Sebastian Vettel

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
hattrick je napisao/la: 24.07.2017., 00:19 :rofl:
Očito Seb gleda SkyF1 :D
https://twitter.com/miezicat1/status/889238823540064257
hahaha ovo mi je uljepšalo dan

hattrick
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel
Kontakt:
Zanimljiv kut kamere koja se nalazi na šampanjcu "Carbon"

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=C0gQuhPMwOw[/youtube]
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
izvori kazu da Vettel zeli ugovor do kraja 2018. kako bi imao otvorene opcije...

https://www.f1today.net/en/news/f1/-22 ... ari-deal
slika

f1zd
F1puls konstruktorski prvak
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
Ako je to istina onda se baš pizdunjski ponaša.
Naokolo priča da mu je jedini cilj osvojiti titulu s Ferrarijem, a ne želi duži ugovor potpisati.

Čak i ako ove godine ovoji titulu i ispuni svoj cilj, neće valjda otići iz tima s kojim je osvojio titulu..?

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
Da vidimo kako ce Marchionne odgovoriti.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Nema šanse za Vettel potpiše na jednu godinu, koji je svjetski prvak posljednji put potpisao takav ugovor? Pogotovo u ovoj situaciji, to nije dobro ni za koga. Ovo mi se čini zamućivanje vode kao ono kad su trubili kako Verstappen samo što nije potpisao za Ferrari. Dok ne dođe četvrtak prije Monze vrlo vjerojatno nećemo imati pojma o tome što je s Ferrarijem. Ja predviđam +3 godine za Vettela i +1 za Raikkonena.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Zar nije i do sad potpisivalo samo jednogodišnje ugovore sa Ferrarijem? Mislim da je negdje pisao kako Seb dobio ponudu na tri godine fiksno, bez bonusa... te da se tu negdje lome koplja. Tko zna što mu je ponudio Mercedes, to isto treba uzet u obzir. Uostalom pitanje kako novinari dolaze do tih informacija i sa kojim ciljem su dospjele do njih. Znam da se govorilo da ima klauzulu kao i Alonso, da dobiva bolid od sezone, i trofeje koje osvoji. Alonso svoje bolide drži u svom muzeju koji je napravio o sebi. Što god bilo, za njega je bitno da se nađe u najboljem mogućem timu, i po meni je zbog toga najnormalnije da se potpisuju ugovori na godišnjoj bazi. Tko zna , možda će 2019 godine i Ferrariju pasati neki drugi vozač na tržištu... svako čuva svoj brend kako zna i može, i ne bi htjeo da krive odluke unište mogućnosti kao što si neki vozači to naprave. Horner je jednom prilikom rekao da će 2019 godine Vettel biti taj koji će svojom odlukom pokrenuti cijeli niz transfera po timovima.. bilo da ostane ili odluči otići. Pa pretpostavljam da on nešto i zna o svom bivšem vozaču jer često ih možemo vidjeti da očijukaju oko staze.

Iceman
Formula 1
Formula 1
Nije. Vettel je sa Ferrarijem potpisao ugovor 2+1. Alonso prije njega isto tako.
Šuška se barem već mjesec dana da Vettel želi potpisati jednogodišnji ugovor. Naravno da ga ne treba zbog toga kriviti, želi imati sve opcije otvorene za 2019. A on nije ni prvi ni zadnji koji govori kako mu je san osvojiti naslov sa Ferrarijem itd itd. Uglavnom uobičajne floskule dok ne dođe realnost kad je u pitanju Ferrari.
Također pričalo se ono nakon Bakua da je Wolff pozvao Vettela na proslavu svog rođendana. Također Wolff nikad nije nagazio na Vettela, a nema sumnje da ima veliko poštovanje prema potonjem. I ne treba zaboraviti još jednu bitnu činjenicu, a to je njemački brend - Mercedes. I kad se sve to zbroji vrlo je jasno kako će sljedeće ljeto biti pakleno po pitanju transfera vozača.

Tu je za Ferrari vrlo jasna situacija ako želi zadržati Vettela, a to je pobjednički bolid. Dakle ako Vettel osvoji naslov ove ili sljedeće godine, onda smatram da su jako dobre šanse da Vettel završi svoju karijeru u Ferrariju. Ali ako ove godine izgube naslov, a sljedeće godine krene ka tom smjeru onda Vettel pakira kofere.

Iako nije tema, ali ću spomenuti. Kad je Ferrari u pitanju oni se ne bi trebali brinuti jer naravno svi žele voziti za Ferrari. E sad pitanje je kapitalca. Nadam se da je dolazak Hamiltona samo jedna velika fantazija u glavi nadobudnih sanjara. Za mene je on persona non grata.
Zato ću rado podržati dolazak mladih snaga tipa Lecler, nešto starijih Riccijardo ili Persona grata :mrgreen: .

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ja vjerujem u 2+1 ugovor.
Nema šanse da Ferrari pristane na jednogodišnji ugovor niti je to dobar potez.
Nije on Perez ili drugi midfield vozac da potpisuje jednogodisnje ugovore.

Uostalom ovo je nekakav finski tabloid tako da je velika šansa da je ovo ništa drugo nego clickbait i obična laž.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
avetma je napisao/la: 07.08.2017., 14:51 Nema šanse za Vettel potpiše na jednu godinu, koji je svjetski prvak posljednji put potpisao takav ugovor? ......................................................... Ja predviđam +3 godine za Vettela i +1 zai Raikkonena.
Upravo ovaj za kojeg si i sam naveo +1, prošle godine je potpisao na 1 god. a vjerojatno i ove.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
JFK je napisao/la: 07.08.2017., 17:07
avetma je napisao/la: 07.08.2017., 14:51 Nema šanse za Vettel potpiše na jednu godinu, koji je svjetski prvak posljednji put potpisao takav ugovor? ......................................................... Ja predviđam +3 godine za Vettela i +1 zai Raikkonena.
Upravo ovaj za kojeg si i sam naveo +1, prošle godine je potpisao na 1 god. a vjerojatno i ove.
Nije...ugovor je bio na 3 godine.
slika slika

JFK
Formula 4
Formula 4
Navija za: No.7
Jest onaj prvi (2+1) tj. 2014-2016.
Čak za 2016 nije potpisan produžetak već novi ugovor ali da njega ne brojimo za 2017 je potpisan novi ugovor na godinu dana.
I za 2018 će kako se nagađa ugovor biti na 1 god.

Vettel odrađiva trogodišnji ugovor 2015-2017.
Sad treba potpisat novi ugovor.

Zar to @avetma nije pitao? (usput i sam na kraju dao odgovor - zaboravljajući da je Raikkonen svjetki prvak i to baš sa Ferrarijem; posljednji Ferrarijev prvak)

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
@JFK: U pravu si oko Raikkonena, samo što je on u specifičnoj situaciji da je rizično nuditi mu višegodišnje ugovore, obzirom na radni staž tj. godine.

Za njega sam i napisao da pretpostavljam kako ce opet imati na stolu jednogodišnje produljenje i tu nema ništa čudno.

S druge strane, eventualni Vettelov ugovor na jednu godinu bi bio šok i mediji bi ih razapeli jer je to u prijevodu siguran odlazak u Merc nakon 2018.

Sve se svodi na to da su ovo lupetanja tabloida na razini našeg 24sata ili britanskog Suna, gdje se ljetna pauza ubija člancima koji počinju sa "neimenovani izvor blizak Ferrariju..."

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
a mene nebi čudilo da potpiše jednogodišnji, čisto iz razloga da si ostavi prostora za prelazak u Mercedes ako Ferkan padne u formi sljedeće godine. Ako sad potpiše na 2+1 ili nešto tad će si potpuno zatvorit vrata Mercedesa a ja mislim da on to nikako ne želi. Nek samo dobro vozi pa nek ove godine ostane peterostruki šampion, 2018. šesterostruki šampion i tad bi bila lijepa priča da pređe u Mercedes i dostigne MS-a po broju titula. Njemac dostigao Njemca u Njemačkom timu. Nebi mu zamjerio. Hamilton ode u penziju a u Ferrari nek dođe Ricci/Verstapen/Sainz :)

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Jel to već počela sezona marmelade i pekmeza ? :mrgreen:

Uostalom, da i potpiše ugovor na 3 godine, sve je to lagano za riješit sa određenim klauzulama, recimo nakon prve sezone koju ne osvoji prvenstvo slobodan ko ptica. .. ako mu je po volji. Znači dok god mu je bolid u tip-top stanju nema izlaska, niti razloga za istim. Iako ja mislim da Seb nema želju otići iz ovakvog Ferrarija, jedino što mu je sad u interesu da potpiše nešto bolji ugovor koji će mu pasati sa osobne strane... a to je predpostavljam natezanje i sa jedne i sa druge strane. Nezaboravimo da je njemu pravna savjetnica bivša Šumijeva menadžerica i njegov odvjetnik, i koliko znam i Kimijev. On ima grupu koja ga savjeruje pod tim koracima, iako se finalno on dogovara sa tîmom.

f1zd
S nama već: 9 god 5 mj
Navija za: Vettel,Ferrari
KrBoy93 je napisao/la:Nek samo dobro vozi pa nek ove godine ostane peterostruki šampion, 2018. šesterostruki šampion
I svi su živjeli dugo i sretno do kraja života :P

Iako i ne zvuči baš toliko nerealno.

Slavenowsky
Formula 1
Formula 1
KrBoy93 je napisao/la: 08.08.2017., 12:48 a mene nebi čudilo da potpiše jednogodišnji, čisto iz razloga da si ostavi prostora za prelazak u Mercedes ako Ferkan padne u formi sljedeće godine. Ako sad potpiše na 2+1 ili nešto tad će si potpuno zatvorit vrata Mercedesa a ja mislim da on to nikako ne želi.
Ne znam bas da li bi Hamsta bio u podredjenom polozaju i dozvolio Vettela pored sebe. Da se iole sprema dolazak Vettela, Hamilton bi sasvim sigurno suskao sa Ferrari-jem.

Sanse da vidimo Hamiltona i Vettela u Mercedesu su jednako iste kao i Vettela i Alonsa u Ferrari-ju.
👤 1952, 1953, 1956, 1958, 1961, 1964, 1975, 1977, 1979, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007...
🏎 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Rekao sam već...ugovor MINIMALNO 2 godine.
Ispod toga me uopće ne zanima...može onda odmah otići.
slika slika

Iceman
Formula 1
Formula 1
Smatram da je itekako vjerojatno da potpiše samo na godinu dana
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡