Ili Senna na T1 u Suzuki.avetma je napisao/la: 01.06.2025., 16:36 Max kao Shumacher onomad, tko kaže da se ne mogu njih dvojica u istu rečenicuTo je za black flag, očigledno.
VN Španjolske 30.5.2025.-1.6.2025.
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
"What a little star." May 26, 2012.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Toliko o savitljivim krilima i usporavanju McLarena. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Navuko ga da ga spuca
Ono, iz cista mira.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sa predumisljajemsenna66 je napisao/la: 01.06.2025., 16:40 10 sek nije dovoljno. Ovo treba kažnjavati da mu više nikad ne padne napamet
Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
Je li Leclerc na kraju koristio soft koji je sačuvao na kvalifikacijama?

- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Ovog Hamiltona više ne mogu gledati. Potiraj ga ća! Da te prođe Hulkenberg onako bez obrane, bez ičega. Cijelu utrku sporiji od Leclerca zaa 0.3 - 0.8...grozota za gledat.
Ali na kraju totalni cirkus, drago mi je da je Leclerc uzeo podij! Max...ne znam šta se tu dogodilo. Totalna ludnica ili kriva komunikacija. Alonso bodovi, Hadjar isto jako dobar kao i Gasly!
Ali na kraju totalni cirkus, drago mi je da je Leclerc uzeo podij! Max...ne znam šta se tu dogodilo. Totalna ludnica ili kriva komunikacija. Alonso bodovi, Hadjar isto jako dobar kao i Gasly!
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Je mediumblown diffuser je napisao/la: 01.06.2025., 16:42 Je li Leclerc na kraju koristio soft koji je sačuvao na kvalifikacijama?
Fino Alla Fine
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Leclerc je imao sreće da se dogodio sc jer je gubio jako puno u odnosu na Russella i Hamiltona. Zašto je Hamilton izgubio od Hulka. Možda lošije gume, možda lošija priprema guma. Još kada se doda greška ferrarija u boksu ovo je vikenda za zaborav. Barem je ispred Maxa. McLaren fino laganini riješili famoznu direktivu

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Je. Najsretniji lik na gridu dns. Spasilo ga blamazeDani je napisao/la: 01.06.2025., 16:45 Leclerc je imao sreće da se dogodio sc jer je gubio jako puno u odnosu na Russella i Hamiltona.
Fino Alla Fine
- Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Greška Ferrarija u boksu je MINORNA i nije ništa značila za njegovu utrku. On je bio spor od prvog zavoja. Čovjek je sam izgubio preko 12 sekundi iz Leclerca...i tu je sam sebi izgubio utrku.Dani je napisao/la: 01.06.2025., 16:45 Leclerc je imao sreće da se dogodio sc jer je gubio jako puno u odnosu na Russella i Hamiltona. Zašto je Hamilton izgubio od Hulka. Možda lošije gume, možda lošija priprema guma. Još kada se doda greška ferrarija u boksu ovo je vikenda za zaborav. Barem je ispred Maxa. McLaren fino laganini riješili famoznu direktivu
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari

- blown diffuser
- Formula 1
Gledam ponovljenu snimku restarta Max nema šanse da bi prošao prvi zavoj bez da ne izađe van staze, čak i da nije bilo Russella.

-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Kako sad u sobi Lando kaže da je Hulk završio na P6, a Leclerc krene govoriti "yes, he even overtook.." i onda se valjda sjeti da Ham vozi za Ferrari i da se nije baš za zaje*avat sa time. 

Don't forget to enjoy.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Yes. Bio je to onaj "it was at this moment he knew...."
Fino Alla Fine