Najbolje je kad su ljudi licemjerni. Optužuju druge, a sami su takvi.Iceman je napisao/la: 30.06.2017., 20:50Razum i navijač Hamiltona. Nekak to baš nejde zajedno. Prvo reci hop pa onda skoči.
Sebastian Vettel
- andro
- Baniran
- S nama već: 8 god
- Navija za: Jaguar
A neznam, jednostavno se nemogu oteti dojmu kako ce mercedes biti jaci od ferarija, a i redbull se opasno priblizio. Ljudi su u rusiji govorili kako rb ove godine nema sanse, a sad odjednom nadoknadili 2 sekunde za vodecima. Kako je to moguce? I to jos na stazi koja im nebi trebala odgovarati. Skinuti 2 sekunde u 3,4 utrke?
A ferari evo vec dvije utrke nemoze napasti merc. U kanadi vettel i da nije imao problema opet nebi mogao prestici hamiltona, vec bi morao braniti bottasa. Jednostavno se nemogu oteti dojmu kako ce tesko ferari osvojiti bilo koji naslov (vozacki, konstruktorski), jer mercedes je najbolji bolid na stazi, bez obzira na sve.
Onih prvih par utrka je islo super, ne kazem da nije, ali nesto tu opet fali. Nesto sigurno nedostaje kako bi se moglo drzati merc skroz do kraja. Neka se zaredaju jos jedna ili dvije utrke kao prosla i eto problema i frustracija kao i prosle godine.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Nisam baš @andro siguran za Kanadu, da Vettel ne bi mogao ništa, da je kojim slučajem izašao iz prva dva zavoja na drugom mjestu iza Lewisa. Možda bi on i u tom slučaju završio kao drugi (možda i ne, ŠBBKBB, ko će ga znat), ali sam ubijeđen da bi to bilo puno bliže Lewisu a daleko ispred Bottasa. Tako da, npr. nekih 5-6-....-10 sec zaostatka iz Kanade za Lewisom ne bi uopšte govorilo o nekoj Benzovoj dominaciji. Npr. 10 sec na onih 70 krugova, daje u prosjeku 0,14sec zaostatka po krugu na stazi koja očigledno više odgovara Benzu i na kojoj se Lewis osjeća kao kod kuće. Izgubit u Kanadi 10sec, od ovakvog Benza kojeg vozi Lewis niti je sramota niti je strašno, niti je nešto toliko zabrinjavajuće.
Baku je takođe slična priča. Staza koja puno više odgovara Benzu.
A to da je Benz generalno bolje auto, ja to govorim od početka sezone, samo što su imali problema sa gumama u početku. Nekako mi izgleda da Benz lakše napada (i prelazi) Ferrari, kad je iza, nego što to može Ferrari, kad je iza Benza. Dobro, to što Hamilton nije prešao Vettela sa čak 31km/h razlike u brzini u Bakuu možemo pripisati možda ne riskiranju/strahu da ga Vettel ne zatvori i da obojica ne završe u zidu, možda difuzoru, možda nečem trećem.....
Opet, vidjećemo kako će se razvijati sezona. Svašta je moguće. Ja Ferrariju dajem veće šanse za vozačku titulu, nego za konstruktorsku.

Baku je takođe slična priča. Staza koja puno više odgovara Benzu.
A to da je Benz generalno bolje auto, ja to govorim od početka sezone, samo što su imali problema sa gumama u početku. Nekako mi izgleda da Benz lakše napada (i prelazi) Ferrari, kad je iza, nego što to može Ferrari, kad je iza Benza. Dobro, to što Hamilton nije prešao Vettela sa čak 31km/h razlike u brzini u Bakuu možemo pripisati možda ne riskiranju/strahu da ga Vettel ne zatvori i da obojica ne završe u zidu, možda difuzoru, možda nečem trećem.....
Opet, vidjećemo kako će se razvijati sezona. Svašta je moguće. Ja Ferrariju dajem veće šanse za vozačku titulu, nego za konstruktorsku.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ma uopce me nije briga za konstruktorsku titulu...M.A. kaže onako javno da je to njima primarno, ali svi mi znamo da Ferrari ipak želi vozačku titulu jer ima daleko vecu vrijednost.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- Explorer
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 4 mj
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Imaš kriv dojam, oslanjaj se na činjenice, a ne ono što ti padne na pamet. Ljudi su zaboravljivi, prije samo tri utrke Ferrari je odnio 1-2 pobjedu u Monaku, gdje je bio najbolji auto, a sad prognoze o tome da propadaju?andro je napisao/la: 01.07.2017., 11:14 A neznam, jednostavno se nemogu oteti dojmu kako ce mercedes biti jaci od ferarija, a i redbull se opasno priblizio. Ljudi su u rusiji govorili kako rb ove godine nema sanse, a sad odjednom nadoknadili 2 sekunde za vodecima. Kako je to moguce? I to jos na stazi koja im nebi trebala odgovarati. Skinuti 2 sekunde u 3,4 utrke?
A ferari evo vec dvije utrke nemoze napasti merc. U kanadi vettel i da nije imao problema opet nebi mogao prestici hamiltona, vec bi morao braniti bottasa. Jednostavno se nemogu oteti dojmu kako ce tesko ferari osvojiti bilo koji naslov (vozacki, konstruktorski), jer mercedes je najbolji bolid na stazi, bez obzira na sve.
Red Bull nije nadoknadio nikakve dvije sekunde za vodećima, odakle to? Nema veze s vezom... Pogledati zaostatke i što se događalo u utrkama, pa će se vidjeti da Red Bull nije gotovo ništa nadoknadio.
Da, Mercedes je i dalje najbolji auto na gridu, ali treba se sjetiti kakvo je stanje prošle godine bilo i kako je Ferrari napravio ogroman korak. Ne može preko noći sve, ne može.
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.
- Iceman
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari, KR7
Ne znam tko je koga optužio....Dani je napisao/la: 01.07.2017., 10:03Najbolje je kad su ljudi licemjerni. Optužuju druge, a sami su takvi.
Što je najbolje ti si pun dubokoumnih izjava i misli (dovoljno je bilo čitati onu sapunicu za vrijeme utrke) i onda govoriš o razumu, licemjerstvu itd itd.
Vettel je zasluženo pobrao kaznu i za mene je ta stvar gotova.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Malo je reč fantastičan. Hvala!

- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Njegove najbolje godine tek dolaze

Sretan rođendan Seb!!

"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- Black Queen
- Formula 4
- S nama već: 8 god 3 mj
- Navija za: M.Schumacher/S.Vettel
Nadajmo se da nece. Kad se uopce očekuje ta odluka? Danas imaju samo sastanak?
"Kad bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi definitivno."
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Ja mislim da bi mu tjedan i trkači vikend bez problema bio najbolji poklon za rođendan. Vjerujem da osvaja Austriju. 

"What a little star." May 26, 2012.
- hattrick
- Formula 1
- Navija za: Vettel
- Kontakt:
Pretpostavljam da će biti u srijedu.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. 

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ja brijem da ce dns odlucit hoce sta bit ili ne
U svakom slucaju nek mu je sretan 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Haha.. Predobro.. Moram priznat da sam skoro jedva pratio ista sta se dogadja van GP vikenda do ove godine 

Fino Alla Fine
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
https://twitter.com/f1fanatic_co_uk/status/881840385856860160
Sretan rođendan Seb 

- HeatBlast44
- Baniran
- Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Dragi Seb
Sretan ti 30. Rođendan uz puno sreće, zdravlja, veselja, Pol pozicija, podijuma i pobjeda.
Od srca, FiA
Vidimo se u Silverstonu!
Sretan ti 30. Rođendan uz puno sreće, zdravlja, veselja, Pol pozicija, podijuma i pobjeda.
Od srca, FiA

Vidimo se u Silverstonu!