Kush je napisao/la:Isprika što su neke stvari u postu zastarjewle, pa ne odgovaraju trenutnom stanju ili nekim činjenicama, ali pišem ga 45 min, komp mi se srušio bio, imam ekipu, pa svako malo pobjegnem, evo iz trećeg pokušaja, i reboota sam uspio - isprika ako sam nekoga ponovi - citirao nenamjerno, jedva sam ga postao - kad je trkaq takva i baš kad se organizirao praćenje kod mene..
Kako bez pomoći Massa na početku imao kaznu, Hamilton strašne pogreške i kaznu, Verstapen kaznu, Maldonado 3x, Kimi odustao, Bottasu guma otišla. Svi ti momci su bili ispred ili bi sad poslije SC prepišali McH. Ovo je čisti produkt sreće bez namjere da idem u raspravu.
Cijelo vrijeme se vrtio oko desetog mjesta tako da jedino Bottasova guma ima smisla. Maldonado je bio iza cijelo vrijeme. Dok su Ham, Rai, Massa i Verstappen bili ispred on je bio deveti, deseti.
Kakva opičena trka.
Ludilo brate.
Vettel 2. put ove sezone.
Plan se polako ispunjava.
Šteta za Kimija.
Bilo je još jedno upozorenje za bolid br. 44. Kao i za 26. Ali je Rus dobio kaznu, Britanac nije.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Slavenowsky je napisao/la:Ipak Ferrari u Vettel-ovim rukama izgleda daleko Williams-ovim vozacima, Red Bull je jos u malom deficitu zbog Renaulta, ali sutra ce ocigledno pomrsiti racune Williamsu, zato nebi bas previse kritikovao Ferrari, skoro na svakoj utrci su bili dobri, cak i na kvalama, a znamo da im je to najveca boljka!
Ja sutra tipujem Vettela na 2 poziciju
Ipak sam izgubio opkladu, ali prvo mjesto je sladje od 2 hehe! APSOLUTNO ZASLUZENO!