Prigovori, prijedlozi, pohvale i zahvale

Ovdje primamo vaša pitanja, prijedloge i poruke svih vrsta.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 5 mj
Kontakt:
Ako to vidiš znači da je već propagiralo :) stari server pokazuje poruku "premjestimo poruke s foruma", a novi server "u tijeku je propagiranje domene". Ujutro maknem tu poruku koja mi služi kao maintenance mode i učitat će se stranica bez problema.

Molim samo da mi se javi netko ako mu još uvijek pokazuje tu poruku sa starog servera. Ako vidite ovo o propagiranju domene - sve pet.

Sent from my PRO 5 using Tapatalk

hattrick
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 4 mj
Navija za: Vettel
Kontakt:
Haha.. moram priznati čim sam vidio osjenčani okvir i font da mi je mirisalo na to. Pa što ne napisa u čemu je stvar..? :D
U svakom slučaju budem vidio sajt u jutro. Btw, dali si napravio kakve promjene ili dodao koju vijest u fazi hibernacije?

I da... nadam se da će te im se naplatiti za ovo (hostgatoru).. i to na nekom od foruma gdjde ljudi pitaju o iskustvima sa raznim hosterima, neka ljudi znaju što mogu očekivati sa njima. Da ne znam što znam, pomislio bi da se bivša konkurencija bacila u hakiranje ili dogovor sa hostgatorom. :mrgreen:
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Pisao sam samo izvještaje sa testiranja i dodao ih u tablicu desno da budu lako dostupni za usporedbu dok traju testiranja. Još neke promjene u igri, na portalu nismo smo bili više manje vezanih ruku.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
pohvale za povratak sajta!
na kompu sam pristupio sajtu iz prve bez ikakvog problema.
nije mi drago što ste morali platiti puno veću cijenu hostinga, i to pogotovo sad kad je dolar jak. budem ja za mjesec-dva opet nešto donirao, trenutno sam u 'konzervativnom' modu. :) a kad smo kod donacija imam jedan prijedlog...da ubacite na sajt prozorčić za paypal donaciju. mislim da vam to ne bilo problem ubacit, lakše vam je uplatiti donaciju pogotovo za one van hr koji ne moraju onda bankarske naknade plaćat.
još jedna loša stvar je što mi na fb-u sad hostingator izbacuje reklmae. :mrgreen:

p.s. 01.03. sam slučajno primjetio da forum i stare vijesti 'rade', ali sam pročitao vetminu preporuku da se suzdržimo od komentiranja, pa se nisam javljao.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
ne mogu editirat ili izbrisat komentar na stranici nakon slanja. bio je rok od 5 min. ako se dobro sjećam.
vjerojatno znate za to i imate u planu, ali eto.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@zeko: upravo radim na PayPal opciji, uskoro će biti aktivno s desne strane portala. :)

Što se tiče uređivanja - to će morati privremeno biti skinuto dok se ne uvjerim da će ovaj server biti dovoljan za sve điđe koje smo imali. Trenutno je stranica malo olakšana nekih opcija, neke se vide da fale, a neke i ne. Postepeno ću ih vraćati ovisno o tome kako se bude ponašao server.

hattrick
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
..evo uplaćeno, sve radi. :thumbs:
btw... Vetma, možeš mi slobodno ažurirati mail na računu, jer onaj stari više ne koristim, već ovaj preko kojeg sam ti izvršio donaciju.
Bolje pet do dvanaest nego ni jednu poslje jedan. slika

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Ažurirano i ovdje i u igri! :thumbs:

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Vlado produljio život portala za 6 dana. Hvala! :pivo:

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
A biste mogli negdje napisati i br. računa na koji se može uplatiti ili u poruci mi poslati? Ja npr ne koristim PayPal ali bi donirao.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

KrBoy93
Formula 4
Formula 4
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Možda je glupo pitanje, ali zar se ne može naći neki sponzor? Zar nitko nema sluha za ovo?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
@KrBoy93: Vidjet ćemo ove sezone što se da učiniti. Nisam veliki obožavatelj sponzorstava stranice jer naiđeš na hrpu problema, počevši od toga da nitko ne plaća redovito (a mi za hosting moramo platiti odmah ili stranica ide offline); ili se stranica mora doslovno nakititi banerima s lijeva, s desna, u pozadini i u headeru; ili se politika uredništva mora preusmjeriti ka modernim "click-bait" strategijama, i tako dalje.

Vidjet ćemo kad krene sezona može li se zatvoriti kako financijska konstrukcija bez da padne kvaliteta stranice, to je uvjet koji se ne krši za ne znam kakvog sponzora. :)

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Ciki-F1 je napisao/la:A biste mogli negdje napisati i br. računa na koji se može uplatiti ili u poruci mi poslati? Ja npr ne koristim PayPal ali bi donirao.
ovaj link stoji od početka sajta:
https://www.f1puls.com/donacije/

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
pro5i vilin konjic produljio život portala za 3 dana
QFlash82 isto tako

Dečki hvala vam obojici, blago nama s ovakvim članovima! :pivo:

pro5i vilin konjic
Karting
Karting
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Ferrari
avetma je napisao/la:pro5i vilin konjic produljio život portala za 3 dana
QFlash82 isto tako

Dečki hvala vam obojici, blago nama s ovakvim članovima! :pivo:
Nema na čemu, samo nastavite pulsirati!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
zekohonda je napisao/la:
Ciki-F1 je napisao/la:A biste mogli negdje napisati i br. računa na koji se može uplatiti ili u poruci mi poslati? Ja npr ne koristim PayPal ali bi donirao.
ovaj link stoji od početka sajta:
https://www.f1puls.com/donacije/
Znam, nije bas odg na moje pitanje ali ok, moze i tako.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Fernando Alonso
Ne radi zapamti me funkcija. Moram se iznova prijavljivati svaki put kad posjetim stranicu.

Explorer
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Kontakt:
Ulaziš preko bookmarksa u F1puls?
U razumnu srcu mudrost počiva, a što je u bezumnom, to se i pokaže.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Radio sam na loginu baš maloprije, možda se nešto poremetilo. Odi na naslovnicu, odlogiraj se, i onda se opet logiraj. Na forumu sam onemogućio login jer on radi probleme, sve treba obavljati preko one login forme na naslovnici.

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Meni se ovaj problem kakav ima @Mr.Spaceguy javljao kad bih otišao na stranicu bez sigurnosnog protokola na koju me prebaci kad kliknem na ikonu najposjećenijih stranica na Chromeu, čak mi se par puta pojavilo da sam neki drugi član (jednom sam bio @Explorer :) ), dok na linku sa sigurnosnim protokolom sve radi bez problema i cijelo vrijeme sam ulogiran.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡