WEC

WEC, WRC, Indy...

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Čestitke Toyota #8 ekipi na pobjedi, kao i G-Drive Racingu na pobjedi u LMP2 kategoriji! :cheer:

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
Frantic je napisao/la: 17.06.2018., 14:35
Ferrari je napisao/la: 17.06.2018., 14:32 Kakva bezveze utrka...Toyota #7 pokupila dvije kazne zato što su išli DUŽE od dozvoljenog u stintu...u utrci izdržljivosti....
Haha :facepalm:
Pa ovi mogu pod ruku sa F1, što se tiče gluposti oko pravila.
Ovo je daleko gluplje od F1, i takav je kompletan WEC koliko vidim...

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Iskreno jako sam slabo popratio. Nakon svih čudnih pravila nije mi ni teško palo. Alonso konačno osvojio nešto gdje je samo bolid trebalo odvesti do kraja tu ni karma nije mogla ništa.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Liam Lawson
Ogledah dobar dio trke.
Sve je ovo fino ali bez Audia i Porsea, od 24 sata, 23 sata i 55 minuta bude dosadno. I Lmp2 predosadna. Nekako sve mi ovo vuce na vjestacnku trku. Tojota mi jeste draga ali ne vidim poentu ove pobjede.
I ne vidim poentu daljeg takmicenja ove serije. Kao i DTM bez Mercedesa.

Pod hitno nesto rijesavati...
slika

Matek14
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Fernando Alonso, McLaren
Kontakt:
Samo opaska za f1puls.. mogli ste napisat koji clanak o ovome.. znam da pisete samo o f1, al aktualni f1 vozac, 2x prvak, uz 2 bivsa f1 vozaca osvojio je u prvom pokusaju jednu od najprestiznijih moto utrka u kojoj je sudjelovalo jos nekoliko bivsih vozaca, ukljucujuci prvaka buttona.. #justsayin
Fernando is faster than all of you :jupije:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
G-Drive Oreci #26 oduzeta pobjeda u LMP2 klasi zbog ilegalnog uređaja za nadolijevanje goriva!
https://www.motorsport.com/lemans/news/ ... y-1046722/

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
razočaran sam pokušajem krađe.
btw., ford ( i moja malenkost) žele jednaka pravila za budeće top wec i imsa prototipove.
http://sportscar365.com/lemans/wec/comm ... ommitment/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PQmSUHhP3ug[/youtube]

5:19,546
Novi rekord Nordschleifa, 50 sekundi brže od legendarnog Stefana Beloffa. :klanjam: :klanjam:

Brutalna ubrzanja, brutalna kočenja ovo bi poderalo današnje f1 usisavače kao od šale.
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Pastor
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 2 mj
Navija za: Seb
blown diffuser je napisao/la: 29.06.2018., 16:04
Brutalna ubrzanja, brutalna kočenja ovo bi poderalo današnje f1 usisavače kao od šale.
Svaka čast na rekordu. Ali opet poređenje sa F1? Kao od šale, kao u Spa? :facepalm: Jedva, a i to će biti oboreno kada dođe Spa ove godine na red u F1, ako ne bude kiše. Da ne govorim da su bolid razvili bez ikakvih ogranićenja, i da su poderali LMP1 rekord za 12 sekundi čini mi se. Tako da ne, ne može primirisati ovim F1 "usisavačima", ako bi se trkali pod jednakim uslovima.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Đizs.....
Kako melje stazu...
Vlak na tračnicama.
Ne samo da je brutalno brz (najveća brzina koju sam ulovio okom dok sam gledao stazu je bila 368) , nego se baš vidi da je lagan i okretan auto i to do bolesne mjere. U zavoj ga baca ko da ide ravno, a o usporavanju da ne pričam. Od 300 do 150 u roku keks... :shock:
Sisu (fin.)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Pastor je napisao/la: 29.06.2018., 16:55 Svaka čast na rekordu. Ali opet poređenje sa F1? Kao od šale, kao u Spa? :facepalm: Jedva, a i to će biti oboreno kada dođe Spa ove godine na red u F1, ako ne bude kiše. Da ne govorim da su bolid razvili bez ikakvih ogranićenja, i da su poderali LMP1 rekord za 12 sekundi čini mi se. Tako da ne, ne može primirisati ovim F1 "usisavačima", ako bi se trkali pod jednakim uslovima.
Potpis, da se F1 "usisavače" nabrije poput ovog LMP1 Porschea, on je taj koji ne bi imao nikakve šanse :thumbs:

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Pastor je napisao/la: 29.06.2018., 16:55
blown diffuser je napisao/la: 29.06.2018., 16:04
Svaka čast na rekordu. Ali opet poređenje sa F1? Kao od šale, kao u Spa? :facepalm: Jedva, a i to će biti oboreno kada dođe Spa ove godine na red u F1, ako ne bude kiše. Da ne govorim da su bolid razvili bez ikakvih ogranićenja, i da su poderali LMP1 rekord za 12 sekundi čini mi se. Tako da ne, ne može primirisati ovim F1 "usisavačima", ako bi se trkali pod jednakim uslovima.
Kakvi su to "jednaki uvjeti"? Shvaćaš da ovo nije WEC prototip već modificirani prototip? Ovo jesu jednaki uvjeti. Jednakiji ne mogu biti s obzirom na prirodu vozila. Po čistoj brzini u jednom krugu 919 je bio brži od F1 bolida u Spa, a ovdje je isto skinuo rekord staze.
Nitko ne kaže da je 919 brži od F1 bolida u slučaju da F1 ne bi imala ograničenja razvoja, ali u ovom slučaju 919 je brži od F1 bolida. Doduše to bi se moglo promijeniti, vidjet ćemo kad F1 stigne u Belgiju. Nitko sretniji od mene ako F1 pole bude stvarno bolji od njihovog vremena tamo.
Sisu (fin.)

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
Navija za: Love Parade
Pastor je napisao/la: 29.06.2018., 16:55

6.7.2018 će biti ponovljena vožnja na Spa-Francorchamps pa ćemo vidjeti tko će biti brži.
:aww: :aww:
edit: nije loše za jednog četverocilindraša :thumbs:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs

Frantic
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari
@Manijače mislim da je "blinknulo" i 369 na djelić sekunde (možda i dvaput).
Kakv stroj, jbte :klanjam:
Ali ona nizbrdica od Bergwerka dole prema Mutkurveu i Karusselu, uhhh, da se naježiš.
Po 330 i kusur na momente :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
:mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
:rofl:
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
:rofl: :rofl: :klanjam:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
:aww:
slika
Sisu (fin.)

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ih @Manijače, da ti bi..... :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
glickenhaus predstavio koncept za nova wec lmp1 pravila:
https://sportscar365.com/lemans/wec/gli ... e-concept/
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡