McLaren
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Srecom pa Honda ne zaostaje preko 100bhp. Uh wait a minute... 

- KrBoy93
- Formula 4
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Clark, jel ti to sebe tako tješiš?
Zajebavam se, đabe je to što su u nekim analizama u nekim sitnicama dobri kad je cijeli paket truba, hondu obilaze ko ja pun šleper na autoputu. Šasija nije vrhunska al nije to do šasije. Honda je glavni krivac. A o tome da utrku nemreju završit da ni ne pričam. Možda i jesu malo napredovali al su i dalje presmješni

Zajebavam se, đabe je to što su u nekim analizama u nekim sitnicama dobri kad je cijeli paket truba, hondu obilaze ko ja pun šleper na autoputu. Šasija nije vrhunska al nije to do šasije. Honda je glavni krivac. A o tome da utrku nemreju završit da ni ne pričam. Možda i jesu malo napredovali al su i dalje presmješni

- Clark
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
Honda apsolutno snosi svoj dio krivnje, to uopće ne pokušavam osporiti. Motor je slabiji od konkurenata, kao što je i nepouzdan.Ferrari je napisao/la: 29.04.2017., 20:57 Honda ima jako veliku krivicu.
Trebaš uzeti u obzir da McLaren mora raditi veliki kompromis sa razinom downforcea pa su sporiji kroz zavoje...isto tako Honda nema istu vozljivost kao Mercedes i Ferrari primjerice.
O pouzdanosti nećemo ni govoriti...
Ali ne leži sva krivnja na Hondi, a to sam već i ranije pokušao objasniti.
Koliko mi je poznato, McLaren ne radi kompromis s downforceom. Ne isplati im se smanjivati downforce jer im to onda šteti u ukupnoj brzini kroz krug, šteti gumama, itd..
Alonso tvrdi da je bolid dobro izbalansiran kroz zavoje i da ima gripa.
To se da iščitati i iz ove današnje izjave:
"I think it was 1.3s in the first sector and there's just one corner and we have no problems there, so that's what we have..."
Ta me izjava zaintrigirala i zato sam bacio oko na podatke o brzinama, i napravio tu malu usporedbu.
Prema vlastitim riječima dobri su u zavojima, a brzine na pravcu pokazuju da su u rangu s Renaultovim momčadima. Gdje se onda gubi vrijeme? Za npr. Toro Rossom?
Zaostaju 100 ks za kime? Da li su Renault i Mercedes jednaki po snazi?Mr.Spaceguy je napisao/la: 29.04.2017., 21:23 Srecom pa Honda ne zaostaje preko 100bhp. Uh wait a minute...![]()
Ovo je bila samo usporedba Honde i Renaulta, dok su Ferrari i Mercedes svijet za sebe na ovoj stazi, pa ih nisam uzeo u obzir.
Ne, ne tješim se.
Za Hondu ne navijam, tako da tu nema nekakvih emocija, ali ih poštujem. Stoga mi smeta način komunikacije prema njima, a nisu krivi za sve.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Speed trap u trci, honda daleko najgori motor. [ link do slike ]

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Ferrari
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Trebaš uzeti u obzir i to da čovjek vjerojatno nije imao DRS u nijednom trenutku...ovi napred su imali.
Fali im 10 km/h realno što je nekih 60-70 konja za njih.
U kvalama je Alonso išao 322 km/h dok ne najbrži išao 331.
Fali im 10 km/h realno što je nekih 60-70 konja za njih.
U kvalama je Alonso išao 322 km/h dok ne najbrži išao 331.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
"A McLaren insider, speaking on account of anonymity, recently told Autosport that the 2017 engine has less power than the original units supplied to the team in '15"
- alonso5
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: Alonso & Lorenzo
Mr.Spaceguy je napisao/la: 04.05.2017., 05:30 "A McLaren insider, speaking on account of anonymity, recently told Autosport that the 2017 engine has less power than the original units supplied to the team in '15"

"postoje 22 pilota,šest od njih su dobri,tri su izuzetna,ali postoji samo genije,to je Alonso" #JackieStewart
- HeatBlast44
- Baniran
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Po tome ispade da je sasija Mc'Larena izvanredna...

- Viper
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Sebastian Vettel
Da to su pričali i prošle godine, da im je šasija bolja od Ferrarijeve.
You can't change what happened. But you can still change what will happen.
- Ferrari
- Formula 1
Mislim da je to obicna glupost.
Ti razni "izvori" su se do sada pokazali u najmanju ruku nepouzdani.
Mclaren ne bi ušao u 107% da je to istina...
Ti razni "izvori" su se do sada pokazali u najmanju ruku nepouzdani.
Mclaren ne bi ušao u 107% da je to istina...

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
Što god mi rekli McH je pruzila mnoge pouke i situacije za koje nismo ni znali da su moguce...Uzivajte u top 5
1. Mclaren Honda je pravi dokaz da novac nije smisao svega...
2. Posto su nepouzdani i spori , traktor ima bolje karakteistike nego njihov bolid u f1
3. U ludoj 2017 Honda u Alonsovom bolidu ima stopostotni ucinak ( nezavrsenih utrka)
4. Porasla je proizvodnja motora posto im za jedan trkaci vikend treba 2-3 (ovisno o uvjetima) onda nije tesko izracunat brojku za cijelu sezonu
5. Alonso i Vandoorne su jedini vozaci na gridu koji su utrku zavrsili prije nego su je poceli

2. Posto su nepouzdani i spori , traktor ima bolje karakteistike nego njihov bolid u f1
3. U ludoj 2017 Honda u Alonsovom bolidu ima stopostotni ucinak ( nezavrsenih utrka)
4. Porasla je proizvodnja motora posto im za jedan trkaci vikend treba 2-3 (ovisno o uvjetima) onda nije tesko izracunat brojku za cijelu sezonu
5. Alonso i Vandoorne su jedini vozaci na gridu koji su utrku zavrsili prije nego su je poceli
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
1. Naravno, uvijek je bilo izuzetaka koji potvrđuju pravilo.Alonso king je napisao/la: 04.05.2017., 16:46 Što god mi rekli McH je pruzila mnoge pouke i situacije za koje nismo ni znali da su moguce...Uzivajte u top 5![]()
2. Apsolutno se slažem. Traktor je spor, ali je barem pouzdan. Kao i kosilica.
3. Barem je u nečemu najbolji.
4. Jedan od osnovnih ekonomskih zakona - smanjenje prosječnih troškova po jedinici. Fixni troškovi su isti, a iako se povećanjem proizvodnje povećavaju varijabilni troškovi, upravo zbog ne mijenjanja fixnih troškova, smanjuje se prosječni trošak po jedinici.
5. Trebam provjeriti kad se to zadnji puta desilo timskim kolegama (ali zbog motora) u prve 4 trke sezone. Ako nađem šta, postaviću u moju omiljenu temu.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
"Behind the scenes Mercedes engineers have been working hard in a rare show of sporting camaraderie, helping the Japanese manufacturer to speed up the recovery process, to stabilise the parts that keep going wrong and to maximise the integration with the McLaren chassis."
James Allen
James Allen
- zekohonda Verified
- Formula 1
- Navija za: sve powered by honda
James allen nije neka danguba...
Prihvacam bilo koju pomoc!
Sto bi moja (krajnje) netolerantna pok. Baba znala rec: u nesreci i turcina za druga.
Prihvacam bilo koju pomoc!
Sto bi moja (krajnje) netolerantna pok. Baba znala rec: u nesreci i turcina za druga.

The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
McLaren and Honda to seperate for 2018, Sauber will be exclusively supplied by Honda
Bilo je i vrijeme. Evo malo i o demoralizirajucim Alonsovim team radijima.
"Insiders from the paddock swear that the two-week rants of McLaren superstar Fernando Alonso about the Honda engine system and are even wanted by the team".
Bilo je i vrijeme. Evo malo i o demoralizirajucim Alonsovim team radijima.
"Insiders from the paddock swear that the two-week rants of McLaren superstar Fernando Alonso about the Honda engine system and are even wanted by the team".
- Alen13ASC
- Formula 1
- Kontakt:
[ link do slike ]
S druge strane to će biti pogubno za Meklaren jer je Honda njima k'o "pay engine" pa će izgubiti dosta s prekidom partnerstva, možda će plaćati penale Hondi zbog prekida ugovora (mada ko zna kakve su klauzule, možda se Meklaren izvuče) i moraće pod hitno već i danas naći velikog investitora. Uglavnom puno posla čeka Meklaren, stim da nikada neće biti brži od Mercedesa kao mušterije istog tim će izvlačiti Alonsovih 110%. Uzdam se u Prodromoua i njegove čarolije.
S druge strane to će biti pogubno za Meklaren jer je Honda njima k'o "pay engine" pa će izgubiti dosta s prekidom partnerstva, možda će plaćati penale Hondi zbog prekida ugovora (mada ko zna kakve su klauzule, možda se Meklaren izvuče) i moraće pod hitno već i danas naći velikog investitora. Uglavnom puno posla čeka Meklaren, stim da nikada neće biti brži od Mercedesa kao mušterije istog tim će izvlačiti Alonsovih 110%. Uzdam se u Prodromoua i njegove čarolije.

- MrDoomroom
- Formula 1
McLaren proživljava Williamsove muke nebu dobro ovo završilo ako se uzme da Honda gotovo sve plaća tu mislim na Alonsa. Ovo je gotovo da se zavrce pipa i nakon Saubera Red Bull bi mogao svoje prste umočiti konačno u Hondu koja će opet nekim čudom uskrsnuti.
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
- Ferrari
- Formula 1
Sada kada Honda proradi 2018. pa Sauber skoci u sredinu poretka, a RBR upadne 2019. na njihovu platformu
Ocito je da Mclaren sve cini da zadrzi Alonsa...naravno ukoliko ima istine u svemu ovome.

Ocito je da Mclaren sve cini da zadrzi Alonsa...naravno ukoliko ima istine u svemu ovome.

- MrDoomroom
- Formula 1
Zna se cijena 50M necega.Ferrari je napisao/la:Sada kada Honda proradi 2018. pa Sauber skoci u sredinu poretka, a RBR upadne 2019. na njihovu platformu![]()
Mislim da je Honda daleko više uložila od Mclarena tako da će biti čupavo. Sponzora nemaju a 300-400M za sezonu treba namaknuti da bi se ušlo u borbu, a ni to im ne znači da će pobjeđivati hint Red Bull.