Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
svaka mu čast, odvozio je savršenu utrku. mada, zanima što će ricci reč na taktiku.
a što se tiče privikanja, nakon pobjedede više nema smisla odgovorat, ali u utorak i srijedu su testiranja u barci, tako da će mu i ona pomoć.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Pa zalio se daniel na taktiku maloprije. Cudno mu sto je kao vodeci bolid dobio losu. Itd. Mozda bi se moglo reci da je max poguran malo, ali bez obizra na to, pobjedu je apsolutno zasluzio.
Malom skidam kapu. Pravi je talent, odlično je odvozio utrku. Već vidim u kojem smjeru sve ovo ide (hint: druga polovica 2009 pa na dalje ).
Mislim prava senzacija.... Do prije 2 tjedna vozio je u TR, a danas je pobijedio. Ok.... strategije su odigrale svoje, ali iza svojih leđa zadržao je najstarijeg vozača na gridu. Skidam kapu.
Baš kad su bili u utrci , sjetio sam se da je Kimi za duplo stariji od Maxa ... No ako je bilo sumnji danas je pokazao da ih nema. Ovako voziti bolid koji je praktički vozio prvi put je genijalnost
Malo će biti teško prihvatiti da je srušio onaj vettelov rekord iz Monze ali i to se moralo desiti
Uglavnom dobili smo budućnost F1, F1 marqueza (ili kako se taj zove)
Kapa do poda
"Formula 1 je jedini sport čiji problem rješavaju tako što naprave još jedan problem"
Sinoc citam kako ce stari da uradi korak nazad u vezi maxa. Jako mudro. Zanimalo me ranije kako ce se taj odnos nastaviti. Da ne bude negativnosti kao u drugim primjerima u sportu. Mislim da je i lewis imao neke frke sa ocem. Za sada savrsen primjer kako se gradi uspjeh.
I ne samo da je pobjedio, vec je kontrolirao apsolutno savrseno. Mogao je on i brze, ali je vozio upravo onoliko koliko treba. Naklon do poda.
Ja ipak mislim da danas nije mogao brže. Prvi puta je sjeo u bolid i kao što je sam rekao tek treba otkriti limit. Mislim da možemo očekivati još bržeg i opasnijeg Maxa kako sezona bude odmicala.
Ja se ne mogu oteti dojmu savršene vožnje koju je odradio. Naravno, s druge strane imam dojam da ga se i taktički poguralo prema pobjedi jer Red Bull ima strašno velike koristi od toga. Ipak, pobjeda jako podsjeća na onu Sebastianovu iz Monze 2008 ako se pogleda savršena vožnja mladog vozača.