promjeniti DNK boju zbog nekakvog pokreta i Lewisa na cijelu sezonu mi je baš cringe. Nevjerojato kako se ti svi raznorazni pokreti guraju na silu.
Lijep je bolid, ali na jednu utrku da su stavili crnu i normalno se vratili mislim da bi bilo puno razumnije.
Nedaj bože da se vrate na sivu tokom sezone pa će ih jos prozvati rasistima
senna66 je napisao/la: 29.06.2020., 13:50
promjeniti DNK boju zbog nekakvog pokreta i Lewisa na cijelu sezonu mi je baš cringe. Nevjerojato kako se ti svi raznorazni pokreti guraju na silu.
Lijep je bolid, ali na jednu utrku da su stavili crnu i normalno se vratili mislim da bi bilo puno razumnije.
Nedaj bože da se vrate na sivu tokom sezone pa će ih jos prozvati rasistima
Slažem se sa tobom u svemu, osim u tom dijelu kako neko gura na silu.
Ovdje je kriv Mercedes, a ne Lewis ili pokret. Svaka osoba ili pokret i treba da se bori za svoje ideje, ne vidim u tome loše.
Ali ne razumijem ovu livreju nikako. Čitam da će izmjeniti vozačke kacige
IMO, ako već žele da daju do znanja da podržavaju Lewisa, trebali su obojiti jedan dio bolida npr. nos i tjt.
Godina šutili o svemu i svačemu i sad hajmo iz jedne krajnosti u drugu.
Vozači će imati kombinezone i kacige kao Crni Stig
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Izazvat ce kontraefekt kod mnogih ljudi. Prvi nisam rasista, ne smatram ih drukcijim od nas, doduse crnkinje mi nisu seksualno privlacne ali npr. divim se Michaelu Jacksonu, Denzelu Washingtonu, Nelsonu Mandeli, postujem Lewisa Hamiltona, itd...ali ovom agresivnom, beskompromisnom i sektaski iskljucivom kampanjom me izazivaju da navijam protiv njih.
Inače se stalno koristi blagi toe out kako bi dobili optimum u zavojima i pravcima, sa DAS-om mogu imati veliki toe out na zavojima i savršen toe na pravcu.
Osim toga, naravno može i grijati gume sjedala...
Nisam siguran što da mislim o ovom novom Mercedesu.
Bolid izgleda odlično, meni osobno puno bolji od prijašnjeg, ali mi nekako bez srebrne to nije to. Velika sam konzerva što se tiče F1 i teško mi pada bilo kakva promjena tradicije, te zato mislim da bi Mercedesi uvijek trebali biti predominantno srebrni jer je to dio njihove "DNK".
Što se tiče samog povoda za ovu promjenu, mislim da je riječ o debelom pretjerivanju. Iako rasizam nije isključivo američki problem, ne sviđa mi se to što se njihovi unutranji problemi prelijevaju na cijeli svijet.
Sto se tice boja izgleda odlicno, al ako su to napravili samo radi rasizma onda nije to ok, mislim da su crnci postali veci racisti nad bijelcima u novije doba!
Kico je napisao/la:Sto se tice boja izgleda odlicno, al ako su to napravili samo radi rasizma onda nije to ok, mislim da su crnci postali veci racisti nad bijelcima u novije doba!
Kico je napisao/la: 29.06.2020., 19:50
Sto se tice boja izgleda odlicno, al ako su to napravili samo radi rasizma onda nije to ok, mislim da su crnci postali veci racisti nad bijelcima u novije doba!
Definitivno!
Počeli su toliko pretjerivat sa time da je to strašno.
Koliko imaju zaposlenih crne boje kože?
Krenuvši od ekipe u boksu, stolicama pa sve do tvornice momčadi...
Ma ovo postaje strasno, kad pogledas da mi svi pocrnimo na plazi pa naravno da ce bijelac kroz tri generacije postat crnac u Africi, kao sto bi crnac u Svedskoj postao bijelac, normalno jer pigment u kozi se mijenja, meni su ove boje jako dobre, al nisu morali stavit da su ih mijenjali radi rasizma, kao sto su decki na portalu rekli da je to pretjerano u potpunosti se slazem!!!
Sad kad razmislim, ovo je over the top potez Mečke. F1 već ima WeRaceAsOne inicijativu koja ima za cilj da okupi nas sve posle teške krize oko koronavirusa PLUS borba oko racizma i nejednakosti.
Ko da inicijativa F1 nije dovoljna, Mečka ima sličnu stvar.
Ovako ja to vidim, F1 ima iniciajtivu protiv rasizma. Svi će imati diskont duge kao simbol duge. Lewis vodi antirasistički pokret, on je mogao samo da stavlja nalepnice na kacige i nešto na odelo. Ovo je možda Lewisovih ruku delo.
Lewis ne odlučuje o drugom vozaču,rekao je netko ovdje na forumu hehe,pa Lewis može stavit svoju glavu umjesto Mercedesovog loga naprijed na nos bolida ako želi . Pa on je iznad Tote u hijerarhiji odlučivanja.
Kako frajer preko noći pretvori srebrne strijele u crne strijele hehe.. samo se nadam da će promjenom boje izgubiti na brzini ..
Ne znam jesam li uopce dobro shvatio situaciju s ROKIT-om i Mercedesom i nisam siguran je li vec netko komentirao to, ali nisam primjetio njihov logo na Mercedesovoj novoj livereji. Koliko sam shvatio taj dogovor jos nije ni potvrden, ali imam neki osjecaj da ce ROKIT traziti i vise od jedne naljepnice na bolidu. Mozda grijesim. Zna li mozda netko nesto vise o tome?