Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Lady
GP3
GP3
S nama već: 10 god 4 mj
Definitivno se vidi da ovaj Ferrari leži Vettelu ko saliven! To je super jer je takav Vettel najopasniji Vettel!

Samo da se malo vratim na kočnice: Evo stavila sam članak na temi Red Bull, a ovdje ću samo citat:
However the main problem in Sepang Red Bull on a track with sharp deceleration as the Malaysian, was not optimal operation of the new braking system (which would no longer Brembo, but Hitcho or, according to other sources, Carbon Industries)

........................

A sad ću se opet vratit Vettelu: Ako je istina to za kočnice od lani sa Red Bullom + onaj mali citat koji si stavio hattrick, kad je Horner rekao da im je Seb nakon samo 3 mjeseca rekao da mjenjaju kočnice, šta se pokazalo kao veliki dobitak, onda je možda i riješena enigma oko lanjskog 'čudnog' neprilagođavanja Vettela bolidu. Mislim da u cijeloj lanjskoj priči ima još puno toga šta će vjerovatno kad tad izać na vidijelo.....
Kočnice su strašno bitne i ako vozač nema 100 povjerenja u njih, ništa od dobrih performansi. Slično je bilo i sa Hamiltonom 2013 kad je došao u Merc. On je bio potpuno naučen na kočnice iz McLarena, i Pady Lowe je upravo radio na tome da stave samo Hamiltonu kočnice kakve je imao u McLarenu i zato je i imao dosta problema.
Očito su Lewis I Sebastian posebno osjetljivi na kočnicama zbog svog specifičnog stila, a to je jako kasno kočenje i rano dodavanje gasa....
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Istina.. što više grebemo po toj površini, sve mi više smrdi da se ta ljubav počela topiti kad je vrh RB-a saznao da Vettel očijuka sa FErrarijem nakon osvojenih 4 naslova. Stoga su se potrudili da sa tim dijelom ekipe ništa više neide onako kako treba.. ili možda i sam Vettel zbog klauzule. npr, prvo mjenjanje kočnica, i možda veći naglasak na Ricciardu na prvim testovima i preilagodbe njegovom feedbacku.. što je možda i logično jer se nekim slučajem kod Vettela stalno kvario agregat tokom testiranja, stoga onaj koji najviše radi krugova dobiva najviše suradnje sa timom. No tu se već vidjelo da u Vettelovom boksu dobrano smrdi na raspad sistema i skorašnji raskid.. Kako kaže Horner, Vettel se doimao od početka sezone i tih testova totalno odsutnim, što znači da se uglavno sve znalo između njih, no prešutno. Tek nakon što je Vettel cementirao svoj prelazak u Ferrari i to onom klauzulom odlaska iz RB-a ako ima loš rezultat u prvenstvu, Vettel i Vettelov tim se probudio iz nekog sna.. iako je već sve odavno pošlo možda u krivom smjeru.. od tih kočnica pa na dalje.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
slika
They see me strollin', they hatin' :cool:

Lady
GP3
GP3
Znači Seb nam je projektirao stazu u Mexicu! kladim se da je puna sporih zavoja..... :mrgreen:
slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Pa nebi se baš reklo, baš suprotno, ima dve dugačke ravnice i ne baš bogata nekakvim lakat zavojima.

[ link do slike ]

..kao da je krojio za današnji Ferrari :mrgreen:

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Lijepa je ova sekcija od 6 do 12-tog zavoja

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Jedna od najluđih 'tinejdžerki' koja doslovno ludi za Mr. Vettelom:

slika
..a ime joj jeNicole Robertson, iz Škotske
Čini se draga 'tinejdžerka' no spaljena od 100% na više. Naime kako mene inače zanimaju ekstremisti tih 'pitomih' sfera (suprotno onima koji pale tuđe i svoje domove i rade sl. stvari) tako sam išao malo istražiti nešto o ovoj mladoj dami.
Znamo to da sluša kao i sve prave teenice Guns&Roses, i neke boy-bendove, ali također i 'žestokog' rockera Đimi (the Stanić) Hendrixa. Luda je za za pravim pastusima plemenitog roda i krvi (konji, da me krivo ne shvatite).. no ipak je vrh njezine zanimacije pisanje skoro ispod svakog tweeter posta, koji ima vezan sadržaj za njoj omiljenog vozača Sebasiana Vettela, ono što vidi na tom postu odnoseći se prema Vettelu riječima "Seb my sweet man.."

npr.:
https://twitter.com/rockqueen2/status/588679650806788096 https://twitter.com/rockqueen2/status/588679282479800320 https://twitter.com/rockqueen2/status/588675754499637249 ..neki bi rekli 'napaljena luda baba' , no ja ipak poštujem tu 'mladu' damu u godinama.

Za sve dodatne informacije navratite na 'službenu' stranicu Nicole Robertson i pročitajte nešto od tih 21.200 twittova. :D

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ja ne bih rekao da je napaljena, ja bih rekao da je bolesna ili se opasno dobro zeza s većinom.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Gle.. teško da se zeza sa 21000+ twittova.. :D
..nebi bio tako kritičan, ima puno težih slučajeva koje možemo okarakterizirati 'bolešnjošću'. Iako je ovo na granici toga.. al' za razliku od onog 'lošeg' ovo je puno bezazlenije. Uostalom UK ima tradiciju u zaluđenim fanovima.. to rade već stoljećima kad je u pitanju obožavanje svega što se tiče 'kraljevske krune'.. i o njima se rade dokumentarci, i spadaju u kulturalno nasljeđe te nacije. :zubo:

..bigaje, otok čini svoje, ti si odozdo pa sigurno znaš nešto više o tome. ;) :D

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
Ja mislim hatt da bi ju ti trebao upoznati. Oboje dijelite "veliku" ljubav prema svabi...tko zna...

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Mogli bi zajedno.. ipak si ti moj najveći fan. :zubo:

Vrlo zanimljiva situacija.. Berni se prikrpao zajedničkom intervjuu Hamiltona i Vettela (bit će u nedjelju, BBC), i malo se našalio sa njima te bezobrazno počeo šaptat Vettelu.

slika

slika

slika

slika

slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Talijani su skroz prošvikali za Vettelom.. sad ga i na SkyItaliji nazivaju PerFettel, a za savršene krugove također davaju taj pridjev.. npr. "Un giro veramente “perfettel”...

..svašta. :D
Lacks for nothing: it has class, charm, enthusiasm and, it seems, the car and the team. Perfettel!
talijanski..
"Non gli manca nulla: ha classe, simpatia, entusiasmo e, sembra, macchina e squadra. Perfettel!"

dovoljno je samo da upišete tu riječ u Google.. i vidite tu novu pošast za tim nadimkom. :zubo:

"Super Hamilton" still in pole ahead of "Vettel a perfect"

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: McLaren
Naravno da jesu, donio im je nadu i svijetlo kakvo godinama ocekuju.
Cijeli Ferrari se transformirao u pravu dinamicnu ekipu koja uopce ne lici na onu polu-ekipu koja je stvarala polu-proizvode od bolida.

Vettel je simbol nove ere, nove pozitive i snage.
Pervettel

Sent from my iPhone using Tapatalk

reso20
GP3
GP3
Navija za: Ferrari
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :rofl: :rofl: :rofl:

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Hmm, nije baš išlo danas. Ko da smo gledali Vettela s jučerašnjih Q1 i Q2.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Danas je bilo bas kilavo. Moze biti sretan sa krajnjim rezlutatom. Cak je mozda i bolje ovako jer ga kimi nije tukao direktno na stazi. Ali bez obzira na sve cinio se ok preko TR. Kasnije nisam stigao gledati izjave, ali vjerujem da nije bio previse razocaran.
No!

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Dobar intervju, čak je i Hamilton simpatičniji uz Seba :zubo:
Edit Sad sam vidjela da je Hatt stavio u temu utrke, ali nek se i tu nađe :)

They see me strollin', they hatin' :cool:

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
slika
slika

luka vz
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: McLaren
Tipični Nijemac.
Sviđa mi se to što nije okrivio nekog drugog (set-up, kočnice, gume) nego je svalio krivnju na sebe , ispričao se navijačima i prionuo poslu. To je ljudska vrlina koju nema mnogo ljudi (ne samo f1 vozača).

slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡