Mercedes

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Rezultati sezone 2019 se svakako ne bi promijenili zato što su svi rezultati FINALNI s FIA gala večeri kada se trofeji dodjeljuju.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Dobro to si u pravu. Ne možete za prošlu, ali možete za ovu. Lakše je se boriti samo protiv RB.
Ono kad se već bavimo špekulacijama, u vakuumu zbog otkazanih utrka :) :cool:

Vidite, ja ne mislim da su bilo koje ekipe čiste, što se tiče politike i špijunaže. Niti ću ja prestati navijati za svoju ekipu jednom kad ih uhvate sa prstima u pekmezu, niti to tražim od drugih. Ali nekad mi zasmeta kad se stvari za druge izmišljaju, a za svoje se šuti. ili kad se pokuša opravdati svoja ekipa sa stvarima kako svi to rade.
Nekad i ja to tako uradim pa drugima smeta ... i tako ... :trep:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Sukob interesa? :misli:
37 mil. za 1% :O
https://twitter.com/MailSport/status/1251271744972894210

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Priprema se za odlazak Mercedesa 😀😀
Fino Alla Fine

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
CrashOverride je napisao/la: 18.04.2020., 09:45 Priprema se za odlazak Mercedesa 😀😀
Pa dalo bi se tako iščitati između redova.....
Vidjećemo :kokice:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
lagano je sve jasnije...
Stroll - Hamilton postava incoming :rofl:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
senna66 je napisao/la: 18.04.2020., 11:16 lagano je sve jasnije...
Stroll - Hamilton postava incoming :rofl:
A Russell u Benz :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Navija za: Scuderia Ferrari
Ljudi misle da bi Wolffov prelazak na čelo FIA-e bio negativan za Ferrari i neke druge momčadi i pogodovao Mercedesu.

Ja naprotiv mislim da bi to bio idealan ishod za sve, ne samo za Mercedes. Wolff je izuzetno dobar šef momčadi, ali još bolji investitor i vidim scenarije gdje bi svojim pametnim poslovnim odlukama i u slučaju odlaska Merca i dalje imao šape u medu s nekom drugom momčadi (potencijalno RB-om).

Pogađajte za koju bi momčad jedinu imao problema u preuzimanju većinskog vlasništva i/ili dovoljnog utjecaja? Tako je, Ferrari - vidimo i sad i tijekom povijesti koji su to mufljuzi u odnosima kao mafijaške obitelji u NY, malo su si dobri, malo se ubijaju...

Sve u svemu, imam osjećaj da je jako dobar biznismen i manipulator prije svega, s puno manje emocija u poslu nego što možda prikazuje u javnosti. Koliko god je Brawn sagradio Mercedes, održavanje neutralnosti na svim poljima i pametan razvoj doveo je Mercedes do ovakve dominacije. Sjetite se samo onih kavica s Maurizom i slično. Nije on blesav uopće, možda bi zato bio dobar nekakav neutralan teren za njega... :chill:
Sisu (fin.)

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Meni je Wolff jako drag šef F1 momčadi, iako ga kadkad zbog njegovih manipulacija ne mogu smisliti očima, ali bih ga volio vidjeti na čelu FIA-e i mislim da bi funkciju obnašao jako dobro i profesionalno :)

Također smatram da je željan još većeg priznanja svog rada i uloge u ovom sportu, a to na čelu samo jedne momčadi, iako će vjerojatno postati najuspješniji šef momčadi priznanje da je jedan od najboljih i najbitnijih ljudi u povijesti F1 tako teško da će dobiti.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Wolf je sve ono što Ferrariju treba već godinama...
slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Yup, jednom sam isto napisao kako je Wolff spletkaroš i manipulator i onda su se obrušili na mene misleći da je to u negativnoj konotaciji.

To govorim u pozitivnom smislu, jer je to često presudno u ovom sportu.

Ferrariju upravo treba još taj netko tko zna kad dići gard, a kad udariti. Ovi naši sad su uvijek podignutog garda i na konopima, igrajući 'džentlmenski' dok im jedan straga skida gaće a drugi sprijeda udara, bilo da su u pravu ili krivu.

Uvijek je nečija tuđa prva i zadnja, oni su tu negdje u sredini - izgubljeni u prijevodu...
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Pod Vukom se sigurno ne bi raspravljao 15 krugova koga pustiti naprijed, Seba ili Leclerca...tako da vjerujem da bi bili politički jači, a i na samoj stazi. Ferrari je odlična inovativna momčad bez vođe i kompasa. Nedostaje ključna figura.
slika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Bogati, nama uvijek nešto fali :chill:

Uostalom mi ne znamo kako bi Wolff izgledao u Ferrariju...vidjeli smo razna lica koja bi izgledala odlično u drugim ekipama, a kada dođu u Ferrari ili ne izdrže dugo ili ih potjeraju/otiđu.

Ne samo i Ferrariju već eto primjer je i Paddy Lowe koji je iz Mercedesa prešao u Williams pa je onaj bolid prošle godine bio opasnost na stazi (doslovno) pa je otišao iz Williamsa itd.

Ili npr Allison koji je napravio onaj grob od bolida u 2016...pa otišao (također iz drugih razloga) iz Ferrarija.

Nije to baš tako crno/bijelo.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Ferrari Maniac
Formula 1
Formula 1
Lowe doduše nije bio na vrhu hijerarhije u Mercu, a u došao je u Williams koji je bio u slobodnom padu. Tamo da dovedeš Brawna, Hornera, Wolffa i Todta, a da Claire i dalje ima prste u timu - ništa se ne bi napravilo.

Ključno je što je većina ovih šefova dolazila u Ferrari ili iz podređenih funkcija kao voditelj dizajna... ili su ih ispedalirali nakon kratkog vremena, u kojem se ništa puno zapravo ne može niti poboljšati. To je primjenjivo na Allisona mislim.

Ne znamo kakav bi Wolff bio u Ferrariju, niti mislim da ga je tu realno očekivati; ali sumjnam da bi se snašao lošije od prethodnika.
Sisu (fin.)

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Istina da, tko zna kako bi se snašao...ali ruku na srce Ferrari ne izgleda nešto organizirano godinama, stalno iste greške...ali dobro, jos uvijek vjerujem da Binotto to može srediti.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: sve powered by honda
na trenutak sam pomislio da pričate o hajduku. :mrgreen:
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
zekohonda je napisao/la:na trenutak sam pomislio da pričate o hajduku. :mrgreen:
isti level razočaranja već godinama :rofl:
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: McLaren
Znam da ce mnogi povracati na video kad vide kombinaciju Sky , Toto i Lewis. :rofl:
Ali kako god zanimljiv video

slikaslika slika

Har Kl
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 11 mj
Navija za: Mercedes
Eddie Jordan javlja da će Hamilton preći u Ferrari,
https://www.gpfans.com/en/articles/5222 ... o-ferrari/
a da će Mercedes prodati tim.
https://www.gpfans.com/en/articles/5222 ... heir-team/

Treba naglasiti, da ovo nisu insajderske informacije, već njegova pretpostavke.

U isto vrijeme Wolf demantuje da je novac problem za novi Hamiltonov ugovor.
https://www.gpfans.com/en/articles/5220 ... and-wolff/

Wehrlein94
GP3
GP3
S nama već: 5 god 2 mj
Navija za: Raikkonen
Har Kl je napisao/la: 04.05.2020., 14:29 Eddie Jordan javlja da će Hamilton preći u Ferrari,
https://www.gpfans.com/en/articles/5222 ... o-ferrari/
a da će Mercedes prodati tim.
https://www.gpfans.com/en/articles/5222 ... heir-team/

Treba naglasiti, da ovo nisu insajderske informacije, već njegova pretpostavke.

U isto vrijeme Wolf demantuje da je novac problem za novi Hamiltonov ugovor.
https://www.gpfans.com/en/articles/5220 ... and-wolff/
Lewis Hamilton : "Money is not the king "
Valjda čovjeku ne predstavlja milijun gore ili dolje onda ako sada i ne bude bilo dovoljno za njegov ugovor :) Moš mislit,LH44 dvoličnjak na kvadrat
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡