Ciki-F1 je napisao/la:Ajmo vetma, iako sam, ugrubo skužio da sam van bodova i 99% dodatno se udaljio od titule.
kako i ne bi bio van bodova, kad nisi ni listić ispunio. . To je ko i kad je Mujo molio Boga neka mu sredi da dobije jack-pot, a ovaj mu veli:"'oću, samo moraš ponekad uplatiti listić"
Kako nisam boga ti. Ante? Pa prvi sam predao listu, str.55 jos prije rezultata od SAD.
Bome jesi, ali kud si se toliko žurio dok još nisu izašli rezultati za SAD. Jebaj ga, ja sam gledao uplate od tih rezultata.
avetma je napisao/la:@Frantic: Ispravljeno, hvala, evo i ti na podij došao preko birokracije
Vrijednih 15 bodova.
Možda mogu i ja u trku za naslov (24 boda kasnim).
Mada teško.
A konstruktorski je sve bliže.
Čak 54 boda ispred drugoplasirane ekipe.
Dostižno, ali teško.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
f1zd je napisao/la:Čestitke postoljašima.
Šteta što maFIA nije bila brža, imao bih 10-ak bodova više..
Izgleda da ti nije uspio undercut/strategija/plan B.
A inače na mene su se neki (u F1) ugledali kako se birokratski dobijaju bodovi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Šteta što su 54 boda razlike u konstruktorskom. U ludom scenariju je i to dostižno. Ipak, biti 2. u konstruktorskom poretku, bez nastupa na prvih 5 utrka, je pothvat
avetma je napisao/la:@Ciki-F1 - 37 bodova, zadnji si u poretku.
A vrijeme slanja prognoze ćemo morati malo regulirati iduće godine, ako bude natjecanja.
A skužio sam da. Još imam 2 prilike.
Zašto je upitno natjecanje sljedeće sezone? Taman tada će biti zabavno kada ne budemo znali kako stoje momčadi.
avetma je napisao/la:@Ciki-F1 - 37 bodova, zadnji si u poretku.
A vrijeme slanja prognoze ćemo morati malo regulirati iduće godine, ako bude natjecanja.
A skužio sam da. Još imam 2 prilike.
Zašto je upitno natjecanje sljedeće sezone? Taman tada će biti zabavno kada ne budemo znali kako stoje momčadi.
Zašto je upitno? Pa i najbliži kolega ga sabotira neprijavljivanjem, pa se ja ni ne čudim "mom" Majkiju i još nekim članovima. Ja sam kockarski duh i još uvijek to radim, mada sada puno bezazlenije, ali u kocku me je uvela želja za igrom. I ovo je samo igra, ali neki odustaju čim nema rezultata. Ne znaju gubiti, pa se sami sebi opravdavaju neigranjem. Kad vidim dva lista na drvetu, u stanju sam se za novce kladit koji će list prvi pasti, a ovdje igram besplatno ,jer mi je zanimljivo i jer je to samo igra, a za igru godine nisu bitne
Ja već četiri utrke nikako da se pomaknem sa 81 boda, a kolega mi je i prije prestao prognozirati. Ne znam ni sam kako sam i ja i ekipa još uvijek četvrti u poretku
Ako bude prvenstva dogodine, raspoložen sam za sklapanje novog ekipnog ugovora sa nekim što neće odustajati pa makar ni jedan bod do kraja ne osvojio. Ove sezone sam ako ništa bio učinkovit za momčad, jer sam 83,5% bodova za ekipu osvojio i eto još uvijek držim četvrta mjesta
Ciki-F1 je napisao/la:Zašto je upitno? Pa i najbliži kolega ga sabotira neprijavljivanjem, pa se ja ni ne čudim "mom" Majkiju i još nekim članovima. Ja sam kockarski duh i još uvijek to radim, mada sada puno bezazlenije, ali u kocku me je uvela želja za igrom. I ovo je samo igra, ali neki odustaju čim nema rezultata. Ne znaju gubiti, pa se sami sebi opravdavaju neigranjem. Kad vidim dva lista na drvetu, u stanju sam se za novce kladit koji će list prvi pasti, a ovdje igram besplatno ,jer mi je zanimljivo i jer je to samo igra, a za igru godine nisu bitne
Nema sabotaže nikakve, nije o tome riječ Neka igra tko želi, na početku se prijavilo previše ljudi, meni je lakše da ne odigraju svi svako kolo, imam puno manje za računati (i veću šansu da ja dođem do bodova)
Što se tiče nove sezone, vidjet ćemo, puno je posla držati to sve organiziranim. Ovdje rezultati i konačne tablice nikad nisu kasnile više od par sati, a tko zna iduće godine kako će se neke druge stvari odvijati. O tom potom
Pa probaj ugraditi nekakav program koji bi ti olakšao posao. Šteta bi bilo da ovo zamre . Sljedeće prvenstvo očekujem još više ekipa i vozača Usput, ja ću se potruditi da ti imaš više za računat
croatic f1 je napisao/la:Ono kad drugu utrku zaredom završiš 11. i to uz prvih 5 pogođenih u poziciju
Jbga, ja sam se birokratski (ali pošteno, jer me Ante bio zakinuo za 4 boda) ugurao na treće mjesto i pomjerio te van bodova. Sorry
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ma to sve mafija, i ti i Ante i cijeli Cavallino Rampante, svi ste se urotili protiv mene, mislim očito je da netko ne želi da ove godine osvojim naslov...F*ck off Ante
croatic f1 je napisao/la:Ma to sve mafija, i ti i Ante i cijeli Cavallino Rampante, svi ste se urotili protiv mene, mislim očito je da netko ne želi da ove godine osvojim naslov...F*ck off Ante
Pazi da ne doibiješ ban za slijedeću trku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
croatic f1 je napisao/la:Ma to sve mafija, i ti i Ante i cijeli Cavallino Rampante, svi ste se urotili protiv mene, mislim očito je da netko ne želi da ove godine osvojim naslov...F*ck off Ante
Ma sad me zaboli, birokracija mi je uništila šanse za naslov
Ma sad me zaboli, birokracija mi je uništila šanse za naslov
Šteta. A bio si toliko blizu da, dva kola prije kraja, osiguraš titulu