Malo gledam stanje u Formuli 2 i vidim da Drugovich zasad ima 40-ak bodova prednosti.
Nije mi jasna jedna stvar - možda će netko od vas što aktivnije pratite F2 znati odgovor. (malo ću se raspisati pa se unaprijed ispričavam

) Drugovich se nikako ne dovodi među imena za F1. Znam, i prije je bilo prvaka ove klase koji nisu došli do F1, npr. De Vries, ali on se makar u medijima provlačio kao kandidat za neko mjesto na gridu. Za Drugovicha gotovo niti to, a ima solidne rezultate od ranije. 22 godine, od 2019. u F3, a ovo mu je treća sezona u F2.
Uz to nastupa pod brazilskom zastavom pa me i to malo čudi jer je Brazil kroz povijest ima masu vozača u F1, imaju svoju stazu u kalendaru (dakle, povijesno su, može se reći, jaki u motosportu) pa bi im valjda u interesu trebalo biti da proguraju nekog vozača. Još od Masse nemaju stalnog vozača. To me dovodi do zaključka da valjda ne bi trebalo biti problema što se tiče sponzora.
Ne znam stvarno u čemu je štos. Je li nema dovoljno bodova za superlicencu ili? Uzimam u obzir da npr. nije kalibar budućeg svjetskog prvaka, ali nekako mi to nije dovoljno objašnjenje s obzirom na ranije navedeno.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"