Konkurentski portali i ostali mediji

Slobodan offtopic o svim temama koje vas zanimaju, a nemaju veze s ostalim podforumima.

MrDoomroom
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Majki2111 je napisao/la:Uh meni fali malonečega oko F1 u RH. Postalo je sve monotono. Nema nekog insajderstva nema nekih bum vijestih vezanih za F1 u RH. Čak i poneka svađica ko što je bila ona dobro dođe.
Nema većeg insajdera od Setnara gospodarskog savjetnika Kodlinde :facepalm:

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
izbrisan post darjana (maxf1) u kojem je kulturno pito štetnera da mu objasni kako to gp1 ima 50 puta veću posjetu od konkurencije (pulsa i maxa). :facepalm:
btw., i ja moram pohvalit darjana za odličan rad, pogotovo što se tiče tehničkih f1 stvari. treba ga dovest u puls ako je moguće, da ne izgori sam. :P
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Što hoćeš.. ja tamo očito niti nemogu ostaviti komentar. Logiram se, napišem komentar, i neučita ga. Mene su soft-banirali, aj bar nije hard-ban.. iako nevidim razliku. :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
zekohonda je napisao/la:izbrisan post darjana (maxf1) u kojem je kulturno pito štetnera da mu objasni kako to gp1 ima 50 puta veću posjetu od konkurencije (pulsa i maxa). :facepalm:
btw., i ja moram pohvalit darjana za odličan rad, pogotovo što se tiče tehničkih f1 stvari. treba ga dovest u puls ako je moguće, da ne izgori sam. :P
Darjana Petrića pod obavezno dovesti na F1puls, dok ga netko ne kupi ili ne preotme.

www.maxf1.net
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
dada.. mislim da bi ta dva sajta trebalo uredno spojiti, jer kolko vidim i jedan i drugi su volonterski, i po meni najbolje odrađuju posao. Nema smisla da svatko od njih plaća zasebno domenu i server.. moj prijedlog Vetmi, Marku i Darijanu da naprave pakt i udruže snage.. pa makar uz novi naziv.. tipa www.F1maxPuls.com ..to bi bila prava evolucija.

..ekipa što mislite o tome??
Zadnja izmjena: hattrick, dana/u 24.08.2016., 16:06, ukupno mijenjano 1 put.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Majki2111 je napisao/la:Ne znam, čudno je sve to. Sve ovisi kaj će Jergović tam pisat, možda postane neš slično ko njevov prošli portal. Čovjeka nije bilo nigdje 3 4 godine pa se zaželio možda centra pažnje. Stari forum neće povratit sigurno, jedino možda nešto više komentara na tekstovima, ali jesu li ti komentari vrijedni 49% iznosa cijelog portala? Mislim da ima tu puno dublja priča nego što se na prvi pogled čini. Pa ajmo vidjet. :kokice: :kokice: :kokice:
Čudno je to, da. Nemam uopće neki dojam, što se to dobroga može napraviti na GP1 portalu!? Ovdje na F1puls imamo sve. Kreator grupa jedino može dobiti F1 fanove, ponovnim otkupljivanjem TV prava na F1, a to bi se moglo i dogoditi s obzirom da ove godine istječe ugovor sa ArenaTV - ispravite me, ako griješim.
Mislim, činjenica je da je ono skromno napravito u sadašnjem F1 studio - nemam ništa kontra nikoga, ali g. Blažičko više nije za komentatora - trebao bi biti npr. "vlasnik" F1 studia i dovesti prave i stručne ljude - po meni g. Vetma tu prolazi, tj. svi koji sada sudjeluju u prijenosima i studiju. G.Blažičko je za neke političkije opcije u tom hrvatskom F1 TV sudjelovanju.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
pigmalion je napisao/la:što se to dobroga može napraviti na GP1 portalu!?
Kao prvo redizajnirati site, kao drugo popraviti forum. Razlozi zbog kojih sam ja osobno preselio na F1puls su bili "pokvareni" forum i katastrofalno odrađen redizajn stranice. Nikad neće imati staru posjećenost i popularnost no sigurno mogu dosta bolje nego što im trenutno ide.
zekohonda je napisao/la:izbrisan post darjana (maxf1) u kojem je kulturno pito štetnera da mu objasni kako to gp1 ima 50 puta veću posjetu od konkurencije (pulsa i maxa). :facepalm:
Uhvaćen u laži pa briše komentare.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
hattrick je napisao/la:dada.. mislim da bi ta dva sajta trebalo uredno spojiti, jer kolko vidim i jedan i drugi su volonterski, i po meni najbolje odrađuju posao. Nema smisla da svatko od njih plaća zasebno domenu i server.. moj prijedlog Vetmi, Marku i Darijanu da naprave pakt i udruže snage.. pa makar uz novi naziv.. tipa www.F1maxPuls.com ..to bi bila prava evolucija.

..ekipa što mislite o tome??
Ja bi bio najsretniji na svijetu da se to dogodi. Meni je užitak provoditi vrijeme na oba portala....i još kad bi to bilo sve na jednom mjestu pa kud ćeš bolje :D
slika

srle
Karting
Karting
S nama već: 9 god 4 mj
Apsulutno podržavam spajanje maxf1 i f1puls, mislim da svakom ljubitelju formule kod nas takva ideja navlači barem mali smiješak na lice. Kada bi oba portala nastavila izbacivati članke ovom brzinom i kvalitetom moje osobno mišljenje da bi se stvorio možda čak i najbolji portal specijaliziran samo za jedan sport. Ajmo dečki, spajanje.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Dakle vratio nam se Jergović :mrgreen:
Smatram da ta suradnja neće preživiti dulje od dvije godine, ako i toliko.
Btw pouzdano znam da naš dado itekako crpi lovu od svog starog za sve te sulude projekte s kojima se bavi u svom životu. Jadan stari nikako da ode u mirovinu.... :mrgreen: ;)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ako je to istina.. a mogu vjerovati da je.. onda je još veća ironija u tome da je Davorin predsjetnik Poslovnih anđela i član Kolindinog Vijeća za gospodarska pitanja ..hahaha. Po svemu sudeći radi se o visokoj lozi uhljebanovića Štetner.. jer ako crpi lovu od starog, znači da se stari već dobrano nalapao sličnom slomom.

..igra se zove ; "izbacite uljeza":
http://www.crane.hr/clanovi/

ja sam našao čak dva, dva tatina sina.. Štetner i Pevec. :mrgreen:

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Dajte dečki nemojte pretjerivati, izbrisan je jedan post, u obitelj se ne dira. To mislim da je fer da riješite jedan na jedan uživo, ne ovako.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

Iceman
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, KR7
Ne razumijem..... S nikim se ne obračunavam, nikog ne prozivam, ničije ime nisam spomenuo i briše mi se post.... No dobro :thumbsd: :shock:

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
može mi ko pojasnit što je bilo, zašto se brisalo? nisam bio pri kompu skoro cijelu večer.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Meni taj povratak Jerge na GP1.hr ima jedino smisla ako se sklopila neka suradnja između HT-a, odnosno Arena Sport u smislu da ce GP1 opet postati zvanični portal za rh i balkan kako hoćete. Tu je Jerga iskoristio priliku i za svoj povratak u igru, Dado je u govnima do grla i vjerojatno su se dogovorili za ovih 49% van suda. Sumnjam da je Jerga ulozio tu bilo kakve novce. Znači Dado spašava svoj sajt, Jerga se vraća u igru i to na velika vrata ( i na sajt, i na tv), a HT dobiva odnosno Arena sport dobiva stručnu osobu za F1.

Da se razumijemo, i meni ovo zvuči kao bajka ali jednostavno ne vidim drugi rasplet...ćemo da vidimo :chill:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
KrBoy93 je napisao/la:Meni taj povratak Jerge na GP1.hr ima jedino smisla ako se sklopila neka suradnja između HT-a, odnosno Arena Sport u smislu da ce GP1 opet postati zvanični portal za rh i balkan kako hoćete. Tu je Jerga iskoristio priliku i za svoj povratak u igru, Dado je u govnima do grla i vjerojatno su se dogovorili za ovih 49% van suda. Sumnjam da je Jerga ulozio tu bilo kakve novce. Znači Dado spašava svoj sajt, Jerga se vraća u igru i to na velika vrata ( i na sajt, i na tv), a HT dobiva odnosno Arena sport stručnu osobu za F1.

Da se razumijemo, i meni ovo zvuči kao bajka ali jednostavno ne vidim drugi rasplet...ćemo da vidimo :chill:
HT nema nikakve veze s ovim projektom, ne vidim kako si to povezao. Jergović se ne vraća na TV, on se samo vratio na GP1 portal, kupio je 49% udjela u vlasništvu portala i vrlo vjerojatno će portal krenuti u smjeru nekadašnje Mladenove stranice s obzirom da je Dado najavio povratak nekih starih suradnika. HT se drži Blažička, a on i Jergović se sigurno neće naći na istom mjestu.

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
croatic f1 je napisao/la:
KrBoy93 je napisao/la:Meni taj povratak Jerge na GP1.hr ima jedino smisla ako se sklopila neka suradnja između HT-a, odnosno Arena Sport u smislu da ce GP1 opet postati zvanični portal za rh i balkan kako hoćete. Tu je Jerga iskoristio priliku i za svoj povratak u igru, Dado je u govnima do grla i vjerojatno su se dogovorili za ovih 49% van suda. Sumnjam da je Jerga ulozio tu bilo kakve novce. Znači Dado spašava svoj sajt, Jerga se vraća u igru i to na velika vrata ( i na sajt, i na tv), a HT dobiva odnosno Arena sport stručnu osobu za F1.

HT nema nikakve veze s ovim projektom, ne vidim kako si to povezao. Jergović se ne vraća na TV, on se samo vratio na GP1 portal, kupio je 49% udjela u vlasništvu portala i vrlo vjerojatno će portal krenuti u smjeru nekadašnje Mladenove stranice s obzirom da je Dado najavio povratak nekih starih suradnika. HT se drži Blažička, a on i Jergović se sigurno neće naći na istom mjestu.
A kako idu Dado i Jerga skupa? Pa oni su se svi kriš-kraš pljuvali. Ali za money money bi očito i govno pojeli :)

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
KrBoy93 je napisao/la:A kako idu Dado i Jerga skupa? Pa oni su se svi kriš-kraš pljuvali. Ali za money money bi očito i govno pojeli :)
Apsolutno se slažem sa zadnjom rečenicom :mrgreen: Ipak, ne vjerujem da će doći do kombinacije Blažičko-Jergović tj. HT-Jergović s obzirom da su 2014. oni odj*bali Jergovića nakon što je on trebao voditi cijeli projekt prijenosa F1...Doduše, to su bile njegove riječi pa je istinitost upitna :mrgreen:

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
Jerga je muljator, ali nije glup. Ne bi on ulazio na sajt koji propada trenutno bez da se nesto ne krčka u pozadini. A kupio taj udio sigurno nije :zubo:

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
jbt vecina vas visi na onom GP1 i onda se ovdje pljuje po istom :facepalm:

Naucno je dokazano da vlasnici tih portala ispadaju najveci supci! Znamo sta se desilo sa F1 Racingom, pa evo donekle sa GP1, dakle ako je nekom iz tog supka doslo u glavu, onda im treba dati drugu sansu, kakvi god da su. Bice paradoks da pola vas ovdje pljuje, hajde necu reci pljuje vec kritikuje GP1, pa ce sutradan isto piskarat po tom forumu. Razumijem neke administratore koji su tamo radili, pa dobili "šupicu tač" sto bi se reklo ni vode ni have imali, ali forumase nikako.

Ovo sve gledam kao stanje kod nas u Bosni, kritikuje se vlast, a 20 godina se glasa za iste! Dobra je stvar sto ima sad F1 Puls i tu dizite temelje, a sve dok se raspravlja o nekom ko je navodno "nebitan", na kraju ispadne 'bitan'.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡