Hmm, prema pravilima "našeg" prvenstva (koliko se sjećam) Vettel je treći, a ne peti (možda i ne ostane peti, vidjećemo šta će se dešavati).
Ricci je četvrti, Max peti.
Samo da podsjetim.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la:Hmm, prema pravilima "našeg" prvenstva (koliko se sjećam) Vettel je treći, a ne peti (možda i ne ostane peti, vidjećemo šta će se dešavati).
Samo da podsjetim.
Na moju žalost, odmah sam se sjetio tog (meni) nesretnog pravila. Ne samo da su sebu sjebali utrku nego i meni. Bem ti pravila
Frantic je napisao/la:Hmm, prema pravilima "našeg" prvenstva (koliko se sjećam) Vettel je treći, a ne peti (možda i ne ostane peti, vidjećemo šta će se dešavati).
Samo da podsjetim.
Frantic, jesi siguran da ostaje poredak kao prije Sebovog kažnjavanja?
Samo da podsjetim.
Vidi tamo na početku teme.
Prva službena objava poretka nakon trke se "pika". Naknadne izmjene se ne broje.
A mislim da je po prvoj sluzbenoj objavi predak: 3. Vettel, 4. Max, 5. Ricci.
Ali Ante bolje zna. Vidjećemo šta će on reći.
Imamo i prvu moguću "kontroverzu" u prvenstvu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Samo da podsjetim.
Vidi tamo na početku teme.
Prva službena objava poretka nakon trke se "pika". Naknadne izmjene se ne broje.
A mislim da je po prvoj sluzbenoj objavi predak: 3. Vettel, 4. Max, 5. Ricci.
Ali Ante bolje zna. Vidjećemo šta će on reći.
Imamo i prvu moguću "kontroverzu" u prvenstvu.
Da, po pravilu 9 rezultati se računaju prema prvom izbacivanju.
1 - Cavallino Rampante 169
2 - Santander 115
3 - Dva samuraja 111
4 - One Formula to Rule Them All 97
5 - Dva prognozera 92
6 - Ivan Grozni 83
7 - Magnum-Finlandia ICE Racing 82
8 - The Red Devils 69
9 - Young Force 68
10 - Schweppes Racing Team 55
11 - ZinniaUnicorns 49
12 - BvS 47
13 - 101% 45
14 - Black Falcon 42
Napokon pobjeda, nakon toliko utrka u bodovima i toliko 4. mista nek san i to dočeka, pogotovo sad da mi malo ublaži razočaranje zbog odluke da kazne Vettela.
18+19+11+4=52
Izvinjavam se ako sam negdje zayebao!
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ciki-F1 je napisao/la:Ajmo vetma, iako sam, ugrubo skužio da sam van bodova i 99% dodatno se udaljio od titule.
kako i ne bi bio van bodova, kad nisi ni listić ispunio. . To je ko i kad je Mujo molio Boga neka mu sredi da dobije jack-pot, a ovaj mu veli:"'oću, samo moraš ponekad uplatiti listić"
čestitke svima, hehe počeo sam redovito završavati u bodovima, fino fino evo i moj kolega @Doomroom se napokon probudio. Polako ali sigurno naša momčad napreduje, bit će nešto od nas sljedeće sezone
Ako sam razumio prvi neslužbeni rezultat je bio 1. Ham, 2 Ros, 3 Vers sa istragom dva slučaja (Verst- Vettel i Vettel - Ricci..)
Drugi neslužbeni je bio 1. Ham, 2 Ros, 3. Vettel ( Sa istragom Vettel- Ricci)
I treći onaj službeni na kraju
Zar nebi onda po toj logici trebao biti uvršten prvi neslužbeni rezultat?
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Ferrari1345 je napisao/la:Čekaj koji je rezultat na kraju uvršten?
Ako sam razumio prvi neslužbeni rezultat je bio 1. Ham, 2 Ros, 3 Vers sa istragom dva slučaja (Verst- Vettel i Vettel - Ricci..)
Drugi neslužbeni je bio 1. Ham, 2 Ros, 3. Vettel ( Sa istragom Vettel- Ricci)
I treći onaj službeni na kraju
Zar nebi onda po toj logici trebao biti uvršten prvi neslužbeni rezultat?
Ne, prvi objavljeni rezultat na webu bili su Ham, Ros, Vet.
Ciki-F1 je napisao/la:Ajmo vetma, iako sam, ugrubo skužio da sam van bodova i 99% dodatno se udaljio od titule.
kako i ne bi bio van bodova, kad nisi ni listić ispunio. . To je ko i kad je Mujo molio Boga neka mu sredi da dobije jack-pot, a ovaj mu veli:"'oću, samo moraš ponekad uplatiti listić"
Kako nisam boga ti. Ante? Pa prvi sam predao listu, str.55 jos prije rezultata od SAD.