 god 2 mj
- Navija za: Seb
Napokon da je i Ralfovom malom prošla utrka kako treba. Jes da je dobio ovaj pp nakon hrpe kazni, i obrnutog grida. Ali kako ih većina vozi, i zaslužuju da budu kažnjeni, i da se izmiksa grid. Pa da malo vidimo šta i drugi mogu. Pristojna vožnja. Dosta mu je pomogao ovaj iza što se žestoko borio sa svima, a bio sporiji od njega.