To sam i ja mislio. A komentator je rekao da je Canamassas (ili kako se već piše) kriv.avetma je napisao/la:Izgubi bolid u zavoju, lansira drugi bolid u zrak i onda se ljuti

Stvarno zaavetma je napisao/la:Izgubi bolid u zavoju, lansira drugi bolid u zrak i onda se ljuti
Jašta sizekohonda je napisao/la:oli se ne gleda q3 za start?Ferrari je napisao/la:Oba Merca. Q2 su na softu odradili.zekohonda je napisao/la:nisam shvatio, što ono blaž govori da će mercovi startat na softu ili barem jedan od njih.
otkad je to tako? o bože jesam zaosto.
Ma na samom početku FP3 i ja se nisam odmah uključio, došao taman kad Rosberg pita ekipu na radiju šta je ovo bilo (u vezi tog štopanja)Frantic je napisao/la:Pošto sam upratio Q2 na preskoke i Q3 komplet, kad je to Max štopao Rosberga? Neću ni pitati je li bilo za kazne.?
Nebi se ovi ostali tako razmahali da izletnu zonu ne cini dobar dio asfalta. Da je šljunak bilo bi zanimljivije svakako.HeatBlast44 je napisao/la:Najjaca pol pozicija Lewisa sto se tice kako je brutala odvozeno... jbt svi se skoro razmahaju i razlete po Astroturfu na Parabolici, Lewis ni onu liniju ne dotakne i sve perfektno... nije sad da ga hvalim kao fan, ali krug je odvezo, boli glava
DaBogda da bi to potrajalo do prvog boxa. Neko napisa "otprilike krug i po".renato2107 je napisao/la:Meni sutra smrdi na novi kaos. Predviđam da ih jedan Ferrari barem ugrožava do prvog zavoja, ravnine ima a u većini slučajeva bolje startaju...ako ih pređu, sumnjam da će mečka samo tako preći naprijed opet. Onda imamo utrku do prvog boksa
Zašto bi bio loš ako je odustajao zbog tehničkih kvarova? Čovjek nije imao sreće. Baš kad su imali prilike da se nađu u bodovima. Zato je najrealnije gledati kvalifikacije. Dosta ga se omalovažava, govori se kao da mu nije mjesto u F1. A Grosjeana se smatra jednim od boljih...avetma je napisao/la:Ih, ako pogledaš bodove onda se čini i da su Hamilton/Rosberg skoro ujednačeni
Šalu na stranu, Gutierrez je bio loš na početku sezone, s tim da je prve dvije utrke DNF. Grosjean je za to vrijeme obavio dobru berbu bodova i to je više-manje to. U posljednje vrijeme se Grosjean počeo gubiti, a Gutierrez se snalazi.